Edit : έβγαλα το προφίλ,έκανα reboot,ξανά πέρασα με το impactor το καινούργιο προφίλ,τρέχω την εφαρμογή και τιποτα.μαλλον μένει restore και ξανά jb
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: lgalkis, 13/08/2016 - 21:03
Δημοσίευση 13/08/2016 - 20:56
Τελευταία επεξεργασία από: lgalkis, 13/08/2016 - 21:03
Δημοσίευση 13/08/2016 - 21:22
Δε χρειάζεται να κάνεις Restore γι' αυτό. Επίσης προσέχετε με τα Restore γιατί η 9.3.3 δε θα υπογράφεται για πολύ ακόμα.
Αφαίρεσε ο,τι Profile έχεις, κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και πέρασε το ξανά απο Impactor.
Trust στις ρυθμίσεις πρώτα.
Δημοσίευση 13/08/2016 - 22:41
Δημοσίευση 13/08/2016 - 23:04
Κανω ολη τη διαδικασια,κανει reboot η συσκευη, αλλα jb τιποτα.
Στην αρχη ετρεχα την εφαρμογη απο το πρωτο jb, την PP ,αλλα στην επανεκκηνιση δεν φορτωνε το jb.
Αλλαξα και προφιλ με το impactor , αλλα παλι τιποτα.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που ενω τωρα θεωρητικα δεν εχει jb το τηλεφωνο,
η status bar εχει κολλησει και εχει τα εικονιδια απο το θεμα που ειχα.Τα εικονιδια των εφαρμογων ειναι τα κανονικα.
Δημοσίευση 13/08/2016 - 23:07
Θέλω να κάνω restore και να περασω την 9.3.3. Αν δεν υπογραφεται θα με αναγκασει να παω στην 9.3.4 ή θα μεφησει εκει που ειμαι?
Δημοσίευση 13/08/2016 - 23:25
Δημοσίευση 14/08/2016 - 00:06
Καλησπέρα! Προχώρησα & έγω, έστω καθηστερημένα, στην διαδικασία για jailbreak στην 9.3.3 σε iPhone SE. Το θέμα είναι ότι ενώ όλα πήγαν κανονικά είχα ξεχάσει ότι είχε κατέβει αυτόματα η 9.3.4 (χωρίς ευτηχώς να γίνει εγκατάσταση) & τώρα στις ρυθμίσεις>γενικά>ενημέρωση μου βγάζει να την εγκαταστήσω μαζί με ένα προειδοποιητικό badge. To θέμα είναι πως ενώ έβαλα το noupdate & μετά έκανα εκκαθάριση με το icleaner, έφυγε η επιλογή για εγκατάσταση ΑΛΛΑ το προειδοποιητικό badge παραμάνει...Καμμιά ιδέα κανείς πως μπορώ να το κάνω erase; Ευχαριστώ!!!
Δημοσίευση 14/08/2016 - 00:09
Με τα πολλα,εκανα reset απο το τηλεφωνο,restore απο το backup , περασα ξανα προφιλ απο το impactor,και αφου την πρωτη φορα κολλησε στο reboot,την δευτερη το εκανε jb.
Ανοιγω το cydia και στο refresh βγαζει σφαλμα.Κατεβαζω τωρα τη 9.3.3 να περασω αυτη καθαρη και ξανα jb.αλλιως το κραταω καθαρο μιας και γενικα εκτος απο κανενα θεμα,
δεν εχω και μεγαλη αναγκη το jb
Δημοσίευση 14/08/2016 - 00:17
Κανω ολη τη διαδικασια,κανει reboot η συσκευη, αλλα jb τιποτα.
Στην αρχη ετρεχα την εφαρμογη απο το πρωτο jb, την PP ,αλλα στην επανεκκηνιση δεν φορτωνε το jb.
Αλλαξα και προφιλ με το impactor , αλλα παλι τιποτα.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που ενω τωρα θεωρητικα δεν εχει jb το τηλεφωνο,
η status bar εχει κολλησει και εχει τα εικονιδια απο το θεμα που ειχα.Τα εικονιδια των εφαρμογων ειναι τα κανονικα.
Ένα λεπτό.. JB απο την αρχή προσπαθείς να κάνεις, ή έχεις κάνει ήδη και δεν ανοίγει το Cydia?
Εκεί που είσαι πως πήγες? Update ή Restore?
Καλησπέρα! Προχώρησα & έγω, έστω καθηστερημένα, στην διαδικασία για jailbreak στην 9.3.3 σε iPhone SE. Το θέμα είναι ότι ενώ όλα πήγαν κανονικά είχα ξεχάσει ότι είχε κατέβει αυτόματα η 9.3.4 (χωρίς ευτηχώς να γίνει εγκατάσταση) & τώρα στις ρυθμίσεις>γενικά>ενημέρωση μου βγάζει να την εγκαταστήσω μαζί με ένα προειδοποιητικό badge. To θέμα είναι πως ενώ έβαλα το noupdate & μετά έκανα εκκαθάριση με το icleaner, έφυγε η επιλογή για εγκατάσταση ΑΛΛΑ το προειδοποιητικό badge παραμάνει...Καμμιά ιδέα κανείς πως μπορώ να το κάνω erase; Ευχαριστώ!!!
Εδώ.
Δημοσίευση 14/08/2016 - 00:23
Ένα λεπτό.. JB απο την αρχή προσπαθείς να κάνεις, ή έχεις κάνει ήδη και δεν ανοίγει το Cydia?
ΕΙμαι 9.3.2. Ειχα κανει jb μολις ειχε βγει το κινεζικο.Ολα καλα.
αν εκανα reboot,ετρεχα το app και το ξανα εκανε κανονικα.
Το μεσημερι κολλησε ,εκανε reboot και οταν ετρεχα το app εκανε reboot χωρις να επαναφερει το jb.
Περασα και το αλλο προφιλ με το impactor το οποιο τελικα καταφερα να τρεξει.
Εκανα reset μεσα απο το τηλεφωνο,restore απο το backup που ειχα κρατησει και ξανα προφιλ.
Τωρα ανοιγει το cydia αλλα δεν φορτωνει καμμια πηγη και βγαζει σφαλμα.
Κατεβαινει σχεδον η 9.3.3 να την κανω με restore μιας και εχω backup και δοκιμαζω ξανα το jb.
Δημοσίευση 14/08/2016 - 10:29
Καλημέρα !! Κατέβασε ένα tweak που λέγεται mikoto μέσω αυτού του repo :http://cydia.angelxwind.net/ και πιστεύω πως λειτουργήσει καθώς εξαφανίζει την δυνατότητα software update!Καλησπέρα! Προχώρησα & έγω, έστω καθηστερημένα, στην διαδικασία για jailbreak στην 9.3.3 σε iPhone SE. Το θέμα είναι ότι ενώ όλα πήγαν κανονικά είχα ξεχάσει ότι είχε κατέβει αυτόματα η 9.3.4 (χωρίς ευτηχώς να γίνει εγκατάσταση) & τώρα στις ρυθμίσεις>γενικά>ενημέρωση μου βγάζει να την εγκαταστήσω μαζί με ένα προειδοποιητικό badge. To θέμα είναι πως ενώ έβαλα το noupdate & μετά έκανα εκκαθάριση με το icleaner, έφυγε η επιλογή για εγκατάσταση ΑΛΛΑ το προειδοποιητικό badge παραμάνει...Καμμιά ιδέα κανείς πως μπορώ να το κάνω erase; Ευχαριστώ!!!
Δημοσίευση 14/08/2016 - 22:23
kalhspera paidia mporei na mou pei kaneis giati dn mporw na kanw apo to itunes epanafora logismikou kai mou vgazei auto? >>ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ IPHONE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ (50)
Δημοσίευση 14/08/2016 - 22:29
Because the night belongs to loverskalhspera paidia mporei na mou pei kaneis giati dn mporw na kanw apo to itunes epanafora logismikou kai mou vgazei auto? >>ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ IPHONE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ (50)
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες