Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:32

Το να τη βγάλεις χωρίς τα κάποια tweaks είναι εύκολο.

Το δύσκολο είναι αυτό που κανένας δεν θα σου παραδεχτεί ποτέ, και ονομάζεται πειρατικές εφαρμογές.

Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λίγο είναι η αλήθεια.

Προσωπικά έχω ξεπεράσει το θέμα του Jailbreak ακριβώς όπως περιγράφεις παραπάνω, ειδικά τώρα με το 6S που λόγω 3D Touch έχουν αντικατασταθεί Auxo/Seng δεν υπάρχει πια λόγος για JB για μένα.

Εύγε. Η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Το έκανα και εγώ το έκαναν και πάρα πολλοί παλαιότερα. Απλώς αργότερα μαθαίνεις τι σου χρειάζεται τι αγοράζεις τι αποφεύγεις και έτσι το jb γίνεται άχρηστο. Εάν παρατηρήσουμε πάνω από τους μισούς λένε για προβλήματα που έχουν από σπασμένα tweaks. Αλήθεια ακόμα ισχύει οτι ίσχυε με το Installous?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:33

Εγω πάντως θελω jb για να μπορέσω να αλλάξω εικονίδια και διάταξη. Το βασικό. Μετά και για πολλά αλλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#933   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:34

Προφανώς ο καθένας το κάνει για τον δικό του λόγο :)

Απλά σου εξηγώ ποιος είναι ο λόγος που δεν θα διαβάσεις πουθενά και που αποτελεί ένα 70-80% (αν όχι παραπάνω) των περιπτώσεων.

Δεν έχω στοιχεία για το ποσοστό που αναφέρω απλά αν θυμάσαι και εσύ από τις παλιές καλές εποχές, κάπου εκεί ήταν το ποσοστό.

φυσικα...το να βαλεις τσαμπα πληρωμενες εφαρμογες ειναι κατι που ολους μας γλυκαινει (δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω) κι εγω το εκανα καποτε επι εποχης iPhone 3G τοτε που με ειχε παρει ο ενθουσιασμος και με ειχε σηκωσει...αλλα τωρα ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου... θες κατι? αγορασε το τωρα μαλιστα που δε χρειαζεται καρτα... μια gift card αγοραζεις και εισαι μαγκας!

My life's goal is only to fight

#934   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:35

Εγω πάντως θελω jb για να μπορέσω να αλλάξω εικονίδια και διάταξη. Το βασικό. Μετά και για πολλά αλλά.

δεν σε γνωριζω προσωπικα ,αλλα φυσικα σαν γυναικα που εισαι σε ενδιαφερει πρωτα η εμφανιση,και ειναι απολυτα σεβαστο...

My life's goal is only to fight

#935   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:43

Οι πιο παλιοι του φορουμ ξερουν οτι καποτε ασχολιομουν πολυ με το jailbreak του ios και οτι εχει να κανει σε σχεση με αυτο...

Ομως καποια στιγμη τα εβαλα κατω και τα ζυγισα....Μου ειναι τελικα χρησιμο το jailbreak η οχι?

Κακα τα ψεμματα οι λογοι που κανουν το jailbreak πιο "ανουσιο" συνεχως αυξανονται... το να κατεβασεις μεσω του cydia καποια tweaks η extensions εφαρμογων τα οποια στην ουσια δεν χρησιμοποιεις καν (ή ελαχιστα) δεν προσφερει κατι ουσιαστικο...απλα τα εχουμε just in case το οποιο ποτε δεν συμβαινει... Αν κατσουμε και το ψαξουμε το θεμα μπορουμε να βρουμε τροπο να ζουμε και χωρις το jailbreak...

δε διαφωνω φυσικα στο να γινει jailbreak η συσκευη για τους Χ ,Ψ λογους...του καθενος η συσκευη αποτελει προσωπικο περιουσιακο στοιχειο και την κανει οτι θελει...

Ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η ανυπομονησια...

βλεπω γενικως σε ποστ διαφορες αποψεις περι αυτου... και συμπεραινω οτι η συσκευη που κρατατε στα χερια σας δεν σας αρεσει στην ουσια... και ερχομαι να ρωτησω γιατι δωσατε ενα σκασμο λεφτα για να την αγορασετε αφου δεν αντιπροσωπευει αυτα που θελετε? για να λετε απλα οτι εχετε iPhone?

το ios ειναι ετσι κατασκευασμενο ωστε να ζει και χωρις να το παραβιασετε...

Jailbreak σημαινει απελευθερωση του συστηματος και προσωπικη διαμορφωση ομως σημαινει και κατι αλλο που χρονια τωρα σας διαφευγει... σημαινει "ασταθεια συστηματος"!!! Μια λαθος κινηση χρειαζται για να κανετε ολη τη διαδικασια απο την αρχη χανοντας χρονο,χρημα (ενδεχομενως),σημαντικα προσωπικα αρχεια αν δεν ειναι ασφαλισμενα γιατι το παθατε ξαφνικα εκει που δε το περιμενετε και την ηρεμια σας...

ολα αυτα αποτελουν την προσωπικη μου γνωμη και δεν αντικρουω καποια αποψη...

Απλα θελω να πω οτι Καλο το jailbreak αλλα μπορουμε αν θελουμε να ζησουμε και χωρις αυτο...

οταν με το καλο βγει αν βγει τοτε σε οσους ειναι χρησιμο πραγματικα θα ειναι πιο ευτυχισμενοι...μεχρι τοτε υπομονη...

να εχετε μια καλη μερα!

Το jb παντως ειναι σταθεροτατο πλεον. Τα safe modes κτλ απλα δεν υπαρχουν πλεον. Αυτα περι ασταθειας που ανεφερες.

You'll Never Walk Alone

#936   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:50

φυσικα...το να βαλεις τσαμπα πληρωμενες εφαρμογες ειναι κατι που ολους μας γλυκαινει (δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω) κι εγω το εκανα καποτε επι εποχης iPhone 3G τοτε που με ειχε παρει ο ενθουσιασμος και με ειχε σηκωσει...αλλα τωρα ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου... θες κατι? αγορασε το τωρα μαλιστα που δε χρειαζεται καρτα... μια gift card αγοραζεις και εισαι μαγκας!

Όλους μας έχει γλυκάνει.

Κ εγώ την πρώτη φορά που έκανα JB ήταν γιατί δεν είχα κάρτα στο ονομά μου και ούτε κυκλοφορούσαν gift cards και ήθελα το Whatsapp. Ακόμα το θυμάμαι.

Μετά ήρθαν όλα και έμαθα.

Αλλά ναι όπως έχει γινει πιά παίρνεις μια gift card ακόμα και ανήλικος να εισαι και ολα καλά.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#937   SteliosTheodosis4

SteliosTheodosis4

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/03/2016 - 15:56

Εύγε. Η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Το έκανα και εγώ το έκαναν και πάρα πολλοί παλαιότερα. Απλώς αργότερα μαθαίνεις τι σου χρειάζεται τι αγοράζεις τι αποφεύγεις και έτσι το jb γίνεται άχρηστο. Εάν παρατηρήσουμε πάνω από τους μισούς λένε για προβλήματα που έχουν από σπασμένα tweaks. Αλήθεια ακόμα ισχύει οτι ίσχυε με το Installous?

επειδη υπάρχουν τζαμπατζήδες,πρέπει να την πληρώσουμε και εμείς που έχουμε δώσει ένα καρό λεφτά!προσωπικα έχω δώσει 150-200 ευρώ σε tweaks από το 2011 και μετά-από 4.3.5 έως και 9.02

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

#938   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/03/2016 - 16:05

Για πείτε με ποιες εφαρμογές απο το AppStore θα αντικαταστήσω το virtual home το bioprotect,Zeppelin,springtomize,flipswitch,opennotifier,icleaner pro,priority hub,activator κτλ; Δικαίωμα του καθενός να κάνει jb η οχι να λέτε οτι ειναι άχρηστο να πουμε...Μεχρι και το πρόβλημα με το σ έχουμε λύσει με το sigmafix.

#939   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 03/03/2016 - 16:09

d811435152482065007f1aab53f5fee0.jpgχωρις να θελω να πω κατι απλα μπας και.....................!!!!θα δουμε

Rafael Nadal

#940   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2016 - 16:10

d811435152482065007f1aab53f5fee0.jpgχωρις να θελω να πω κατι απλα μπας και.....................!!!!θα δουμε

Θα πάει κάπου τριήμερο;;
Big things have small beginnings

#941   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 03/03/2016 - 16:12

Θα πάει κάπου τριήμερο;;

μπορει οντως να ετοιμαζουν κατι μεγαλο 3d cydia app ας πουμε!!!δεν ξερω θα δειξει το ολο πραγμα εχει καταντησει πολυ κουραστικο πραγματικα

Rafael Nadal

#942   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/03/2016 - 16:23

Όλους μας έχει γλυκάνει.

Κ εγώ την πρώτη φορά που έκανα JB ήταν γιατί δεν είχα κάρτα στο ονομά μου και ούτε κυκλοφορούσαν gift cards και ήθελα το Whatsapp. Ακόμα το θυμάμαι.

Μετά ήρθαν όλα και έμαθα.

Αλλά ναι όπως έχει γινει πιά παίρνεις μια gift card ακόμα και ανήλικος να εισαι και ολα καλά.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#943   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα
  • Twitter:@melinas1998
  • Φύλο: Δ/Α

δεν θα λειτουργεί και σε iOS 6.1.6 ;;

Life is a constant battle! Be prepared for everything!

#944   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

χωρις να θελω να πω κατι απλα μπας και.....................!!!!θα δουμε

Για αρχή δες to Αccount που είναι FAKE.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#945   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα
  • Twitter:@melinas1998
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/03/2016 - 16:26

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1457015145.181960.jpg   311,42KB   62 λήψεις Δεν λέει κάτι εδω ;

Life is a constant battle! Be prepared for everything!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες