Για λόγους επιδειξίας.κοινως φανφάρες!Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει κάτι. Ποτέ δεν ήταν.
Το να δείχνεις πάλι τη δουλειά σου, (γιατί ουσιαστικά η δουλειά τους είναι) τόσο του Esser όσο και του Todesco, δε έχει κάτι το μεμπτό.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Δημοσίευση 29/05/2016 - 13:06
Για λόγους επιδειξίας.κοινως φανφάρες!Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει κάτι. Ποτέ δεν ήταν.
Το να δείχνεις πάλι τη δουλειά σου, (γιατί ουσιαστικά η δουλειά τους είναι) τόσο του Esser όσο και του Todesco, δε έχει κάτι το μεμπτό.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 14:09
Μπορείς να το πείς και έτσι. Το κακό δε βλέπω που είναι.
Νίκο,δεν γίνεται σε μια κοινωνία που πεινάει εσύ να κυκλοφορείς με Porsche.
Δουλειά τους είναι και επιδεικνύονται αλλά μην περιμένουν θετική ανταπόκριση απ' τον κόσμο,εννοείται θα τους κράξει.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 14:40
Δουλειά τους είναι και επιδεικνύονται αλλά μην περιμένουν θετική ανταπόκριση απ' τον κόσμο,εννοείται θα τους κράξει.
Ρε φιλε αυτη δεν ειναι λογικη...Για ποιο λογο να τον κραξουν; Ο Ομπαμεγιανγκ εσκασε στο μιλανο με χρυση πορσε και μπραβο του. Με τι ηθελες να παει με Ατος?
Εφοσον ο Todesco ειναι μαγκας και κανει jb καλα κανει και το επιδεικνυει και δεν εχει το δικαιωμα κανενας να του πει τιποτα.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 14:43
Tελείως άστοχο το παράδειγμα σου.
Με αυτή τη λογική και 'συ κακώς κυκλοφορείς με iPhone.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 14:51
Ο συγκεκριμενος βρισκει τα exploits και αυτη ειναι η δουλεια του. Για αυτο πληρωνεται και καλα κανειΝίκο,δεν γίνεται σε μια κοινωνία που πεινάει εσύ να κυκλοφορείς με Porsche.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 14:51
Ρε φιλε αυτη δεν ειναι λογικη...Για ποιο λογο να τον κραξουν; Ο Ομπαμεγιανγκ εσκασε στο μιλανο με χρυση πορσε και μπραβο του. Με τι ηθελες να παει με Ατος?
Εφοσον ο Todesco ειναι μαγκας και κανει jb καλα κανει και το επιδεικνυει και δεν εχει το δικαιωμα κανενας να του πει τιποτα.
Παλικάρι μου δεν είναι δικιά μου λογική αυτή,είναι κοινή λογική δεν το καταλαβαίνεις;
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙΣ ακόμα και απ' εδώ;
Tελείως άστοχο το παράδειγμα σου.
Με αυτή τη λογική και 'συ κακώς κυκλοφορείς με iPhone.
Νίκο το παράδειγμά μου είναι σωστότατο και ξεκάθαρο,καταλαβαίνεις πολύ καλά τι γράφω,άσε εμένα και το iPhone.
Ο συγκεκριμενος βρισκει τα exploits και αυτη ειναι η δουλεια του. Για αυτο πληρωνεται και καλα κανει
Υγ Υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν στο θεσμο της ισοτητας; Εχω μεινει speechless
Όλα έχουν κάποιο αντίτιμο,αυτό ήθελα να γράψω.
Απ' τη στιγμή που για κάποιους είναι πρόκληση πρέπει να δέχεται και τις συνέπειες.
Over & out.
Τελευταία επεξεργασία από: kotsoscrete, 29/05/2016 - 14:57
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:07
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:13
Νίκο το παράδειγμά μου είναι σωστότατο και ξεκάθαρο,καταλαβαίνεις πολύ καλά τι γράφω,άσε εμένα και το iPhone.
Όσο προκαλεί κάποιος με μια Porcshe "σε μια κοινωνία που πεινάει", άλλο τόσο προκαλείς και 'συ.
Με τη δική σου πάντα λογική και το δικό σου "σωστότατο" παράδειγμα.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:35
Όσο προκαλεί κάποιος με μια Porcshe "σε μια κοινωνία που πεινάει", άλλο τόσο προκαλείς και 'συ.
Με τη δική σου πάντα λογική και το δικό σου "σωστότατο" παράδειγμα.
Πόσοι έχουν Porsche πόσοι iPhone;
Με 500 ευρώ κατώτατο,αγοράζουν πάρα πολλοί iPhone,κανένας Porsche.
Είσαι κολλημένος στο Jailbreak επί πληρωμή,το έχω δει από τα παραπάνω post σου,επηρεάζεσαι και εδώ.
Για μια τελευταία φορά,ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΊΣ ΔΈΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ.
Πολύ απλό,ξεκάθαρο ζωντανό και πραγματικό.Έτσι είναι η κοινωνία.Άλλαξε την αν δεν σου αρέσει Νίκο,εδώ ζούμε.
Όσο και αν σε νευριάζει το κράξιμο για το exploits που δεν δίνει,ο κόσμος νευριάζει αγανακτεί και φωνάζει.
Η διαφορά στα post μας είναι ότι το παίρνεις προσωπικά ενώ γράφω μια γενική αλήθεια.
Ανέβαινε ένα - ένα τα post και διάβαζε.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:41
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:48
Μωρέ ας γυρίσω με το καλό από το Black Hat τον Ιούλιο, και θα σας δείξω εγώ...
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:59
Δημοσίευση 29/05/2016 - 15:59
Πόσοι έχουν Porsche πόσοι iPhone;
Με 500 ευρώ κατώτατο,αγοράζουν πάρα πολλοί iPhone,κανένας Porsche.
Είσαι κολλημένος στο Jailbreak επί πληρωμή,το έχω δει από τα παραπάνω post σου,επηρεάζεσαι και εδώ.
Για μια τελευταία φορά,ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΊΣ ΔΈΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ.
Πολύ απλό,ξεκάθαρο ζωντανό και πραγματικό.Έτσι είναι η κοινωνία.Άλλαξε την αν δεν σου αρέσει Νίκο,εδώ ζούμε.
Όσο και αν σε νευριάζει το κράξιμο για το exploits που δεν δίνει,ο κόσμος νευριάζει αγανακτεί και φωνάζει.
Η διαφορά στα post μας είναι ότι το παίρνεις προσωπικά ενώ γράφω μια γενική αλήθεια.
Ανέβαινε ένα - ένα τα post και διάβαζε.
Καταρχάς προφανώς και δε παίρνω τίποτα προσωπικά. Δεν είμαι ούτε ο Todesco, ούτε ο Esser.
Εεεμ, όχι δεν είμαι κολλημένος στο JB με πληρωμή. Αυτό που λεω είναι οτι απο τη στιγμή που δεν έχεις δώσει λεφτά σε αυτούς, δεν έχεις το δικαίωμα να αγανακτείς και να φωνάζεις.
Μιλάς για μια χώρα που ήταν 1η στα Cayenne στην ευρώπη. Τα ξέχασες? Αυτός είναι ο (νεο)έλληνας.
Αναλογικά στο είδος είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Ένα απο τα ακριβότερα αυτοκίνητα, απέναντι σε ένα απο τα ακριβότερα τηλ. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δε μπορώ να κάνω κάτι.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 17:40
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες