Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1621   zarko11

zarko11

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/05/2016 - 22:43

Το γράφω εδώ, μετά Νίκο βάλτο και στο μπλα μπλα.
Τα τελευταία χρόνια το τηλ το είχα παντα jb. Μετά από λάθος δικό μου εδώ και 1 βδομάδα Δεν το έχω.
Στην αρχή φοβήθηκα ότι θα ξενερώσω. Τελικά ρε παιδιά σιγά.... Γτ Διαβαζα εδώ μέσα ότι χωρίς jb δεν αξίζει και τέτοια.
Με τα παλιά iOS άντε μπορεί να το έλεγες, τώρα εγώ να πω την αλήθεια δεν βλέπω και την τεράστια διαφορά.
Άσε που η μπαταρία από το 6ς δεν τελειώνει με τπτ τώρα και δεν υπάρχουν και κολλήματα γτ όπως και να το κάνουμε, το jb sto iOS 9 το θεωρώ το χειρότερο όλων.
Αυτά και τέλος με αυτό το θέμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1622   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/05/2016 - 09:28

Το γράφω εδώ, μετά Νίκο βάλτο και στο μπλα μπλα.
Τα τελευταία χρόνια το τηλ το είχα παντα jb. Μετά από λάθος δικό μου εδώ και 1 βδομάδα Δεν το έχω.
Στην αρχή φοβήθηκα ότι θα ξενερώσω. Τελικά ρε παιδιά σιγά.... Γτ Διαβαζα εδώ μέσα ότι χωρίς jb δεν αξίζει και τέτοια.
Με τα παλιά iOS άντε μπορεί να το έλεγες, τώρα εγώ να πω την αλήθεια δεν βλέπω και την τεράστια διαφορά.
Άσε που η μπαταρία από το 6ς δεν τελειώνει με τπτ τώρα και δεν υπάρχουν και κολλήματα γτ όπως και να το κάνουμε, το jb sto iOS 9 το θεωρώ το χειρότερο όλων.
Αυτά και τέλος με αυτό το θέμα.

Εμένα το ios 9 δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε laggy σε iphone 6 με καθαρό restore. Συγκρίνοντας το με το 8.4 που πήγαινε τρένο αυτό εμφανίζει χαζοκολλήματα. Από εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα σε όλα λες. sbsettings δεν χρειάζεσαι, celeste και airblue ανάθεμα που τα αγόρασα και ανάθεμα αν τα χρησιμοποίησα ποτέ μου, το μόνο που μου έλειπε ήταν το zeppelin και ίσως το caller id. Μπορώ να ζήσω όμως και δίχως αυτά. Έφυγα από το jb όταν το iphone είχε φτάσει στο ios 6 όπου και άρχισε να ωριμάζει. Όταν το notification system που ήταν για τα μπάζα, ξεπέρασε το android και του έβγαζε τη γλώσσα. Τι χαίρομαι μια που είμαι unjailbroken? Σταθερότητα και όχι τυχαία (ελάχιστα υπήρχαν) resprings, δυο επίπεδα πιο πάνω την ταχύτητα και την μπαταρία. Αυτό το είχα διαπιστώσει από την έκδοση 6 σε iphone 4 που χαιρέτησα το jb. Θεωρώ πως εαν δοκιμάζατε ένα φορτωμένο(αλλά όχι παραφορτωμένο) με tweaks iphone και ένα καθαρό iphone στις ίδιες εκδόσεις θα καταλαβαίνατε την διαφορά. Προκαλώ όποιον έχει shsh και iphone 4 να δοκιμάσει μια μέρα με jb και μια ημέρα με καθαρό τηλέφωνο να μας πει την άποψη του.

#1623   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/05/2016 - 13:34

Εμένα το ios 9 δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε laggy σε iphone 6 με καθαρό restore. Συγκρίνοντας το με το 8.4 που πήγαινε τρένο αυτό εμφανίζει χαζοκολλήματα. Από εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα σε όλα λες. sbsettings δεν χρειάζεσαι, celeste και airblue ανάθεμα που τα αγόρασα και ανάθεμα αν τα χρησιμοποίησα ποτέ μου, το μόνο που μου έλειπε ήταν το zeppelin και ίσως το caller id. Μπορώ να ζήσω όμως και δίχως αυτά. Έφυγα από το jb όταν το iphone είχε φτάσει στο ios 6 όπου και άρχισε να ωριμάζει. Όταν το notification system που ήταν για τα μπάζα, ξεπέρασε το android και του έβγαζε τη γλώσσα. Τι χαίρομαι μια που είμαι unjailbroken? Σταθερότητα και όχι τυχαία (ελάχιστα υπήρχαν) resprings, δυο επίπεδα πιο πάνω την ταχύτητα και την μπαταρία. Αυτό το είχα διαπιστώσει από την έκδοση 6 σε iphone 4 που χαιρέτησα το jb. Θεωρώ πως εαν δοκιμάζατε ένα φορτωμένο(αλλά όχι παραφορτωμένο) με tweaks iphone και ένα καθαρό iphone στις ίδιες εκδόσεις θα καταλαβαίνατε την διαφορά. Προκαλώ όποιον έχει shsh και iphone 4 να δοκιμάσει μια μέρα με jb και μια ημέρα με καθαρό τηλέφωνο να μας πει την άποψη του.

στις δικες μου συσκευες παντως που τις ειχα ολες με jb καμια δεν κολλαγε και καμια δεν ηταν ποιο αργη απο μια non-jb συσκευη.το ιδιο ακριβως δουλευανε.γιατι πανω απο ολα αγοραζεις τα tweak που θελεις για να δουλευουν ολα σωστα και δευτερων ηξερα τι ηθελα και τι εβαζα.
Respring και ιστοριες πολυ σπανια εως καθολου.

#1624   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/05/2016 - 15:24

Εγώ από IOS 4 έχω μόνιμα jailbreak. Μπορώ να πω το κινητό μου πάντα γίνεται πιο αργό και η μπαταρία τελειώνει γρηγοροτερα. Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτό γίνεται βέβαια γιατί το παρακάνω κάθε φορά. Τώρα πχ έχω καμία 45tweaks ενεργά. Rispring και τέτοια δεν έχω βέβαια

 6s plus 

#1625   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2016 - 15:38

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά configurations μεταξύ non Jb αλλά & μεταξύ Jb συσκευών, που είναι φυσικό να δημιουργούν εκατοντάδες διαφορετικά επίπεδα απαίτησης ενέργειας.

Το δίλημμα Jb or not Jb για ζητήματα μπαταρίας, ήταν πάντοτε ψεύτικο.
Big things have small beginnings

#1626   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/05/2016 - 15:40

Ηθρε ο Μάιος κανένα νέο έχουμε

#1627   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 02/05/2016 - 15:42

Ηθρε ο Μάιος κανένα νέο έχουμε

Την κυριακη που μας ερχεται. Δε βγηκε αυτη γιατι ηταν πρωτομαγια

#1628   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2016 - 15:44

Την κυριακη που μας ερχεται. Δε βγηκε αυτη γιατι ηταν πρωτομαγια

Όχι ρε Πρωτομαγιά είναι αύριο ,λες να μπερδεύτηκαν ?

#1629   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 02/05/2016 - 18:03

Όχι ρε Πρωτομαγιά είναι αύριο ,λες να μπερδεύτηκαν ?

Ναι αυριο ειναι αλλη μλκια και αυτη φετος

#1630   SteliosTheodosis4

SteliosTheodosis4

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/05/2016 - 18:51

Ναι αυριο ειναι αλλη μλκια και αυτη φετος

Η αριστερή κυβέρνηση που έχουμε αυτό αποφάσισε!

#1631   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2016 - 07:01

Η 9.3.1 υπογραφεται ακομα ετσι? Σκεφτομαι να αναβαθμισω απο 9.2.1 αφου και εδω που ειμαι δεν βλεπω προκοπη! Ξερει κανενας ποια καθεται καλυτερα σε 6s+ ?Αυτη τη στιγμη κατεβαζω 9.3.1 που ειχα δοκιμασει για λιγες μερες και μου φανηκε αρκετα σταθερη

#1632   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2016 - 07:21

Φυσικά και υπογράφεται η 9.3.1 ,αν μένεις στην 9.2.1 για jb τσάμπα περιμένεις .

#1633   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2016 - 07:24

Φυσικά και υπογράφεται η 9.3.1 ,αν μένεις στην 9.2.1 για jb τσάμπα περιμένεις .

Μενω στην 9.2.1 επειδη ποτε δεν ξερεις! Επειδη δεν θελω να την πατησω οπως στην 9.1! Αλλα απο την αλλη αν ηταν να βγει για 9.2.1 θα ειχε βγει μεχρι τωρα!

#1634   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 03/05/2016 - 12:10

[quote name="Makavelli" post="1802206" timestamp="1462253040"]Μενω στην 9.2.1 επειδη ποτε δεν ξερεις! Επειδη δεν θελω να την πατησω οπως στην 9.1! Αλλα απο την αλλη αν ηταν να βγει για 9.2.1 θα ειχε βγει μεχρι τωρα![/quote
Αν βγει jb θα βγει απο 9.3.1 και μετα και λογικα θα υποστηριζει και αλλες εκδοσεις επομενες.

#1635   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6,834 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2016 - 14:06

Για όσους αγωνιούν για Jb και ταυτόχρονα έχουν πρόθεση να αγοράσουν συσκευή, είναι πλέον εφικτό με τον σειριακό αριθμό στο κουτί να καταλάβουν τι iOS "φοράει".

Εισάγοντας εδώ τον SN, θα δουν μεταξύ άλλων το έτος και την εβδομάδα κατασκευής της συσκευής.

Δεδομένου λοιπόν ότι οι εκδόσεις του iOS δόθηκαν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, θα είναι (σχετικά) προβλέψιμο αν η συσκευή είναι Jailbreakable ή όχι.

:)

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 05/05/2016 - 14:07.

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12