Ρε παιδιά τι μαλώνετε? Κάθε iphone που βγαίνει υποστηρίζει την τρέχουσα έκδοση καλύτερα από την επόμενη που έρχεται κάθε χρόνο που μπουκώνει με χαρακτηριστικά. Εαν δεν γινόταν αυτό δεν θα είχε νόημα ούτε το 6 ούτε το 6s. Θυμηθείτε μόνο το iphone 4 θεική η 4.χ βαριά η 5.χ ακόμα πιο βαριά η 6.χ και πάει λέγοντας. Τώρα στις πόσες ίντσες θέλει ο καθένας το τηλέφωνο του είναι υποκειμενικό άλλοι γουστάρουν τα στήθη και άλλοι τα όπισθια πως να το κάνουμε? Γνώμη μου είναι οτι ένας με iphone 5 θα πάει πιο εύκολα στις 4,7 από οτι στις 5,7.
PanosMouz εδώ νομίζω οτι έχεις άδικο. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του κρίνοντας από βίντεο στο youtube σε σύγκριση. Προσωπικά πιστεύω πως το 6s είναι καλύτερο από το 6 και φυσικά πιο πλήρες τουλάχιστον από όσο έχω δει στο youtube αλλά αν κάποιος δεν το γουστάρει για τις ίντσες του είναι δικαίωμα του αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως είναι χειρότερο. Απλώς δεν του κάθετε καλά και είναι σεβαστό, και μένα με ξίνισαν οι 5 ίντσες που ανέβηκα σε κινητό από το iphone 3g αλλά τι να κάνουμε? Σιγά σιγά το αποδέχεται κάποιος και ή του φαίνεται φυσιολογικό ή το απορρίπτει.
Εγώ αυτό που λέω και επιμένω είναι ότι δεν μπορείς να έχεις πλήρη άποψη για κάτι που δεν έχεις δουλέψει στην καθημερινότητα σου.
Αυτό λέω, και εξηγώ ακριβώς τι εννοώ: στο youtube μπορεί να δεις ένα speedtest, ένα battery test, ένα review που όμως είναι όλα βασισμένα στο usage pattern και στις απαιτήσεις αυτού που κάνει το video.
Άρα η γνώμη που σχηματίζεις είναι πάνω στα δεδομένα κάποιου άλλου και όχι στα δικά σου.
Δεν μπορείς π.χ. να μου πεις ότι είδα ένα τεστ και έχει κακή μπαταρία (ή έχει εκπληκτική μπαταρία), γιατί πολύ απλά η χρήση είναι κάποιου άλλου και όχι η δική σου (νομίζω είναι απολύτως κατανοητό αυτό που θέλω να πω).
Τα θέματα ιντσών κλπ προφανώς και είναι προσωπικά και είναι σεβαστά, αλλά δεν έθιξα αυτά.
παλι δεν παει ετσι φιλε μου εχω ματια και βλεπω το χω πιασει στα χερια μου και δεν μου αρεσει δεν το γουσταρω το θεωρω μεγαλο τεραστιο!!!Αυτο παλι εμενα δεν μου λεει κατι δεν μπορει παντα να χεις στα χερια σου οτι τελευταιο βγαζει η apple για να χεις μετρο συγκρισης για μενα η συγκριση γινεται φυσικα στο τελευταιο μοντελο αλλα σε ολα τα μοντελα που δινει την αναβαθμιση η apple πως τρεχουν εαν εχουν bugs ολα!!!ολα προσπαθω να τα κοιταω και να ενημερωνομαι για ολα
Sent from my iPhone 7!!!!
Από τη στιγμή όμως που δεν γουστάρεις, δεν σου αρέσει, θεωρείς τεράστια την τελευταία συσκευή, τότε και οι απαιτήσεις πρέπει να είναι περιορισμένες.
Επιλέγεις το iPhone 5/5s γιατί σε βολεύει το μέγεθος, δεκτό. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις ότι το iOS 9 θα τρέχει υποδειγματικά και δεν θα έχει κολλήματα κλπ σε μια συσκευή 3,5 ετών.
Είναι απολύτως σεβαστό το γεγονός ότι δεν θέλεις να αναβαθμίσεις γιατί δεν σε βολεύει, αλλά πρέπει να καταλάβεις πως οι συσκευές γερνάνε και με την πάροδο του χρόνου χάνουν την ταχύτητα τους.
Κάνεις μια επιλογή και έχει αντίστοιχες συνέπειες. Επιλέγεις μια συσκευή 3,5 ετών και πρέπει να περιμένεις πως θα συμπεριφερθεί ανάλογα.