Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1396   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:02

Για όσους ακόμα υποστηρίζουν το Mega Troll (a.k.a. enMTW) και περιμένουν Jailbrχαχαχαχα...

Το δικό μου το πούλησα στη Ν. Κορέα. Thnx.

Hi. I've made a decision. I held back on this because I didn't want it to be seen as an Internet Jackass Day thing. Here goes.

Most of the Reddit replies want a jailbreak with SSH. Most of the non-Reddit replies want the bugs to go to China.

Doing it with just SSH is bad, because it shortens the window (signing window) and leaves me responsible for supporting the jailbreak. The community is terrible beyond belief, and I want to be done with it! So this option only solves one problem, and poorly solves it that.

So I've handed off bugs to China, taking a much lower amount for them in exchange for them being used in a public jailbreak. I DO IT FOR YOU, FOLKS.

This is the last thing I will ever say about Jailbreak. With this move, I am finally done. These last few weeks have been brutal and in no way worth it. Some of you are ok, many aren't. This isn't my primary interest, yet it is dominating my time and my @reply stream. My final request is for you fine folks to not @reply to me with jailbreak shit. Make it stop. Thanks!

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/04/2016 - 13:14

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1397   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:12

Μάλιστα..Με συνοπτικές διαδικασίες ..

Screenshot_6.png

ezgif_com_crop_2.gif

#1398   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:22

Δεν μας χ---ι και αυτός. Ούτως ή άλλος εγω προσωπικά το εχω πάρει απόφαση. Και jb να βγει οχι δεν θα κάνω πια. Δεν τους εχω ανάγκη. Θα το κρατήσω ετσι μέχρι να παρω άλλο σε κανα χρόνο. Βασικά δεν θα μπαίνω να διαβάζω και τι γίνεται. Βαρέθηκα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1399   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:24

Κανονικα η Apple απο μόνη της θα έπρεπε να βγάζει jb. Θα χάσει πολυ πελατεία αν δεν ξανα βγει.

#1400   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:29

Κανονικα η Apple απο μόνη της θα έπρεπε να βγάζει jb. Θα χάσει πολυ πελατεία αν δεν ξανα βγει.

Αν δινεις 700€ μονο και μονο για να κανεις ενα jb τοτε μαλλον εσυ το εχεις το θεμα οχι η apple...

#1401   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:35

Αν δινεις 700€ μονο και μονο για να κανεις ενα jb τοτε μαλλον εσυ το εχεις το θεμα οχι η apple...

Πάταγα πάνω στο jb για να μην λέω ψέματα. Συν τα αλλά.

#1402   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 02/04/2016 - 13:44

Πάταγα πάνω στο jb για να μην λέω ψέματα. Συν τα αλλά.

Το jailbreak το έβγαλε κάποιος γιατί έκατσε να ασχοληθεί και γούσταρε η Apple έβγαλε μια συσκευή ως έχει με τα καλά τις και τα κακά τις και οποίος θέλει παίρνει ακόμα και βάση στατιστικής αυτοί που κάνουν jailbreak δεν είναι πάνω από 10% από του συνόλου.Αρα για κάθε ένα που αποχαιρετά γιατί δεν βγαίνει jailbreak που δεν είναι υποχρεωμένη στην τελική στην Apple να το δίνουν ούτε και ο κάθε hacker που έχει ασχοληθεί γιατί μπορεί άλλοι 5-6 αγοράζουν iOS συσκευές γι αυτό που είναι.

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 02/04/2016 - 13:44

Knowledge Is Power

#1403   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/04/2016 - 15:28

Stacy προσωπικα η Apple Xεσ...κε διότι οι συσκευες παγκοσμιως που ειναι jailbroken ειναι 20-24 εκκατομυρια :D

#1404   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/04/2016 - 15:47

αυτο που γίνετε γύρο απο το Jb είναι ένα μάθημα για αυτούς που αναβαθμίσουν αμέσως μόλις βγει ένα update απο την μαμακια apple. Εγώ προσωπικά μια φορά την πάτησα στην αρχή που δεν γνώρισα .Τωρα όμως εχω πάντα Jb στην συσκευή μου! !

#1405   SteliosTheodosis4

SteliosTheodosis4

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/04/2016 - 15:48

αυτο που γίνετε γύρο απο το Jb είναι ένα μάθημα για αυτούς που αναβαθμίσουν αμέσως μόλις βγει ένα update απο την μαμακια apple. Εγώ προσωπικά μια φορά την πάτησα στην αρχή που δεν γνώρισα .Τωρα όμως εχω πάντα Jb στην συσκευή μου! !

Αν δεν έχεις jb γιατί να μην αναβαθμίσεις;Δε χάνεις και τίποτα!

#1406   Socratis10

Socratis10

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 15:56

Παιδια επεσε στα χερια μου ενα iphone 6s ios 9.2

Ειναι φιλου μου το εδωσε σε τελεια τιμη  και το πηρα.Αλλα αποτι δθαβαζω εδω δεν εχει jailbreak.Οντως?Κραταω το 6αρι μου μεχρι να βγει και μετα το πουλαω?

#1407   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 16:22

Αν δεν έχεις jb γιατί να μην αναβαθμίσεις;Δε χάνεις και τίποτα!

γιατι είναι πολυ σπάνιο να βγει στην τελευταία έκδοση..ποιο μεγάλες πιθανότητες έχεις σε παλιές εκδόσεις ..μετά αφού κανείς μια φορά Jb αργότερα θα έχεις πάντα Jb ..άσε που ακομα κ τα tweaks είναι περιορισμένα αργούν η δεν βγαίνουν ποτε ξανά τα ποιο καλά tweaks ..

#1408   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 16:23

Νομίζω πως όσοι από εμάς είχαν ελάχιστες έως πολλές προσδοκίες από τον enMTW, πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα.

Όχι το αν έλεγε ψέμματα ή όχι.
Όχι για το αν είχε ή δεν είχε το Jb στα χέρια του.

Άλλωστε αυτά δεν έχουν καμία σημασία πλέον.

Ακόμα και αν ο enMTW συνεχίζει να ψεύδεται και στην τελευταία του δήλωση, παραδέχεται έμμεσα & από μόνος του, ότι η Αμερικανοτραφής αλαζονεία & υπεροψία που τον διακρίνει, υποκλίνεται ταπεινά στην Κινέζικη πειθαρχία, ομαδικότητα & μετριοπάθεια.
Big things have small beginnings

#1409   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 16:30

Νομίζω πως όσοι από εμάς είχαν ελάχιστες έως πολλές προσδοκίες από τον enMTW, πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα.

Όχι το αν έλεγε ψέμματα ή όχι.
Όχι για το αν είχε ή δεν είχε το Jb στα χέρια του.

Άλλωστε αυτά δεν έχουν καμία σημασία πλέον.

Ακόμα και αν ο enMTW συνεχίζει να ψεύδεται και στην τελευταία του δήλωση, παραδέχεται έμμεσα & από μόνος του, ότι η Αμερικανοτραφής αλαζονεία & υπεροψία που τον διακρίνει, υποκλίνεται ταπεινά στην Κινέζικη πειθαρχία, ομαδικότητα & μετριοπάθεια.

απο που ξεφύτρωσε αυτος ο enMTW ρε φίλε ? Κινεζάκι μεγαλωμένο στην Amerika θα είναι σίγουρα κ τρολαρει τους Αμερικανούς ..

#1410   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 02/04/2016 - 16:34

Γιατί να μην την νοιάζει την Apple αν θα υπάρχει jailbreak αφού όλοι εμείς που έχουμε είμαστε τα πειραματόζωα της. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί που βγάζουν τα tweaks και εμάς να τα δοκιμάζουμε, το iOS θα ήταν πολύ πίσω ακόμα. Όσοι είσαστε παλιοί στον χώρο θα τα θυμάστε πως πράγματα που υπάρχουν στο ios τα είχαμε σε tweaks πριν τα βγάλει η apple. Είμαι και εγώ από αυτούς που δεν είχα συσκευή χωρίς jailbreak γιατί αυτή ήταν η επιλογή μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες