αν ειναι με ios 6 πω πω μουρλια θα ναι!!!μου τρεχουν τα σαλιαεξαρταται αν ειναι φτιαγμενο με ios 6 η με ios 7-8-9.
Sent from my iPhone 7!!!!
Δημοσίευση 02/02/2016 - 18:53
αν ειναι με ios 6 πω πω μουρλια θα ναι!!!μου τρεχουν τα σαλιαεξαρταται αν ειναι φτιαγμενο με ios 6 η με ios 7-8-9.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 18:54
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:02
Μάλιστα δηλαδή γνώμη πρέπει να έχουν όσοι έχουν το τελευταίο μοντέλο....
Knowledge is Power
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:03
γι αυτους μαλλον ναι φιλε μου μα το jailbreak θα τρεχει καλυτερ στο iphone 6s απο τα δικα μας!!!!δεν βγαινει και το jailbreak να χουμε κατι να ασχοληθουμεΜάλιστα δηλαδή γνώμη πρέπει να έχουν όσοι έχουν το τελευταίο μοντέλο....
Knowledge is Power
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:04
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 02/02/2016 - 19:05
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:08
κατσε κατσε γιατι εισαι λαθος δηλαδη εαν βγει το πλαστικο τωρα στις 4inches θα ναι πιο καινουργειο απ το 6s δηλαδη θα ναι και καλυτερο θες να πεις;;;εφοσων η apple υποστηριζει και το 4 s με ios 9 οσο κι αν τα χει κανει μπαχαλο στο θεμα λογισμικο της ξερει γιατι το κανει πουλαει ακομα και σημερα το 4s και το 5;κι ολα της τα μοντελα γιατι περνουν το τελευταιο λογισμικο και δεν ειναι σαν τα android που δινουν αναβαθμισεις μονο στα νεα μοντελα οποτε σε αναγκαζουν να παρεις οτι πιο καινουργειοΜπορείς να έχεις γνώμη για το τελευταίο μοντέλο αν δεν το έχεις δουλέψει στην καθημερινότητα σου, και κρίνοντας μόνο απο συγκριση στα χαρτιά;
Δεν νομίζω.
Οπότε ναι, γνώμη για το τελευταίο μοντέλο μπορούν να έχουν όσοι το έχουν δουλέψει. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να σχολιάζουν για να περνάει η ώρα τους.
Προφανώς ο καθένας επιλέγει τι τον καλύπτει και τι όχι, αλλά πως θα έχεις ολοκληρομένη άποψη για κάτι που δεν δουλεύεις καθημερινα; Μπορείς να έχεις μια γνώμη, η οποία σε απώθησε από την αγορά του, αλλά μέχρι εκει.
Δεν το λέω προσωπικά σε εσενα, απλά πιάνομαι από το σχόλιο σου.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:12
Δεν διαφωνώ φίλε Πανο αλλά ο φίλος είπε για το iOS όχι για την συσκευή σαφώς σε πιο παλιά συσκευή το iOS ειναι κουτσουρεμένο με λιγότερα χαρακτηριστικά αλλά αν ο άλλος προτιμάει iOS 6 στο 5 του τι να κάνουμε....;;;
Knowledge is Power
Μα το iOS 9 φτιάχτηκε με γνώμονα το iPhone 6s, το 3D Touch, την 64bit αρχιτεκτονική του νέου chipset, τα 2gb RAM.
Ούτε σε iPhone 6 δεν θα τρέχει όπως σε 6S. Όπως το iOS 8 δεν έτρεχε σε 5S αντίστοιχα καλά με το 6 κλπ.
Το κάθε iOS (ακόμα και αν βλέπουμε ένα preview τον Ιούνιο πάντα) είναι σχεδιασμένο κυρίως πάνω στην επόμενη γενιά iPhone.
Το iOS 10 π.χ. θα είναι σχεδιασμένο πάνω στο iPhone 7. Οπότε και το 6S θα είναι λίγο χειρότερο.
Αν τώρα πάμε σε θέματα ασφάλειας κλπ, εγώ θεωρώ πως έχουν γίνει άλματα από τα πρώτα iOS μέχρι σήμερα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως το Jailbreak γίνεται ολοένα και δυσκολότερο (όχι αδύνατο, απλά δυσκολότερο).
Είχαμε μια μικρή απώλεια ασφάλειας στις πρώτες εκδόσεις του iOS 7 (που ήταν και λογικό λόγω του καθαρογραμμένου κώδικα) αλλά από εκεί και πέρα το iOS 9 ίσως είναι το ασφαλέστερο iOS που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
Αν μιλήσουμε για bugs, τότε ναι υπάρχουν ορισμένα, αλλά ούτε το iOS 9 είναι ασταθές ούτε τίποτα.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:13
εμεις θελαμε να γινει το παιχνιδι αλλα μετα αυτοι κοιταξτε να ειπαν οχι δεν θελουμε να γινει αλλα μετα εμεις ειπαμε οτι να γινει.κατσε κατσε γιατι εισαι λαθος δηλαδη εαν βγει το πλαστικο τωρα στις 4inches θα ναι πιο καινουργειο απ το 6s δηλαδη θα ναι και καλυτερο θες να πεις;;;εφοσων η apple υποστηριζει και το 4 s με ios 9 οσο κι αν τα χει κανει μπαχαλο στο θεμα λογισμικο της ξερει γιατι το κανει πουλαει ακομα και σημερα το 4s και το 5;κι ολα της τα μοντελα γιατι περνουν το τελευταιο λογισμικο και δεν ειναι σαν τα android που δινουν αναβαθμισεις μονο στα νεα μοντελα οποτε σε αναγκαζουν να παρεις οτι πιο καινουργειο
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:18
κατσε κατσε γιατι εισαι λαθος δηλαδη εαν βγει το πλαστικο τωρα στις 4inches θα ναι πιο καινουργειο απ το 6s δηλαδη θα ναι και καλυτερο θες να πεις;;;εφοσων η apple υποστηριζει και το 4 s με ios 9 οσο κι αν τα χει κανει μπαχαλο στο θεμα λογισμικο της ξερει γιατι το κανει πουλαει ακομα και σημερα το 4s και το 5;κι ολα της τα μοντελα γιατι περνουν το τελευταιο λογισμικο και δεν ειναι σαν τα android που δινουν αναβαθμισεις μονο στα νεα μοντελα οποτε σε αναγκαζουν να παρεις οτι πιο καινουργειο
Αρχικά βάλε κανένα σημείο στίξης να καταλαβαινόμαστε.
Από την αποκρυπτογράφηση που έκανα σε αυτό που έγραψες μπορώ να σου πω τα παρακάτω:
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Δεν είπα ποιο είναι καλύτερο, είπα ότι δεν μπορείς να έχεις γνώμη για το 6S π.χ. αν δεν το έχεις δουλέψει στην καθημερινότητα σου.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:21
εαν ειναι να συγκρινεις κατι το συγκρινεις με ολους αυτους που περνουν το ios 9 δεν συγκρινεις μοναχα με αυτους που εχουν την τελευταια συσκευη!!!γι αυτο ειπα πιο πανω μην το μετρατε ετσι γιατι δεν ειναι ετσι μπορει στα android αλλα οχι στα iphone!!!Κι οσο για το 6s εχω ματια και βλεπω κι ας μην το χω καθημερινα λειτουργισει πανε ολα της apple και το απο δω εως εδω της διαφημισεις!!!δηλαδη ολοι εδω μεσα εχετε οδηγησει πορσε και ξερετε για ταχυτητα γι αυτο και το σκαλωμα στα τελευταια μοντελαεμεις θελαμε να γινει το παιχνιδι αλλα μετα αυτοι κοιταξτε να ειπαν οχι δεν θελουμε να γινει αλλα μετα εμεις ειπαμε οτι να γινει.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:26
μετα και απο αυτη την απαντηση ειναι σιγουρο οτι εχεις συγγενεια με το Θωμα Ματσιο τον προεδρο του εδεσσαικου!εαν ειναι να συγκρινεις κατι το συγκρινεις με ολους αυτους που περνουν το ios 9 δεν συγκρινεις μοναχα με αυτους που εχουν την τελευταια συσκευη!!!γι αυτο ειπα πιο πανω μην το μετρατε ετσι γιατι δεν ειναι ετσι μπορει στα android αλλα οχι στα iphone!!!Κι οσο για το 6s εχω ματια και βλεπω κι ας μην το χω καθημερινα λειτουργισει πανε ολα της apple και το απο δω εως εδω της διαφημισεις!!!δηλαδη ολοι εδω μεσα εχετε οδηγησει πορσε και ξερετε για ταχυτητα γι αυτο και το σκαλωμα στα τελευταια μοντελα
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:28
Σαφώς το κάθε iOS που παρουσιάζουν τον Ιούνιο ειναι για την συσκευή του Σεμπτεμβριου αλλιώς θα το έδιναν πιο πριν και σαφώς το επόμενο κινητό το καινούργιο λειτουργικό θα το τρέχει καλύτερα...απλα εγω έθιξα το καυστικό σχόλιο.Ειμαστε μια παρέα κατα τα αλλά με κοινή προτιμήσει σε μια εταιρεία.Ενταξει δεν είπα να έρθει κάποιος και να πει για το iPhone 3G οτι με το iOS 3 πέταγε αλλά μιλάμε για μια συσκευή που ακόμα παίρνει update και σίγουρα με το iOS 6 (που όπως είπες αυτο ήταν το λειτουργικό με το οποίο βγήκε) πέταγε ετσι.Επισης δίκιο έχεις οτι στο iOS 7 γράφτηκε ένα λειτουργικό απο την αρχή και λογικό να έχει παιδικές ασθενιες...Μα το iOS 9 φτιάχτηκε με γνώμονα το iPhone 6s, το 3D Touch, την 64bit αρχιτεκτονική του νέου chipset, τα 2gb RAM.
Ούτε σε iPhone 6 δεν θα τρέχει όπως σε 6S. Όπως το iOS 8 δεν έτρεχε σε 5S αντίστοιχα καλά με το 6 κλπ.
Το κάθε iOS (ακόμα και αν βλέπουμε ένα preview τον Ιούνιο πάντα) είναι σχεδιασμένο κυρίως πάνω στην επόμενη γενιά iPhone.
Το iOS 10 π.χ. θα είναι σχεδιασμένο πάνω στο iPhone 7. Οπότε και το 6S θα είναι λίγο χειρότερο.
Αν τώρα πάμε σε θέματα ασφάλειας κλπ, εγώ θεωρώ πως έχουν γίνει άλματα από τα πρώτα iOS μέχρι σήμερα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως το Jailbreak γίνεται ολοένα και δυσκολότερο (όχι αδύνατο, απλά δυσκολότερο).
Είχαμε μια μικρή απώλεια ασφάλειας στις πρώτες εκδόσεις του iOS 7 (που ήταν και λογικό λόγω του καθαρογραμμένου κώδικα) αλλά από εκεί και πέρα το iOS 9 ίσως είναι το ασφαλέστερο iOS που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
Αν μιλήσουμε για bugs, τότε ναι υπάρχουν ορισμένα, αλλά ούτε το iOS 9 είναι ασταθές ούτε τίποτα.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:28
Ρε παιδιά τι μαλώνετε? Κάθε iphone που βγαίνει υποστηρίζει την τρέχουσα έκδοση καλύτερα από την επόμενη που έρχεται κάθε χρόνο που μπουκώνει με χαρακτηριστικά. Εαν δεν γινόταν αυτό δεν θα είχε νόημα ούτε το 6 ούτε το 6s. Θυμηθείτε μόνο το iphone 4 θεική η 4.χ βαριά η 5.χ ακόμα πιο βαριά η 6.χ και πάει λέγοντας. Τώρα στις πόσες ίντσες θέλει ο καθένας το τηλέφωνο του είναι υποκειμενικό άλλοι γουστάρουν τα στήθη και άλλοι τα όπισθια πως να το κάνουμε? Γνώμη μου είναι οτι ένας με iphone 5 θα πάει πιο εύκολα στις 4,7 από οτι στις 5,7.
PanosMouz εδώ νομίζω οτι έχεις άδικο. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του κρίνοντας από βίντεο στο youtube σε σύγκριση. Προσωπικά πιστεύω πως το 6s είναι καλύτερο από το 6 και φυσικά πιο πλήρες τουλάχιστον από όσο έχω δει στο youtube αλλά αν κάποιος δεν το γουστάρει για τις ίντσες του είναι δικαίωμα του αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως είναι χειρότερο. Απλώς δεν του κάθετε καλά και είναι σεβαστό, και μένα με ξίνισαν οι 5 ίντσες που ανέβηκα σε κινητό από το iphone 3g αλλά τι να κάνουμε? Σιγά σιγά το αποδέχεται κάποιος και ή του φαίνεται φυσιολογικό ή το απορρίπτει.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:29
παλι δεν παει ετσι φιλε μου εχω ματια και βλεπω το χω πιασει στα χερια μου και δεν μου αρεσει δεν το γουσταρω το θεωρω μεγαλο τεραστιο!!!Αυτο παλι εμενα δεν μου λεει κατι δεν μπορει παντα να χεις στα χερια σου οτι τελευταιο βγαζει η apple για να χεις μετρο συγκρισης για μενα η συγκριση γινεται φυσικα στο τελευταιο μοντελο αλλα σε ολα τα μοντελα που δινει την αναβαθμιση η apple πως τρεχουν εαν εχουν bugs ολα!!!ολα προσπαθω να τα κοιταω και να ενημερωνομαι για ολαΑρχικά βάλε κανένα σημείο στίξης να καταλαβαινόμαστε.
Από την αποκρυπτογράφηση που έκανα σε αυτό που έγραψες μπορώ να σου πω τα παρακάτω:
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Δεν είπα ποιο είναι καλύτερο, είπα ότι δεν μπορείς να έχεις γνώμη για το 6S π.χ. αν δεν το έχεις δουλέψει στην καθημερινότητα σου.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:34
ρε συ οκ καπου παω να σε καταλαβω.αλλα το 5αρι επειδη το εχω διπλα μου στην δουλεια απο ενα φιλο,μια χαρα τα παει με την 9αρα.κανενα κολλημα και κανενα προβλημα.απλα πιστευω οτι σου εχει κατσει ψυχολογικα.δεν μπορει να γινει τιποτα καλυτερο.στο μεταξυ δεν το βλεπω και για ρακετα το 6...το πλας που το ειχα κιολας το καταφερα για 3 μηνες και οντως ηταν ρακετα.αλλα κανε μια αναβαθμιση σε 6 και αφου τα κρατας τοσο καιρο τα κινητα θα το ευχαριστηθεις και αυτο για καιρο ακομα!παλι δεν παει ετσι φιλε μου εχω ματια και βλεπω το χω πιασει στα χερια μου και δεν μου αρεσει δεν το γουσταρω το θεωρω μεγαλο τεραστιο!!!Αυτο παλι εμενα δεν μου λεει κατι δεν μπορει παντα να χεις στα χερια σου οτι τελευταιο βγαζει η apple για να χεις μετρο συγκρισης για μενα η συγκριση γινεται φυσικα στο τελευταιο μοντελο αλλα σε ολα τα μοντελα που δινει την αναβαθμιση η apple πως τρεχουν εαν εχουν bugs ολα!!!ολα προσπαθω να τα κοιταω και να ενημερωνομαι για ολα
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες