Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/02/2016 - 19:38

Πάντως πολυ ωραίο το Samsung s7. Αν δεν εχει βγει το jb μέχρι να έρθει Ελλάδα άντε γεια. Βαρέθηκα να περιμένω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είδα και το lg G5 και το s7 πραγματικά απίστευτα κινητά και τα δυο αλλά το θέμα μου δεν είναι το android αλλά το store της Google σε σχέση με το App Store πολύ φτωχό και κατώτερο ποιοτικά γι αυτά που θέλω εγώ όλα αυτά κατα την γνώμη μου...πάντως περιμένω το 5se το 4" που λέει αλλιώς θα δούμε το επόμενο κινητό μου...

Knowledge is Power

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 22/02/2016 - 20:01

Δεν νομιζω οτι το Play store ειναι τοσο πισω απο το Apple store,δεν εχουν τρομερες διαφορες. Η διαφορα στα 2 λογισμικα ειναι τι χρηση κανει ο καθενας στο κινητο του...

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#753   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 22/02/2016 - 20:04

Δεν νομιζω οτι το Play store ειναι τοσο πισω απο το Apple store,δεν εχουν τρομερες διαφορες. Η διαφορα στα 2 λογισμικα ειναι τι χρηση κανει ο καθενας στο κινητο του...

Play store = Σαβουρομάγαζο

#754   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/02/2016 - 20:08

Παίδες μη ξεφεύγετε πάλι. Υπάρχει το Bla Bla για VS.

Μείνετε στο θέμα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#755   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/02/2016 - 23:38

Δεν είναι έτσι το iOS έχει αναβαθμιστεί αρκετά .

Sent from my iPad using Tapatalk

Γελαω. iphone χωρις jb για μενα δεν εχει λογο υπαρξης στα χερια μου. 23 μερες αντεξα. Ηταν πολλες. Καθε μερα προσπαθουσα να συμβιβαστω

#756   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/02/2016 - 07:11

Γελαω. iphone χωρις jb για μενα δεν εχει λογο υπαρξης στα χερια μου. 23 μερες αντεξα. Ηταν πολλες. Καθε μερα προσπαθουσα να συμβιβαστω

Όπως τα λες για σένα δεν έχει λόγο ύπαρξης .......για το μεγαλύτερο ποσοστό έχει .

#757   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2016 - 09:29

Ολα ειναι στο μυαλο. Ειχα απο iphone 3g/ipod touch 2gen/iphone 4 και ναι το jailbreak ηταν απαραιτητο κομματι μεχρι και στην εκδοση 5. Απο εκει και περα απο την 6 και μετα μπορουσες να ζησεις και χωρις αυτο. Φαντασου ενα iphone με σαπιο notification μεχρι την εκδοση 5 και με γραφικα μετρια. Τωρα πλεον εχοντας κανει skip 3 major ios, βλεπω οτι μπορεις να ζησεις και χωρις αυτο. Προσωπικα δεν κανω τιποτα παραπανω ειτε αν ειχα ειτε τωρα που δεν εχω. Νομιζω οτι τωρα το jailbreak εχει γινει σε μεγαλο βαθμο για να αλλαξεις το εφε και μεχρι εκει. Παντως εαν θα αλλαζα κατι θα ηταν το βαρετο vf GR με εικονιδιο της vodafone, αλλα τα καταφερνω και χωρις αυτο

#758   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2016 - 09:56

Παντως εαν θα αλλαζα κατι θα ηταν το βαρετο vf GR με εικονιδιο της vodafone, αλλα τα καταφερνω και χωρις αυτο

Ο δημιουργός του Zeppelin, Alex Zielenski, μόλις προσλήφθηκε από την Apple. :)

Big things have small beginnings

#759   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2016 - 10:00

ωραία όλοι σιγά σιγά την κάνουν για την μαμά apple .

#760   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 23/02/2016 - 10:55

μακάρι να πάνε όλοι οι καλοί εκει, ωστε τα καλά tweaks να υπάρχουν ηδη στο λογισμικο :P

#761   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/02/2016 - 14:20

Λογισμικο που δεν σ' αφηνει να βαλεις οτι διακοπτη θελεις και δε μπορεις να κλεισεις με ενα απλο ταπ ολες τις ανοιχτες εφαρμογες για μενα θελει jb. Μιλησα για τα 2 πιο απαραιτητα για μενα πραγματα. Εχω αλλα 50 να παραθεσω αλλα βαριεμαι.

#762   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 23/02/2016 - 14:56

Ενταξει ξερατε τι αγοραζατε,τι γκρινιαζετε ολοι..υπομονη και θα βγει

#763   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2016 - 15:03

Καλά που υπάρχει και το Jailbreak και φρεσκάρουμε λίγο και την γραμματική μας. :P

Το νήμα ξεκίνησε με τίτλο στον Ενεστώτα, εξελίχθηκε σε Στιγμιαίο Μέλλοντα και κατέληξε σε Συντελεσμένο Μέλλοντα και Υπερσυντέλικο που τους είχαμε ξεχάσει.

Τώρα όλοι ξεκινάμε τις φράσεις μας.... "Όταν είχα Jb...." , "Αν θα έχουμε Jb....", "πότε θα έχουμε Jb....." , " Όταν είχαμε τι βάζαμε...." , Όταν θα έχουμε τι χαρούμενοι θα είμαστε..."  κτλ  :rolleyes:

#764   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/02/2016 - 15:08

Καλά που υπάρχει και το Jailbreak και φρεσκάρουμε λίγο και την γραμματική μας. :P

Το νήμα ξεκίνησε με τίτλο στον Ενεστώτα, εξελίχθηκε σε Στιγμιαίο Μέλλοντα και κατέληξε σε Συντελεσμένο Μέλλοντα και Υπερσυντέλικο που τους είχαμε ξεχάσει.

Τώρα όλοι ξεκινάμε τις φράσεις μας.... "Όταν είχα Jb...." , "Αν θα έχουμε Jb....", "πότε θα έχουμε Jb....." , " Όταν είχαμε τι βάζαμε...." , Όταν θα έχουμε τι χαρούμενοι θα είμαστε..." κτλ :rolleyes:

Vrachami, εσύ που είσαι γνωστής πως και δεν έχεις βρει δικά σου exploit μπας και δούμε φως; Είναι δυνατόν , ολόκληρη η γη να περιμένει 2-3 τύπους; Τόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά ;

#765   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2016 - 15:13

Vrachami, εσύ που είσαι γνωστής πως και δεν έχεις βρει δικά σου exploit μπας και δούμε φως; Είναι δυνατόν , ολόκληρη η γη να περιμένει 2-3 τύπους; Τόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά ;

Φίλε Πάνο, πίστεψε με είναι δύσκολο..... οι γλώσσες μαθαίνονται εύκολα... το reverse engineering όμως θέλει πολύ μεράκι, χρόνο, οξυδέρκεια και "μαγκιά"!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6