iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:34
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 30/05/2016 - 12:35
Τα 'χεις μπερδέψει λίγο ξανά και λες πράγματα που πολύ απλά δεν είπα.
Πουθενά δεν έγραψα "οτι πρέπει να πληρώνω". Το ξαναβάζω εδώ λοιπόν για τελευταία φορά μπας και το καταλάβεις.
Να αγανακτείς για κάτι που δε σου ανήκει ουσιαστικά? Το συνειδητοποιείς αυτό έτσι? Μιλάς για τη δουλειά μηνών κάποιου που πολύ απλά δε χρωστάει σε 'μενα, σε 'σενα, στον καθένα απο 'μας.
Λόγος ύπαρξης προφανώς και υπάρχει για τους Esser & Todesco, μιας και μιλάμε για ερευνητές ασφαλείας. Είναι η δουλειά τους, απλά το JB προκύπτει απο εκεί.
Εγώ απλά λυπάμαι που κάθομαι κα γράφω τα αυτονόητα.
Χαλαρότατος είμαι, πίστεψε με. Το οτι είμαι Mod όμως δεν αλλάζει κάτι.. Δε θα μου απαγορέψει να γράφω όπως εγώ θέλω.
Για τα υπόλοιπα τώρα, δεν είναι υποχρεωμένος. Τον τελικό χρήστη πως τον "αρμέγεις" ακριβώς?
Δεν σου ζητάω να αλλάξεις τίποτα ούτε έχεις κάποια υποχρέωση για τίποτα. Αλλά το ψάρεμα κλικ στα websites με "ειδήσεις" "έτοιμο το jb" και μετά με μικρά γραμματάκια αφού πατήσεις το λινκ "σας έχει γραμμένους στα @@ του ο Χ Ψ Ω και δεν θα το δώσει" την 100η φορά που συμβαίνει και μάλιστα στον ίδιο ιστότοπο εγώ προσωπικά εκεί που τον επισκεπτόμουν κάθε μέρα τον επισκέπτομαι κάθε 6μηνο.
Φυσικά ποιος είμαι εγώ και τι σημασία έχω κτλ αλλά εντάξει έχω μια άποψη κ την καταθέτω. Δεν αναιρεί την αξία ή τη δουλειά σου σαν mod ή του φόρουμ εν γένει απλά θεωρώ ότι με τέτοιες αναρτήσεις παίζουμε το παιχνίδι του κάθε todesco ή όπως λέγεται. Εμείς χάνουμε το χρόνο και τα λόγια μας και αυτοί βγάζουν φράγκα χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 13:15
Πάντως με λίγη προσπάθεια μπόρεσα να εξομοιώσω όσο μπορώ ένα φαινομενικό Jb στην 9.3.3 (video)
9.3.3 Jb.png 70,89KB 93 λήψεις
Δημοσίευση 30/05/2016 - 13:27
Δεν σου ζητάω να αλλάξεις τίποτα ούτε έχεις κάποια υποχρέωση για τίποτα. Αλλά το ψάρεμα κλικ στα websites με "ειδήσεις" "έτοιμο το jb" και μετά με μικρά γραμματάκια αφού πατήσεις το λινκ "σας έχει γραμμένους στα @@ του ο Χ Ψ Ω και δεν θα το δώσει" την 100η φορά που συμβαίνει και μάλιστα στον ίδιο ιστότοπο εγώ προσωπικά εκεί που τον επισκεπτόμουν κάθε μέρα τον επισκέπτομαι κάθε 6μηνο.
Φυσικά ποιος είμαι εγώ και τι σημασία έχω κτλ αλλά εντάξει έχω μια άποψη κ την καταθέτω. Δεν αναιρεί την αξία ή τη δουλειά σου σαν mod ή του φόρουμ εν γένει απλά θεωρώ ότι με τέτοιες αναρτήσεις παίζουμε το παιχνίδι του κάθε todesco ή όπως λέγεται. Εμείς χάνουμε το χρόνο και τα λόγια μας και αυτοί βγάζουν φράγκα χωρίς να προσφέρουν τίποτα.
Μιλάμε ουσιαστικά για είδηση ή ειδήσεις, συνεπώς είναι απολύτως λογικό να γίνει αναπαραγωγή απο τον οποιονδήποτε.
Αν και προσωπικά δεν έχω σχέση με αυτό, αντιλαμβάνομαι απόλυτα αυτό που λες. Παρόλα αυτά δε το βλέπω σαν "άρμεγμα".
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:13
Κ εδώ λέμε "κοίτα που βρωμάει η δουλειά"....
Απλά ήθελα να το δω και έτοιμο να βεβαιωθώ για αυτό που σκεφτόμουν τόσες μέρες.
Μήπως μπορείς να πεις φωναχτά ή έστω ψιθυριστά αυτό που σκεφτόσουν ;
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 30/05/2016 - 14:14
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:17
Μήπως μπορείς να πεις φωναχτά ή έστω ψιθυριστά αυτό που σκεφτόσουν ;
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:20
Spoiler
Δεν κατάλαβα για εξήγησε το λίγο καλύτερα. Μου ανέφεραν οτι θέλουν να μην μπρικάρουν τα iphone. Αλλά κάτι τέτοιο γίνεται? Μόνο ο allien ih8sn0w μπορούσε να τα μπρικάρει αν θυμάμαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 30/05/2016 - 14:22
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:35
Μέχρι να δοθεί δημόσια ένα εργαλείο, πολύ απλά δεν υπάρχει Jailbreak.
Όταν έρθει αυτή η στιγμή και σε περίπτωση που είναι από Έλληνες, πιστεύω θα είναι το πρώτο topic που θα μας επιτραπεί να γράφουμε με κεφαλαία γράμματα!!!
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:36
προτεινω να σβυστει απο τον τιτλο το "ερχεται συντομα το jailbreak tool" και να μεινει μονο το ios 9.2-11.0.2 εεεεε 9.3.2 jailbreak.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:41
Και να γράφουν λέει τώρα στο αντίστοιχο iPhoneChina.com ότι το Jailbreak έρχεται...Από την Ελλάδα...Με χελώνα...Κουτσή....χααχαχαχαχαχαχ
Δημοσίευση 30/05/2016 - 14:46
ο δικός τους ο νεροχύτης δεν βουλώνει ποτέ(έλληνες χακερ και καλά επίθεση σε όλους λεκτική)!
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 30/05/2016 - 14:47
Δημοσίευση 30/05/2016 - 17:59
Καλά εντάξει, μετά από αυτό είμαι σίγουρος ότι οι τύποι δεν έχουν απλά τίποτα στα χέρια τους.
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες