Η 5η Beta κλείνει το Exploit του Pangu.
Ο Luca αναφέρεται στο δικό του που δε θα δώσει ποτέ.
Όποτε κάπου εδώ πιστεύω ηρθε η ώρα να το δώσει!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/03/2016 - 13:51
Η 5η Beta κλείνει το Exploit του Pangu.
Ο Luca αναφέρεται στο δικό του που δε θα δώσει ποτέ.
Δημοσίευση 02/03/2016 - 13:58
Μη περιμένεις JB απο τον Todesco.
Δημοσίευση 02/03/2016 - 14:08
Δημοσίευση 02/03/2016 - 15:06
Συνήθως τα εργαλεία καλύπτουν από την τελευταία έκδοση που γινόταν και μετά άρα αν βγει δεν θα ειναι μόνο για 9.3 θα ειναι από 9.1-9.3 ή 9.2.1 άρα μέχρι να βγει καλό ειναι να μείνουμε στην 9.2.1 αν μας ενδιαφέρει το jb και μετά πάμε στην 9.3Δεν νομίζω πως θα βγει στη 9.2.1 ! Πιστεύω πως θα βγει στην 9.3 που ειναι major update!
Life is a constant battle! Be prepared for everything!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/03/2016 - 15:19
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 02/03/2016 - 15:20
Δημοσίευση 02/03/2016 - 15:38
Δημοσίευση 02/03/2016 - 15:41
Οποίος αγοράζει iPhone για να κάνει jailbreak καλύτερα να μην αγοράζει ειναι μια διαδικασία που επειδή θέλει κάποιος να υπάρχει υπάρχει αλλιώς θα ήταν ως έχει και πραγματικά το κινητό κάνει πωλήσεις γιατί ειναι αυτό που ειναι παγκόσμιος τα ποσοστά jailbreak ειναι παρά πολύ χαμηλά...Θα βγει iPhone 7 και jb δεν θα εχει βγει. Να το δείτε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/03/2016 - 15:44
Εγω αγοραζω για να κανω jb. Αν δεν υπηρχε το jb θα κοιτουσα και προς android. Υπαρχουν και εξαιρεσεις λοιπον. Εχω χρονια να μεινω χωρις jb.Οποίος αγοράζει iPhone για να κάνει jailbreak καλύτερα να μην αγοράζει ειναι μια διαδικασία που επειδή θέλει κάποιος να υπάρχει υπάρχει αλλιώς θα ήταν ως έχει και πραγματικά το κινητό κάνει πωλήσεις γιατί ειναι αυτό που ειναι παγκόσμιος τα ποσοστά jailbreak ειναι παρά πολύ χαμηλά...
Knowledge is Power
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 02/03/2016 - 15:45
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/03/2016 - 16:11
Μαζί σου δεν διαφωνώ αλλά σκέψου αν δεν υπήρχε ποτέ θα έπαιρνες ή όχι;Πάντως σε σχετικό θέμα στο φόρουμ παλιότερα το ποσοστό αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στο 17% σχετικά μικρό.Παντως εγω διαλέγω iPhone καθαρά και μόνο App Store και υποστήριξη σε iOS οι συσκευές παίρνουν 3-4 εκδοσεις λογισμικού (iOS 6-7-8-9 τουλάχιστον το 5αρι που έχω) ενώ στο android πολύ spam στο play store και περιμένεις αν θα έχει κέφια η lg η Samsung κλπ κλπ μόλις πάρει την κάθε έκδοση αν θα την κάνει port στις συσκευές τις ή όχι...υπάρχει η λύση του custom βέβαια αλλά οκ δεν ειναι και το πιο σωστό πάντα...σίγουρα μεγάλο συν το custom...αν η Apple αφήσει ελεύθερο να βάζεις όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν διαθέσιμες για την συσκευή μας τότε πάει εκεί θα κλάψουν πολύ οι άλλες εταιρίες αν και αυτό δεν θα το δούμε ποτέ...Εγω αγοραζω για να κανω jb. Αν δεν υπηρχε το jb θα κοιτουσα και προς android. Υπαρχουν και εξαιρεσεις λοιπον. Εχω χρονια να μεινω χωρις jb.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/03/2016 - 16:20
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες