iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 20/04/2016 - 21:31
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 20/04/2016 - 23:34
Ρε παιδια, εχω βαρεθει τη ζωη μου πλεον με την αναμονη του κωλο-jailbreak. Ελεος πια με την apple και το κλειστο περιβαλλον του ios. Δε λεω, καλο, σταθερο, αλλα πια αυτο το χαλι να περιμενουμε απ το Δεκεμβριο ενα jb δεν αντεχεται. Θα μου πεις, επιλογη μου ειναι, κ δε μ αναγκαζει κανενας να παρω iphone, ειναι ομως εμμεσος εξαναγκασμος γιατι παταει στη σταθεροτητα του λειτουργικου της κ λειτουργει εκβιαστικα. Ας υπηρχε ενα αντιστοιχης σταθεροτητας android και θα εβλεπα την apple ποσο "μαγκας" θα το παιζε...
Παντως, αν και φανατικος iphonακιας απ την εποχη του 3gs, σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα τη μεταβαση μου σε android.
ΟΚ, μπορει να εχω κανα κολλημα και κανα restart παραπανω αλλα μπρος στην ελευθρια που σου δινει χαλαλι.
Ειλικρινα εχω σιχαθει αυτη την αναμονη, χωρια που και jb να εισαι, με την παραμικρη στραβη που θα χρειαστει κανα restore, αν δεν υπογραφεται η εκδοση που φορας, μπαινεις παλι σε αναμονη.
Ασε που κι η κοροιδια με το hardware 5ετιας εχει παραγινει. Δλδ αφου εχεις ενα τοσο αξιοπιστο λειτουργικο, ποσο παραπανω κοστιζει να βαλεις κι ενα καλο cpu, λιγη παραπανω μνημη, και μια καλη καμερα ρε γαμωτο?? Ειδικα οταν χρεωνεις τοσο ακριβα τα προιοντα σου. Νομιζω οτι σ αυτο τον τομεα η apple εχει παραγινει προκλητικη.
Σορρυ αν σας πρηζω αλλα νομιζω οτι εκφραζω το ζορι πολλων εδω μεσα που μπαινουν καθε 3 κ λιγο να τσεκαρουν αν εχει βγει jb και απλα δεν ποσταρουν.
Καλο βραδυ σε ολους. :-)
Τελευταία επεξεργασία από: AthanGt, 20/04/2016 - 23:38
Δημοσίευση 20/04/2016 - 23:53
με την παραμικρη στραβη που θα χρειαστει κανα restore, αν δεν υπογραφεται η εκδοση που φορας, μπαινεις παλι σε αναμονη.
Όταν ξέρεις τι περνάς και πραγματικά χρειάζεσαι, χωρίς να κάνεις το "πειραματόζωο", κίνδυνο Restore δεν έχεις.
Πέρα του οτι και να φτάσεις σε αυτό το σημείο υπάρχουν αρκετές λύσεις να το γλυτώσεις στο τέλος.
Οι εποχές του "κόλλησε, Restore" έχουν περάσει χρόνια τώρα.
Δλδ αφου εχεις ενα τοσο αξιοπιστο λειτουργικο
Μιας και μιλάμε για το iOS 9 λοιπόν.
Δημοσίευση 22/04/2016 - 14:00
Το JB θα βγεί για 9.3.1 με υποστήριξη και των προηγούμενων.
DEJA VU
Δημοσίευση 22/04/2016 - 20:25
Με εκφράζεις απόλυτα.Ρε παιδια, εχω βαρεθει τη ζωη μου πλεον με την αναμονη του κωλο-jailbreak. Ελεος πια με την apple και το κλειστο περιβαλλον του ios. Δε λεω, καλο, σταθερο, αλλα πια αυτο το χαλι να περιμενουμε απ το Δεκεμβριο ενα jb δεν αντεχεται. Θα μου πεις, επιλογη μου ειναι, κ δε μ αναγκαζει κανενας να παρω iphone, ειναι ομως εμμεσος εξαναγκασμος γιατι παταει στη σταθεροτητα του λειτουργικου της κ λειτουργει εκβιαστικα. Ας υπηρχε ενα αντιστοιχης σταθεροτητας android και θα εβλεπα την apple ποσο "μαγκας" θα το παιζε...
Παντως, αν και φανατικος iphonακιας απ την εποχη του 3gs, σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα τη μεταβαση μου σε android.
ΟΚ, μπορει να εχω κανα κολλημα και κανα restart παραπανω αλλα μπρος στην ελευθρια που σου δινει χαλαλι.
Ειλικρινα εχω σιχαθει αυτη την αναμονη, χωρια που και jb να εισαι, με την παραμικρη στραβη που θα χρειαστει κανα restore, αν δεν υπογραφεται η εκδοση που φορας, μπαινεις παλι σε αναμονη.
Ασε που κι η κοροιδια με το hardware 5ετιας εχει παραγινει. Δλδ αφου εχεις ενα τοσο αξιοπιστο λειτουργικο, ποσο παραπανω κοστιζει να βαλεις κι ενα καλο cpu, λιγη παραπανω μνημη, και μια καλη καμερα ρε γαμωτο?? Ειδικα οταν χρεωνεις τοσο ακριβα τα προιοντα σου. Νομιζω οτι σ αυτο τον τομεα η apple εχει παραγινει προκλητικη.
Σορρυ αν σας πρηζω αλλα νομιζω οτι εκφραζω το ζορι πολλων εδω μεσα που μπαινουν καθε 3 κ λιγο να τσεκαρουν αν εχει βγει jb και απλα δεν ποσταρουν.
Καλο βραδυ σε ολους. :-)
Δημοσίευση 22/04/2016 - 21:40
υπάρχει περίπτωση να ισχύει http://www.3u.com/ η μήπως είναι άλλη μια μουφα ?
Δημοσίευση 22/04/2016 - 22:10
λες ρε μανο;και να μην γινοταν ο χαμος εδω μεσα;οταν βγει δεν θα προλαβαινεις τις ειδοποιησειςυπάρχει περίπτωση να ισχύει http://www.3u.com/ η μήπως είναι άλλη μια μουφα ?
Δημοσίευση 22/04/2016 - 22:13
λες ρε μανο;και να μην γινοταν ο χαμος εδω μεσα;οταν βγει δεν θα προλαβαινεις τις ειδοποιησεις
Αυτό λέει για υποβάθμιση σε 9.0.2και μετά jb .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 22/04/2016 - 22:13
Δημοσίευση 22/04/2016 - 22:15
υπάρχει περίπτωση να ισχύει http://www.3u.com/ η μήπως είναι άλλη μια μουφα ?
Ποιό απ' όλα να ισχύει? Υποτίθεται πως ξεκίνησαν βγάζοντας Tool στα βήματα του GeekGrade ή Odysseus για Downgrade.
Κατά τα άλλα μακριά. Οι τύποι είναι λίγο επικίνδυνοι.
Δημοσίευση 22/04/2016 - 22:18
OkΠοιό απ' όλα να ισχύει? Υποτίθεται πως ξεκίνησαν βγάζοντας Tool στα βήματα του GeekGrade ή Odysseus για Downgrade.
Κατά τα άλλα μακριά. Οι τύποι είναι λίγο επικίνδυνοι.
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 22/04/2016 - 22:18
Δημοσίευση 22/04/2016 - 22:26
αγοράζω 10 ευρό iphone που ο ιδιοκτήτης του βαριέται να περιμένει το jailbreak και του δίνω δώρο και μια android συσκευη
Δημοσίευση 22/04/2016 - 23:22
αγοράζω 10 ευρό iphone που ο ιδιοκτήτης του βαριέται να περιμένει το jailbreak και του δίνω δώρο και μια android συσκευη
Τωρα ειλικρινα μου δωσες ενα κινητρο παραπανω να μεταβω σε android μιας και οτι συσκευη διαλεξω θα μου βγει 10€ φθηνοτερα.
Εισαι μεγαλη ψυχη !!! :-P
Δημοσίευση 23/04/2016 - 00:27
Δημοσίευση 23/04/2016 - 00:29
Οχι μόνο σκοτώνει...σπάει και @ρχιδι@!Μετα απο περίπου μια 10ετία κατα τη διάρκεια της οποίας ήμουν κάτοχος των περισσότερων ανά των χρόνων μοντέλων iPhone, και δίνοντας όση προσοχή χρειαζόταν ώστε να έχω πάντα jbroken λειτουργικό, βρέθηκα, εξ'αιτιας μιας σειράς γεγονότων που είχαν αποτέλεσμα το 6αρι μου με 8.3 jb να παραδώσει πνεύμα, για πρώτη φορά να είμαι σε θεση αναμονής tool, γιατι επιλογή μου ήταν να αντικαταστήσω με καινούργιο τηλ, το οποιο φυσικά δεν επιδέχεται jb στην 9.2 που είναι... Το πόσο καταλαβαίνω πλέον ολους αυτούς που κατα καιρούς ρωταγαν καθημερινά στο φόρουμ " μήπως βγήκε το tool για την ... " ή " για ποτε το βλέπετε " κτλ, δε μπορώ να το περιγράψω... Σκοτώνει η αναμονή τελικά.....
Δημοσίευση 23/04/2016 - 03:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες