iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:03
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:04
έλα δεν το στηνεις απο την αρχη απο ορμτι εχω καταλαβει!!!μπες εκει που γραφουν τα παιδια για τα tweaks γιατι κατεβαζουν και ρωτα τουςΠαιδια κανεις δεν ξέρει να απαντήσει στην παραπάνω ερωτήσεις σε περίπτωση που κλείσει το τηλέφωνο αν μετα που ξανα γίνει το jailbreak θα ειναι όπως το άφησα ή άντε ξανα στησε απο την αρχή;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω εκανα jailbreak και το αφησα στην ακρη
Δες και κανενα βιντεακι εχει πλημηρησει το youtube
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:04
Η βασική ερώτηση είναι : TA TWEAKS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ JB.... ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ REBOOT ΓΙΝΟΝΤΑΙ UNINSTALL (ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ CYDIA), Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ JB (ΜΕ ΤΟ ΑΡΡ) ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ) ??
Πολύ σημαντικό, όποιος ξέρει παιδιά μία απάντηση... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:05
μπορει να δωσουν update αυτες της ημερες ποιος ξερειΓιατί το κάνανε έτσι οι σχιστοματιδες την τύχη μου;;; Δεν παίζει fix? όντως απο εδώ και πέρα έτσι θα νε; Λέει ειναι πιο εύκολο στο coding και κάτι τέτοια…
Παντος απο το τιποτα κατι κι αυτο
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:06
μην γραφεις κεφαλαια μολις απαντησα ακριβος απο πανωΗ βασική ερώτηση είναι : TA TWEAKS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ JB.... ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ REBOOT ΓΙΝΟΝΤΑΙ UNINSTALL (ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ CYDIA), Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ JB (ΜΕ ΤΟ ΑΡΡ) ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ) ??
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:07
μπορει να δωσουν update αυτες της ημερες ποιος ξερει
Παντος απο το τιποτα κατι κι αυτο
Αφού λέει άλλαξε το structure , δεν θα δώσουν τίποτα.… αυτό με το brick δεν μου αρέσει… θα επανέρχεται με restore? πάει το καλό volume up στο boot?
Μάγκες έχουμε μια συσκευή που καλώς η κακώς κάνει ενα χιλιάρικο… θέλω να πω… κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:09
Παιδια εχει κυκλοφορησει και για mac η μονο για windows??
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:09
Εαν δεις οτι εχασες το jb απλα πατας πανω στο εικονιδιο και το ξανακανεις χωρις να χρειαζεσαι πλεον υπολογιστηΗ βασική ερώτηση είναι : TA TWEAKS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ JB.... ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ REBOOT ΓΙΝΟΝΤΑΙ UNINSTALL (ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ CYDIA), Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ JB (ΜΕ ΤΟ ΑΡΡ) ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ) ??
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:10
Παιδια κανεις δεν ξέρει να απαντήσει στην παραπάνω ερωτήσεις σε περίπτωση που κλείσει το τηλέφωνο αν μετα που ξανα γίνει το jailbreak θα ειναι όπως το άφησα ή άντε ξανα στησε απο την αρχή;;
Οπως το άφησες θα το βρεις εκτός το jb όπου θα έχει χαθεί .
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:11
ασε τι λενε τωρα εχουμε δει κι εχουμε ακουσει πολλα αυτες της μερες μεχρι οτι δεν θα ξαναβγαινε jailbreakΑφού λέει άλλαξε το structure , δεν θα δώσουν τίποτα.… αυτό με το brick δεν μου αρέσει… θα επανέρχεται με restore? πάει το καλό volume up στο boot?
Μάγκες έχουμε μια συσκευή που καλώς η κακώς κάνει ενα χιλιάρικο… θέλω να πω… κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος
Μπορει με την πιεση του κοσμου να δωσουν καποιο update και να το κανουν stable
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:11
Παιδια εχει κυκλοφορησει και για mac η μονο για windows??
Μονο για windows προς το παρόν .
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:12
Με μπέρδεψες. Δηλαδη οταν πατήσω το εικονίδιο για να γίνει το jailbreak ξανα και εχω πχ κάποιο θέμα αυτο θα ειναι όπως το άφησα ή άντε πάλι απο την αρχή; Αν κατάλαβες τι εννοώ. Θα βρω τα εικονίδια μου με την σειρά που τα ειχα στο μέγεθος που τα ειχα κτλ;;;Οπως το άφησες θα το βρεις εκτός το jb όπου θα έχει χαθεί .
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:14
Εαν δεις οτι εχασες το jb απλα πατας πανω στο εικονιδιο και το ξανακανεις χωρις να χρειαζεσαι πλεον υπολογιστη
Βασικά αυτό το χω καταλάβει, αυτό που με προβληματίζει είναι το τί γίνεται με τα tweaks, αν δλδ αυτά απεγκαθίστανται μόλις χάνεται το jb και το cydia, ή παραμένουν απλά απενεργοποιούνται και με το κλικ στο app του jb ξαναενεργοποιούνται χωρίς άλλη παρέμβαση από μας.... αυτό το semi-tethered μπερδεύει κάπως και πριν κάνουμε ο,τιδήποτε καλό θα είναι να ξέρουμε όλα τα υπέρ και κατά.
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:15
Ενεργοποιουνται κανονικα μετα που το ξανακανειςΒασικά αυτό το χω καταλάβει, αυτό που με προβληματίζει είναι το τί γίνεται με τα tweaks, αν δλδ αυτά απεγκαθίστανται μόλις χάνεται το jb και το cydia, ή παραμένουν απλά απενεργοποιούνται και με το κλικ στο app του jb ξαναενεργοποιούνται χωρίς άλλη παρέμβαση από μας.... αυτό το semi-tethered μπερδεύει κάπως και πριν κάνουμε ο,τιδήποτε καλό θα είναι να ξέρουμε όλα τα υπέρ και κατά.
Δημοσίευση 24/07/2016 - 21:16
Με μπέρδεψες. Δηλαδη οταν πατήσω το εικονίδιο για να γίνει το jailbreak ξανα και εχω πχ κάποιο θέμα αυτο θα ειναι όπως το άφησα ή άντε πάλι απο την αρχή; Αν κατάλαβες τι εννοώ. Θα βρω τα εικονίδια μου με την σειρά που τα ειχα στο μέγεθος που τα ειχα κτλ;;;
Δεν εχω χρησιμοποιηση κάποιο θέμα ακόμα για να σου πω αλλά από την στιγμή που όλα τα αλλα tweaks μαζί με τις ρυθμίσεις μένουν οπως ήταν λογικά θα ισχύει τι ίδιο και με τα θέματα .
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες