Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#916   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/03/2016 - 16:43

Δεν ξερω τι λενε ορισμενοι οτι φαινεται καλος και ξερει κτλ κτλ αλλα αν δεν δουμε κατι απο την "δουλεια" του ειναι απλα αλλος ενας που γραφει για το θεμα.. Οποτε κραταμε μικρο καλαθι

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Τα έχουμε πει ξανά αυτά. Πληροφορίες παραθέτουμε. Είπαμε... ο τύπος ή θα είναι η μπλόφα της χρονιάς ή το επόμενο Jb σου θα το λένε "FreeGucci"

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 02/03/2016 - 16:44

Big things have small beginnings

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#917   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 02/03/2016 - 16:45

Τα έχουμε πει ξανά αυτά. Πληροφορίες παραθέτουμε. Είπαμε... ο τύπος ή θα είναι η μπλόφα του αιώνα ή το επόμενο Jb σου θα το λένε "FreeGucci"

Ε προς το παρων εχει κανει κ ονομα απο την μπλοφα,οποτε νομιζω το οτι δινουμε σημασια σε οτι λεει δεν αξιζει αν δν παρουσιασει κατι. Γιατι πχ η Pangu,Taig εχουμε δειγματα γραφης οπως και με τον Luca

#918   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2016 - 16:54

Συνημμένο αρχείο  enmtw.PNG   40,35KB   91 λήψεις

Big things have small beginnings

#919   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/03/2016 - 22:06

Έλα να πω και εγώ κάτι ευχάριστο
http://argonaytis-ip...ios-93.html?m=1

 6s plus 

#920   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/03/2016 - 13:07

Πουφ.
Κάπως ετσι αισθάνομαι. Καθε μερα και πιο πολυ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#921   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 03/03/2016 - 13:14

Πόσο τυχερός .... την ημέρα που πήρα το 6s βγήκε jb !! Το έκανα και από τότε φυσικά δεν έκανα καμιά αναβ/ση..

#922   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2016 - 13:42

Ποια εκδοση;

#923   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/03/2016 - 13:48

Πόσο τυχερός .... την ημέρα που πήρα το 6s βγήκε jb !! Το έκανα και από τότε φυσικά δεν έκανα καμιά αναβ/ση..

Και εγώ σαν εσένα ήμουν κομπλέ και αναβάθμισα σε 9.2 .…

#924   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/03/2016 - 13:50

Και εγώ σαν εσένα ήμουν κομπλέ και αναβάθμισα σε 9.2 .…

καλα να πάθεις. Χα χα χα.

#925   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:15

Οι πιο παλιοι του φορουμ ξερουν οτι καποτε ασχολιομουν πολυ με το jailbreak του ios και οτι εχει να κανει σε σχεση με αυτο...

Ομως καποια στιγμη τα εβαλα κατω και τα ζυγισα....Μου ειναι τελικα χρησιμο το jailbreak η οχι?

Κακα τα ψεμματα οι λογοι που κανουν το jailbreak πιο "ανουσιο" συνεχως αυξανονται... το να κατεβασεις μεσω του cydia καποια tweaks η extensions εφαρμογων τα οποια στην ουσια δεν χρησιμοποιεις καν (ή ελαχιστα) δεν προσφερει κατι ουσιαστικο...απλα τα εχουμε just in case το οποιο ποτε δεν συμβαινει... Αν κατσουμε και το ψαξουμε το θεμα μπορουμε να βρουμε τροπο να ζουμε και χωρις το jailbreak...

δε διαφωνω φυσικα στο να γινει jailbreak η συσκευη για τους Χ ,Ψ λογους...του καθενος η συσκευη αποτελει προσωπικο περιουσιακο στοιχειο και την κανει οτι θελει...

Ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η ανυπομονησια...

βλεπω γενικως σε ποστ διαφορες αποψεις περι αυτου... και συμπεραινω οτι η συσκευη που κρατατε στα χερια σας δεν σας αρεσει στην ουσια... και ερχομαι να ρωτησω γιατι δωσατε ενα σκασμο λεφτα για να την αγορασετε αφου δεν αντιπροσωπευει αυτα που θελετε? για να λετε απλα οτι εχετε iPhone?

το ios ειναι ετσι κατασκευασμενο ωστε να ζει και χωρις να το παραβιασετε...

Jailbreak σημαινει απελευθερωση του συστηματος και προσωπικη διαμορφωση ομως σημαινει και κατι αλλο που χρονια τωρα σας διαφευγει... σημαινει "ασταθεια συστηματος"!!! Μια λαθος κινηση χρειαζται για να κανετε ολη τη διαδικασια απο την αρχη χανοντας χρονο,χρημα (ενδεχομενως),σημαντικα προσωπικα αρχεια αν δεν ειναι ασφαλισμενα γιατι το παθατε ξαφνικα εκει που δε το περιμενετε και την ηρεμια σας...

ολα αυτα αποτελουν την προσωπικη μου γνωμη και δεν αντικρουω καποια αποψη...

Απλα θελω να πω οτι Καλο το jailbreak αλλα μπορουμε αν θελουμε να ζησουμε και χωρις αυτο...

οταν με το καλο βγει αν βγει τοτε σε οσους ειναι χρησιμο πραγματικα θα ειναι πιο ευτυχισμενοι...μεχρι τοτε υπομονη...

να εχετε μια καλη μερα!

My life's goal is only to fight

#926   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:23

Οι πιο παλιοι του φορουμ ξερουν οτι καποτε ασχολιομουν πολυ με το jailbreak του ios και οτι εχει να κανει σε σχεση με αυτο...
Ομως καποια στιγμη τα εβαλα κατω και τα ζυγισα....Μου ειναι τελικα χρησιμο το jailbreak η οχι?
Κακα τα ψεμματα οι λογοι που κανουν το jailbreak πιο "ανουσιο" συνεχως αυξανονται... το να κατεβασεις μεσω του cydia καποια tweaks η extensions εφαρμογων τα οποια στην ουσια δεν χρησιμοποιεις καν (ή ελαχιστα) δεν προσφερει κατι ουσιαστικο...απλα τα εχουμε just in case το οποιο ποτε δεν συμβαινει... Αν κατσουμε και το ψαξουμε το θεμα μπορουμε να βρουμε τροπο να ζουμε και χωρις το jailbreak...

δε διαφωνω φυσικα στο να γινει jailbreak η συσκευη για τους Χ ,Ψ λογους...του καθενος η συσκευη αποτελει προσωπικο περιουσιακο στοιχειο και την κανει οτι θελει...

βλεπω γενικως σε ποστ διαφορες αποψεις περι αυτου... και συμπεραινω οτι η συσκευη που κρατατε στα χερια σας δεν σας αρεσει στην ουσια... και ερχομαι να ρωτησω γιατι δωσατε ενα σκασμο λεφτα για να την αγορασετε αφου δεν αντιπροσωπευει αυτα που θελετε? για να λετε απλα οτι εχετε iPhone?

Jailbreak σημαινει απελευθερωση του συστηματος και προσωπικη διαμορφωση ομως σημαινει και κατι αλλο που χρονια τωρα σας διαφευγει... σημαινει "ασταθεια συστηματος"!!! Μια λαθος κινηση χρειαζται για να κανετε ολη τη διαδικασια απο την αρχη χανοντας χρονο,χρημα (ενδεχομενως),σημαντικα προσωπικα αρχεια αν δεν ειναι ασφαλισμενα γιατι το παθατε ξαφνικα εκει που δε το περιμενετε και την ηρεμια σας...

Απλα θελω να πω οτι Καλο το jailbreak αλλα μπορουμε αν θελουμε να ζησουμε και χωρις αυτο...
οταν με το καλο βγει αν βγει τοτε σε οσους ειναι χρησιμο πραγματικα θα ειναι πιο ευτυχισμενοι...μεχρι τοτε υπομονη...

να εχετε μια καλη μερα!

Ενταξει πες το τωρα και σε 3 γραμμες να βγαλουμε ακρη

#927   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:26

τοποθετησα απλως κι εγω την αποψη μου για την ολη ανυπομονησια και νευρικοτητα που επικρατει τον τελευταιο καριο γυρω απο το θεμα...

κι εγω ειμαι υπερ του jailbreak αλλα δε θα "πεθανω" περιμενοντας το...

#928   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:26

να εχετε μια καλη μερα!

Το να τη βγάλεις χωρίς τα κάποια tweaks είναι εύκολο.

Το δύσκολο είναι αυτό που κανένας δεν θα σου παραδεχτεί ποτέ, και ονομάζεται πειρατικές εφαρμογές.

Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λίγο είναι η αλήθεια.

Προσωπικά έχω ξεπεράσει το θέμα του Jailbreak ακριβώς όπως περιγράφεις παραπάνω, ειδικά τώρα με το 6S που λόγω 3D Touch έχουν αντικατασταθεί Auxo/Seng δεν υπάρχει πια λόγος για JB για μένα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#929   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:28

Το να τη βγάλεις χωρίς τα κάποια tweaks είναι εύκολο.

Το δύσκολο είναι αυτό που κανένας δεν θα σου παραδεχτεί ποτέ, και ονομάζεται πειρατικές εφαρμογές.

Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λίγο είναι η αλήθεια.

Προσωπικά έχω ξεπεράσει το θέμα του Jailbreak ακριβώς όπως περιγράφεις παραπάνω, ειδικά τώρα με το 6S που λόγω 3D Touch έχουν αντικατασταθεί Auxo/Seng δεν υπάρχει πια λόγος για JB για μένα.

ο καθενας το κανει για τους δικους του λογους...

ΠΧ εγω θα το εκανα μονο για να εχω προσβαση στα αρχεια των εφαρμογων (για Hackακια)

#930   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:30

ο καθενας το κανει για τους δικους του λογους...

ΠΧ εγω θα το εκανα μονο για να εχω προσβαση στα αρχεια των εφαρμογων (για Hackακια)

Προφανώς ο καθένας το κάνει για τον δικό του λόγο :)

Απλά σου εξηγώ ποιος είναι ο λόγος που δεν θα διαβάσεις πουθενά και που αποτελεί ένα 70-80% (αν όχι παραπάνω) των περιπτώσεων.

Δεν έχω στοιχεία για το ποσοστό που αναφέρω απλά αν θυμάσαι και εσύ από τις παλιές καλές εποχές, κάπου εκεί ήταν το ποσοστό.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11