iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:44
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:44
Απλά πιστεύω θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… γιατί μετά στην 9.3 μπορεί να κλείσουν οι τρύπες και να χρειαστεί να βρουν άλλες , που είναι χρονοβόρο
Sent from my Gameboy Advance SP using MarioTalk
Τελευταία επεξεργασία από: Panoulis7, 30/01/2016 - 12:45
Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:55
η πλάκα είναι όταν θα βγει που θα αρχίσουν όλοι..."δεν κατεβαίνει κολλάει" "ρε παιδιά εσάς ανοίγει?" "μου μπρικαρε το τηλ. βοήθεια!" "μου βγάζει σφάλματα και δεν ανοίγει το cydia!" "έχει κολλήσει στο μήλο" και πολλά άλλα...stay tuned.......
Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:56
η πλάκα είναι όταν θα βγει που θα αρχίσουν όλοι..."δεν κατεβαίνει κολλάει" "ρε παιδιά εσάς ανοίγει?" "μου μπρικαρε το τηλ. βοήθεια!" "μου βγάζει σφάλματα και δεν ανοίγει το cydia!" "έχει κολλήσει στο μήλο" και πολλά άλλα...stay tuned.......
Αν το επόμενο το βγάλει η TaiG ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα το γνωστού και αγαπημένου boot loop
Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:57
Ας βγει και θα την βρούμε την άκρη...
Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:59
Είδα post σου ρε Νίκο και λέω βγήκε...χα χα. Καλημέρες!
Ας πρόσεχες.. Σάββατο είναι σήμερα βιαστικέ.
Γκουντμόρνινγ..
γιατί μετά στην 9.3 μπορεί να κλείσουν οι τρύπες και να χρειαστεί να βρουν άλλες , που είναι χρονοβόρο
Έχουν αρχίσει ήδη και κλείνουν στην 9.3. Η τελική σε λίγες βδομάδες θα έχει διορθώσει τα προηγούμενα Exploits.
Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:02
Υπάρχει κάποιο tweak που να το κάνει όπως στο iOS 8?
Edit: δεν βλέπω απαντήσεις… μόνο σε εμένα συμβαίνει;
Τελευταία επεξεργασία από: Panoulis7, 30/01/2016 - 13:11
Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:21
Αυτο με τις beta κατάλαβα πως το έλεγες απλα το ανάφερα ότι όπως και να είχε τις βρίσκαμε...τώρα αφού οι τρύπες κλείνουν στην 9.3 και τουλάχιστον ένας έχει το 9.2.1 οι άλλοι δεν μπορούν να βρουν τι έχει βρει εκείνος και να το δώσουν;Απορία το έχω...Οι συνεχόμενες Beta δε φέρνουν σταθερότητα στο λειτουργικό. Ειδικά στο iOS 9 των χιλίων προβλημάτων.
Αυτό εννοώ και όχι για το ποιός μπορεί να τη περάσει και απο που.
Αυτό για τη 8.4.1 πάλι, ήρθε σε λάθος χρονική στιγμή. Όταν η ζήτηση σε σχέση με το iOS 9 ήταν ελάχιστη.
Αυτός ο βασικός λόγος που δεν ασχολήθηκε μετά για GUI.
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:54
Κάτι off topic … όταν έχω κλειδωμένο το rotation, και ανοίξω μια landscape εφαρμογή (πχ παιχνίδι), και θέλω να επιστεψω από switcher σε μια portrait, (πχ messenger) έχει γυρίσει και αυτή σε landscape… και πρέπει να απενεργοποίησω το lock για να φτιάξει … αυτό στο iOS 9 είναι bug η feature?
Υπάρχει κάποιο tweak που να το κάνει όπως στο iOS 8?
Edit: δεν βλέπω απαντήσεις… μόνο σε εμένα συμβαίνει;
Ποιό iOS καταρχάς? Αν έχεις εκεί JB να δείς σε Safe Mode.
Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:55
Ποιό iOS καταρχάς? Αν έχεις εκεί JB να δείς σε Safe Mode.
9.2 είμαι Νίκο… restore set up as new… όχι backup
Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:57
Bug τότε.
Το έχω από την αρχή του iOS 9… πως θα μάθω αν υπάρχει κανένα tweak που να το διορθώνει;
Δημοσίευση 30/01/2016 - 14:07
Δημοσίευση 30/01/2016 - 14:47
Δεν ειναι bug. Υπάρχει παντού. Ουσιαστικά όταν μια εφαρμογή δεν έχει συγκεκριμένο - κλειδωμένο rotation από το δημιουργό της, τότε άμα πας σε αυτή από το App Switcher χωρίς να γυρίσεις στη homescreen, τότε αυτή θα είναι στο rotation της προηγούμενης εφαρμογής που χρησιμοποιούσες (αυτό προφανώς δεδομένου ότι έχεις κλειδωμένο rotation).
Αυτό όμως έγινε από το iOS 9 και μετά ε;
Υπάρχουν τα Notate και Nuus.
Εγώ θέλω να είναι απλοποιημένο φάση no options to configure, και απλά να τα γυρνάει σαν iOS 8… είναι τέτοιο κανένα από τα δυο;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες