iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 29/05/2016 - 18:13
Ad
Δημοσίευση 29/05/2016 - 21:23
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 29/05/2016 - 21:30
το εγραψα και στο αλλο
γιατι τους κραζουμε?
επειδη δεν το δινουν?
καλα κανουν...οταν ο shaurik αποφασισει να πληρωσει για τον κοπο τους
θα το δωσουν
μεχρι τοτε ειναι ενας πολεμος συμφεροντων.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 22:42
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/05/2016 - 23:32
Δημοσίευση 29/05/2016 - 23:47
Όχι, δε μιλάω για το Bounty. Μιλάω για Off The Record συμφωνίες που δε βγαίνουν προς τα έξω.
Για τα υπόλοιπα τώρα, εγώ τα 'χω ξαναπεί. Κανείς δε χρωστάει κάτι σε κανέναν απο εμάς.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει τη δουλειά του έτσι απλά. Όπως και κανείς απο εμάς δεν είναι σε θέση να απαιτεί.
Ακόμα και οι κινέζοι χρηματοδοτήθηκαν και τα πήραν χοντρά απο την 3K. Δεν το έκαναν γιατί μας αγαπάνε.
Απλά τότε δεν είχαμε Teasers, ανακοινώσεις και λοιπές χαζομάρες όπως έχουμε τώρα. Ήταν τυπικοί και σοβαροί.
Θες λόγω νοοτροπίας? Θες λόγω επαγγελματισμού? Πες το όπως θες. Με όλα τα κακά τους, καμιά σχέση με το τσίρκο που έχουμε τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/05/2016 - 11:14
Δημοσίευση 29/05/2016 - 23:53
Δημοσίευση 29/05/2016 - 23:57
Δημοσίευση 30/05/2016 - 01:55
Καταρχάς προφανώς και δε παίρνω τίποτα προσωπικά. Δεν είμαι ούτε ο Todesco, ούτε ο Esser.
Εεεμ, όχι δεν είμαι κολλημένος στο JB με πληρωμή. Αυτό που λεω είναι οτι απο τη στιγμή που δεν έχεις δώσει λεφτά σε αυτούς, δεν έχεις το δικαίωμα να αγανακτείς και να φωνάζεις.
Μιλάς για μια χώρα που ήταν 1η στα Cayenne στην ευρώπη. Τα ξέχασες? Αυτός είναι ο (νεο)έλληνας.
Αναλογικά στο είδος είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Ένα απο τα ακριβότερα αυτοκίνητα, απέναντι σε ένα απο τα ακριβότερα τηλ. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δε μπορώ να κάνω κάτι.
Έχω το δικαίωμα και να αγανακτώ και να φωνάζω και να κάνω παρατηρήσεις και να γράφω την άποψή μου σε όλα,δεν χρειάζομαι νομικό συμβουλάτορα ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα members του forum.
Αν δεν σου αρέσει επειδή δεν πληρώνω για Jailbreak γύρνα στο 1967.
Κρίνομαι γι' αυτά που γράφω όπως κρινόμαστε όλοι.
Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να πληρώνεις για τους δικούς σου λόγους,εγώ διαφωνώ.Γιατί δεν έχω το δικαίωμα;Κρίνεσαι γι' αυτά που γράφεις και λυπάμαι δυο φορές περισσότερο αν τα γράφεις διότι τα πιστεύεις.
Πρώτο κομμάτι αυτό.
Δεύτερο κομμάτι,το παράδειγμα.
Όταν γράφουμε "αναλογικά" βάζουμε παραμέτρους γραπτά,όχι στη σκέψη μας μόνο.
Αναλογικά με τι έγραψες το παράδειγμα;Άλλαξες χρονολογίες και μισθούς!
Έδωσα ένα ακραίο παράδειγμα με την Porsche για να γίνει κατανοητό.
Αν προκαλώ εγώ με κινητό των 1000 Ευρώ εσύ προκαλείς 10 φορές περισσότερο με αυτοκίνητο των 100.000 ευρώ.
Αυτή είναι αναλογία
Δεύτερο κομμάτι αυτό.
Τέλος επειδή κούρασα,να γράψω και την προσωπική μου άποψη.
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το Jailbreak γι' αυτό και δεν θα πληρώσω ποτέ για να δημοσιευτεί.Αν βγει,θα το χρησιμοποιήσω,όπως το έχω κάνει και στο παρελθόν.
Θα κρίνω αυτόν που προκαλεί έχοντας βρει το exploit και δεν το δημοσιεύει διότι δεν υπάρχει καν λόγος ύπαρξης της αρχικής του ανακοίνωσης.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 05:41
φςςςς... Μεγάλε.... Κατουρα και λίγο... Κομμουνιστής είσαι καλέ.....?Έχω το δικαίωμα και να αγανακτώ και να φωνάζω και να κάνω παρατηρήσεις και να γράφω την άποψή μου σε όλα,δεν χρειάζομαι νομικό συμβουλάτορα ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα members του forum.
Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να πληρώνεις για τους δικούς σου λόγους,εγώ διαφωνώ.Γιατί δεν έχω το δικαίωμα;Κρίνεσαι γι' αυτά που γράφεις και λυπάμαι δυο φορές περισσότερο αν τα γράφεις διότι τα πιστεύεις.
Πρώτο κομμάτι αυτό.
Αν προκαλώ εγώ με κινητό των 1000 Ευρώ εσύ προκαλείς 10 φορές περισσότερο με αυτοκίνητο των 100.000 ευρώ.
Αυτή είναι αναλογία
Δεύτερο κομμάτι αυτό.
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το Jailbreak γι' αυτό και δεν θα πληρώσω ποτέ για να δημοσιευτεί.Αν βγει,θα το χρησιμοποιήσω,όπως το έχω κάνει και στο παρελθόν.
Θα κρίνω αυτόν που προκαλεί έχοντας βρει το exploit και δεν το δημοσιεύει διότι δεν υπάρχει καν λόγος ύπαρξης της αρχικής του ανακοίνωσης.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 10:15
Έχω το δικαίωμα και να αγανακτώ και να φωνάζω και να κάνω παρατηρήσεις και να γράφω την άποψή μου σε όλα,δεν χρειάζομαι νομικό συμβουλάτορα ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα members του forum.
Πρώτο κομμάτι αυτό.
Αυτή είναι αναλογία
Δεύτερο κομμάτι αυτό.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:09
Καταρχάς προφανώς και δε παίρνω τίποτα προσωπικά. Δεν είμαι ούτε ο Todesco, ούτε ο Esser.
Εεεμ, όχι δεν είμαι κολλημένος στο JB με πληρωμή. Αυτό που λεω είναι οτι απο τη στιγμή που δεν έχεις δώσει λεφτά σε αυτούς, δεν έχεις το δικαίωμα να αγανακτείς και να φωνάζεις.
Μιλάς για μια χώρα που ήταν 1η στα Cayenne στην ευρώπη. Τα ξέχασες? Αυτός είναι ο (νεο)έλληνας.
Αναλογικά στο είδος είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Ένα απο τα ακριβότερα αυτοκίνητα, απέναντι σε ένα απο τα ακριβότερα τηλ. Αν δε μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δε μπορώ να κάνω κάτι.
Αυτό που αναφέρεις με τις καγιέν διαψεύδεται από τον εκπρόσωπο της πόρσε : (πηγή BBC) http://www.bbc.co.uk...gazine-17702226
Από εκεί και πέρα ο τόνος σου σαν mod θα έπρεπε να είναι πιο χαλαρός και να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη. Και να σε πώ και κάτι: Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα (για να το πώ ευγενικά) ο κάθε προγραμματιστής που έφτιαξε ένα JB που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες χρηστών και τους το τρίβει στα μούτρα χωρίς να το μοιράζεται έστω και για λεφτά αρκεί να βγάλει το άχτι του τύπου "δες ποιος είμαι εγώ". Και το πρόβλημα ξεκινάει όταν στη συνέχεια παίρνουν τα site το θέμα και το ανεβάζουν με παραπλανητικούς τίτλους "Έτοιμο το JB στην 9.3.3" και στα ψιλά γράμματα "όμως δεν θα το πάρετε ποτέ".
Φυσικά δε μπορώ να έχω απαίτηση από τον προγραμματιστή αλλά με μια απλή ανακοίνωση μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδες κλίκ διαφημίσεων και εξασφαλίζει τσάμπα διαφήμιση και πιθανόν έσοδα εξ αυτών. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και τα site που τον προμοτάρουν. Δεν είναι κακό τη δουλειά του κάνει ο καθένας αλλά δε μπορεί ο τελικός χρήστης να αντιμετωπίζεται μονίμως σαν μια αγελάδα που την αρμέγεις και δεν μιλάει.
Τελευταία επεξεργασία από: igogos, 30/05/2016 - 12:09
Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:17
κουραση το τοπικ ειλικρινα.... και επι του θεματος σχεδων τπτ! ας γραψει καποιος παλι κατι οταν θα υπαρχουν νεα παλι!
Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:27
Πρώτο κομμάτι αυτό.
Αυτή είναι αναλογία
Δεύτερο κομμάτι αυτό.
Τα 'χεις μπερδέψει λίγο ξανά και λες πράγματα που πολύ απλά δεν είπα.
Πουθενά δεν έγραψα "οτι πρέπει να πληρώνω". Το ξαναβάζω εδώ λοιπόν για τελευταία φορά μπας και το καταλάβεις.
Να αγανακτείς για κάτι που δε σου ανήκει ουσιαστικά? Το συνειδητοποιείς αυτό έτσι? Μιλάς για τη δουλειά μηνών κάποιου που πολύ απλά δε χρωστάει σε 'μενα, σε 'σενα, στον καθένα απο 'μας.
Λόγος ύπαρξης προφανώς και υπάρχει για τους Esser & Todesco, μιας και μιλάμε για ερευνητές ασφαλείας. Είναι η δουλειά τους, απλά το JB προκύπτει απο εκεί.
Εγώ απλά λυπάμαι που κάθομαι κα γράφω τα αυτονόητα.
Αυτό που αναφέρεις με τις καγιέν διαψεύδεται από τον εκπρόσωπο της πόρσε : (πηγή BBC) http://www.bbc.co.uk...gazine-17702226
Από εκεί και πέρα ο τόνος σου σαν mod θα έπρεπε να είναι πιο χαλαρός και να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη. Και να σε πώ και κάτι: Μας έχει ζαλίσει τον έρωτα (για να το πώ ευγενικά) ο κάθε προγραμματιστής που έφτιαξε ένα JB που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες χρηστών και τους το τρίβει στα μούτρα χωρίς να το μοιράζεται έστω και για λεφτά αρκεί να βγάλει το άχτι του τύπου "δες ποιος είμαι εγώ". Και το πρόβλημα ξεκινάει όταν στη συνέχεια παίρνουν τα site το θέμα και το ανεβάζουν με παραπλανητικούς τίτλους "Έτοιμο το JB στην 9.3.3" και στα ψιλά γράμματα "όμως δεν θα το πάρετε ποτέ".
Φυσικά δε μπορώ να έχω απαίτηση από τον προγραμματιστή αλλά με μια απλή ανακοίνωση μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδες κλίκ διαφημίσεων και εξασφαλίζει τσάμπα διαφήμιση και πιθανόν έσοδα εξ αυτών. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και τα site που τον προμοτάρουν. Δεν είναι κακό τη δουλειά του κάνει ο καθένας αλλά δε μπορεί ο τελικός χρήστης να αντιμετωπίζεται μονίμως σαν μια αγελάδα που την αρμέγεις και δεν μιλάει.
Χαλαρότατος είμαι, πίστεψε με. Το οτι είμαι Mod όμως δεν αλλάζει κάτι.. Δε θα μου απαγορέψει να γράφω όπως εγώ θέλω.
Για τα υπόλοιπα τώρα, δεν είναι υποχρεωμένος. Τον τελικό χρήστη πως τον "αρμέγεις" ακριβώς?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες