τιποτα δεν είναι τυχαίο ..και ζήσανε αυτοί καλά κ εμεις καλύτερα ..Γιατί να μην την νοιάζει την Apple αν θα υπάρχει jailbreak αφού όλοι εμείς που έχουμε είμαστε τα πειραματόζωα της. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί που βγάζουν τα tweaks και εμάς να τα δοκιμάζουμε, το iOS θα ήταν πολύ πίσω ακόμα. Όσοι είσαστε παλιοί στον χώρο θα τα θυμάστε πως πράγματα που υπάρχουν στο ios τα είχαμε σε tweaks πριν τα βγάλει η apple. Είμαι και εγώ από αυτούς που δεν είχα συσκευή χωρίς jailbreak γιατί αυτή ήταν η επιλογή μου.
iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 02/04/2016 - 17:05
Ad
Δημοσίευση 02/04/2016 - 22:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/04/2016 - 08:39
Δημοσίευση 03/04/2016 - 10:04
Αν βαρέθηκες υπαρχεί και το s7 edge εκεί έξω...μπορείς να πετύχεις μια καλή ανταλλαγή με το iPhone που διαθέτεις και να δοκιμασεις κάτι καινούργιο.μέχρι να παρω άλλο σε κανα χρόνο. Βασικά δεν θα μπαίνω να διαβάζω και τι γίνεται. Βαρέθηκα.
Αντικείμενα και πέρα των προτιμήσεων που έχει ο καθένας, το s7 edge θεωρείται συνολικα το καλύτερο τηλέφωνο σήμερα καθώς διαθέτει έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές, την καλύτερη κάμερα σε κινητό, την καλύτερη οθόνη σε κινητό, πολύ μεγάλη αυτονομία , μοναδική σχεδίαση, microsd, fast charging, αδιάβροχοποιηση και πολλά ακόμη καλούδια.
Το iPhone 6s plus είναι επισης καταπληκτικό τηλέφωνο...το έχω πάρει 2 φορές μέχρι σήμερα (μπρορει να δοκιμάσω και 3η) και άλλες τόσες το έδωσα. Εν τελει κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μαλλον δεν μπορώ να έχω iPhone χωρίς JB. Μπορεί να είναι ψυχολογικό, μπορεί οτιδήποτε...κάτι με πιάνει και νευριάζω με την αναμονή για jb, αισθανομαι φυλακισμενος στο ios, δεν ξερω τι με πιανει. Και όταν με πιάνει "αυτο" αρχίζουν και μου φταίνε όλα....το lighting cable, το iTunes, η έλλειψη οποιασδήποτε στοιχειωδους παράμετροποίησης, η αργή φόρτιση, οτι ακομη-ακομη δεν έχει ένα καταραμένο close all apps button κτλ κτλ
Επί της ουσίας, προσωπικά βλέπω μια προσωρινη εικόνα διάλυσης στην σκηνή του jailbreak...μακάρι να είναι κάτι παροδικό και να μπούμε ξανά σε συνήθης ρυθμούς.
Από εκεί πέρα θεωρω ότι η Apple δεν επιθυμεί την υπαρξη του jailbreak όπως πολλοι νομιζουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχην αφορα ενα μικρο ποσοστο του αγοραστικου της κοινου (κάτω απο 10%). Κατα δευτερον, θεωρειται πληγμα στην πολυδιαφημιζομενη ασφάλεια του ios. Τέλος, καλώς ή κακώς το jailbreak είναι συνδεδεμένο με cracked apps και πειρατεία. Η τυχον διάδοση του, πρακτικα θα σημανει τεραστια απώλεια εσόδων από το πλέον κερδοφορο κομμάτι της, που δεν είναι άλλο από το Apple store.
Τελευταία επεξεργασία από: panos2000gr, 03/04/2016 - 10:13
Δημοσίευση 03/04/2016 - 11:37
Ισχυει και εγω το ιδιοΕυτυχως ειναι η πρωτη φορα εδω και 5-6 χρονια που ειμαι χωρις jailbreak και πλεον δεν με απασχολει καθολου!
Δημοσίευση 03/04/2016 - 23:08
Αν βαρέθηκες υπαρχεί και το s7 edge εκεί έξω...μπορείς να πετύχεις μια καλή ανταλλαγή με το iPhone που διαθέτεις και να δοκιμασεις κάτι καινούργιο.
Αντικείμενα και πέρα των προτιμήσεων που έχει ο καθένας, το s7 edge θεωρείται συνολικα το καλύτερο τηλέφωνο σήμερα καθώς διαθέτει έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές, την καλύτερη κάμερα σε κινητό, την καλύτερη οθόνη σε κινητό, πολύ μεγάλη αυτονομία , μοναδική σχεδίαση, microsd, fast charging, αδιάβροχοποιηση και πολλά ακόμη καλούδια.
Το iPhone 6s plus είναι επισης καταπληκτικό τηλέφωνο...το έχω πάρει 2 φορές μέχρι σήμερα (μπρορει να δοκιμάσω και 3η) και άλλες τόσες το έδωσα. Εν τελει κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μαλλον δεν μπορώ να έχω iPhone χωρίς JB. Μπορεί να είναι ψυχολογικό, μπορεί οτιδήποτε...κάτι με πιάνει και νευριάζω με την αναμονή για jb, αισθανομαι φυλακισμενος στο ios, δεν ξερω τι με πιανει. Και όταν με πιάνει "αυτο" αρχίζουν και μου φταίνε όλα....το lighting cable, το iTunes, η έλλειψη οποιασδήποτε στοιχειωδους παράμετροποίησης, η αργή φόρτιση, οτι ακομη-ακομη δεν έχει ένα καταραμένο close all apps button κτλ κτλ
Επί της ουσίας, προσωπικά βλέπω μια προσωρινη εικόνα διάλυσης στην σκηνή του jailbreak...μακάρι να είναι κάτι παροδικό και να μπούμε ξανά σε συνήθης ρυθμούς.
Από εκεί πέρα θεωρω ότι η Apple δεν επιθυμεί την υπαρξη του jailbreak όπως πολλοι νομιζουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχην αφορα ενα μικρο ποσοστο του αγοραστικου της κοινου (κάτω απο 10%). Κατα δευτερον, θεωρειται πληγμα στην πολυδιαφημιζομενη ασφάλεια του ios. Τέλος, καλώς ή κακώς το jailbreak είναι συνδεδεμένο με cracked apps και πειρατεία. Η τυχον διάδοση του, πρακτικα θα σημανει τεραστια απώλεια εσόδων από το πλέον κερδοφορο κομμάτι της, που δεν είναι άλλο από το Apple store.
Οπως τα λες ειναι ρε φιλε
Εχω το iphone 6 ,και ενας φιλος σχεδον μου χαριζε το 6s,μου το εδινε σε τρομακτικη τιμη και το πηρα.Εχει την 9.2 πανω και πραγματικα το κινητο ειναι αρχηστο στα χερια μου,δεν μπορω να κανω τιποτα μου εχει σπασει τα νευρα ,θελω jailbreak.Ακομα ειμαι με το 6,σκεφτομαι να το πουλησω να παρω κανα s7 ,γιατι τα νευρα μου
Δημοσίευση 04/04/2016 - 00:37
Δημοσίευση 04/04/2016 - 09:29
Όπως εχουμε πει πολλες φορές, No jb No Apple. Αυτο ειναι σίγουρο. Ειναι οντως φυλακή βρεις αυτο. Διαφωνώ στο οτι υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο απο κάποιο που εχει μήλο στην πλάτη. Γιατι το λογισμικό του iOS δε συγκρίνεται με τους πολλούς πυρήνες κλπ αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα. Παιδια μην τα πουλάτε τα iPhone γιατι την επόμενη μερα θα βγει το jb και θα κλαίτε γονατιστοί αλλα δε θα υπάρχει έλεος τότε
To μηλαράκι στην πλάτη , δεν κανει κανένα τηλέφωνο καλύτερο από το άλλο. Ούτε φυσικά και οι πυρήνες ή το hardware , αλλά ούτε και το λογισμικό από μόνο του.
Γι'αυτο και άλλωστε μίλησα για συνολικά καλύτερο τηλέφωνο, λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά παραμέτρων. Η αλήθεια είναι πάντως ότι λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Iphone 6s/plus , το γεγονός ότι καταφέρνει να αποτελεί ακόμη και σήμερα μέτρο σύγκρισης των τελευταίων hidh-end flagship αποτελεί από μόνο του επιτυχία της Apple. Παρόλο αυτά νομίζω ότι χρειάζεται η κυκλοφορία του iphone 7 για να επιστρέψει στον θρόνο.
Δημοσίευση 04/04/2016 - 14:15
Δημοσίευση 04/04/2016 - 14:19
Δημοσίευση 04/04/2016 - 14:33
Δημοσίευση 04/04/2016 - 21:57
Δημοσίευση 04/04/2016 - 21:58
Ισως ναι,αλλα ειναι πολυ δυσκολοΕάν αγοράσω καινούριο iPhone 6s Plus, υπάρχει περίπτωση να έχει iOS 9.1 ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες