Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:39

ρε συ οκ καπου παω να σε καταλαβω.αλλα το 5αρι επειδη το εχω διπλα μου στην δουλεια απο ενα φιλο,μια χαρα τα παει με την 9αρα.κανενα κολλημα και κανενα προβλημα.απλα πιστευω οτι σου εχει κατσει ψυχολογικα.δεν μπορει να γινει τιποτα καλυτερο.στο μεταξυ δεν το βλεπω και για ρακετα το 6...το πλας που το ειχα κιολας το καταφερα για 3 μηνες και οντως ηταν ρακετα.αλλα κανε μια αναβαθμιση σε 6 και αφου τα κρατας τοσο καιρο τα κινητα θα το ευχαριστηθεις και αυτο για καιρο ακομα!

ρε συ φιλε εχω δουλεψει ενα σορο android τηλεφωνα σε αυτες της inches δεν με βολευει τι να πω εσυ μπορει να χεις μεγαλυτερα δαχτυλα απο μενα και μπορεις και το χειριζεςαι εγω δεν μπορω εξαλλου εχω και ταμπλετ εαν θελω κατι το κανω με αυτο!!!περιμενω το καινουργειο το 4inches διαβασα παρουσιαση της apple 15 μαρτιου εαν δεν μου αρεσει παω στο 5s το 64giga

Sent from my iPhone 7!!!!
Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:45

για μενα ειναι καταπληκτικη επιλογη το 5 το 5s η το 6

Γκιζμο το 6s δε σαρεσει, το 6 λες καταπληκτικη επιλογη, αποφασισε γιατι εγω εσενα θελω να υποστηριξω.

You'll Never Walk Alone

#453   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:51

Γκιζμο το 6s δε σαρεσει, το 6 λες καταπληκτικη επιλογη, αποφασισε γιατι εγω εσενα θελω να υποστηριξω.

αυτο ηταν αλλες μερες.αυτες τις μερες ομως ειναι ρακετα το 6.

#454   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:52

Ρε παιδιά τι μαλώνετε? Κάθε iphone που βγαίνει υποστηρίζει την τρέχουσα έκδοση καλύτερα από την επόμενη που έρχεται κάθε χρόνο που μπουκώνει με χαρακτηριστικά. Εαν δεν γινόταν αυτό δεν θα είχε νόημα ούτε το 6 ούτε το 6s. Θυμηθείτε μόνο το iphone 4 θεική η 4.χ βαριά η 5.χ ακόμα πιο βαριά η 6.χ και πάει λέγοντας. Τώρα στις πόσες ίντσες θέλει ο καθένας το τηλέφωνο του είναι υποκειμενικό άλλοι γουστάρουν τα στήθη και άλλοι τα όπισθια πως να το κάνουμε? Γνώμη μου είναι οτι ένας με iphone 5 θα πάει πιο εύκολα στις 4,7 από οτι στις 5,7.

PanosMouz εδώ νομίζω οτι έχεις άδικο. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του κρίνοντας από βίντεο στο youtube σε σύγκριση. Προσωπικά πιστεύω πως το 6s είναι καλύτερο από το 6 και φυσικά πιο πλήρες τουλάχιστον από όσο έχω δει στο youtube αλλά αν κάποιος δεν το γουστάρει για τις ίντσες του είναι δικαίωμα του αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως είναι χειρότερο. Απλώς δεν του κάθετε καλά και είναι σεβαστό, και μένα με ξίνισαν οι 5 ίντσες που ανέβηκα σε κινητό από το iphone 3g αλλά τι να κάνουμε? Σιγά σιγά το αποδέχεται κάποιος και ή του φαίνεται φυσιολογικό ή το απορρίπτει. 

Εγώ αυτό που λέω και επιμένω είναι ότι δεν μπορείς να έχεις πλήρη άποψη για κάτι που δεν έχεις δουλέψει στην καθημερινότητα σου.

Αυτό λέω, και εξηγώ ακριβώς τι εννοώ: στο youtube μπορεί να δεις ένα speedtest, ένα battery test, ένα review που όμως είναι όλα βασισμένα στο usage pattern και στις απαιτήσεις αυτού που κάνει το video.

Άρα η γνώμη που σχηματίζεις είναι πάνω στα δεδομένα κάποιου άλλου και όχι στα δικά σου.

Δεν μπορείς π.χ. να μου πεις ότι είδα ένα τεστ και έχει κακή μπαταρία (ή έχει εκπληκτική μπαταρία), γιατί πολύ απλά η χρήση είναι κάποιου άλλου και όχι η δική σου (νομίζω είναι απολύτως κατανοητό αυτό που θέλω να πω).

Τα θέματα ιντσών κλπ προφανώς και είναι προσωπικά και είναι σεβαστά, αλλά δεν έθιξα αυτά.

παλι δεν παει ετσι φιλε μου εχω ματια και βλεπω το χω πιασει στα χερια μου και δεν μου αρεσει δεν το γουσταρω το θεωρω μεγαλο τεραστιο!!!Αυτο παλι εμενα δεν μου λεει κατι δεν μπορει παντα να χεις στα χερια σου οτι τελευταιο βγαζει η apple για να χεις μετρο συγκρισης για μενα η συγκριση γινεται φυσικα στο τελευταιο μοντελο αλλα σε ολα τα μοντελα που δινει την αναβαθμιση η apple πως τρεχουν εαν εχουν bugs ολα!!!ολα προσπαθω να τα κοιταω και να ενημερωνομαι για ολα

Από τη στιγμή όμως που δεν γουστάρεις, δεν σου αρέσει, θεωρείς τεράστια την τελευταία συσκευή, τότε και οι απαιτήσεις πρέπει να είναι περιορισμένες.

Επιλέγεις το iPhone 5/5s γιατί σε βολεύει το μέγεθος, δεκτό. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις ότι το iOS 9 θα τρέχει υποδειγματικά και δεν θα έχει κολλήματα κλπ σε μια συσκευή 3,5 ετών.

Είναι απολύτως σεβαστό το γεγονός ότι δεν θέλεις να αναβαθμίσεις γιατί δεν σε βολεύει, αλλά πρέπει να καταλάβεις πως οι συσκευές γερνάνε και με την πάροδο του χρόνου χάνουν την ταχύτητα τους.

Κάνεις μια επιλογή και έχει αντίστοιχες συνέπειες. Επιλέγεις μια συσκευή 3,5 ετών και πρέπει να περιμένεις πως θα συμπεριφερθεί ανάλογα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#455   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:53

αυτο ηταν αλλες μερες.αυτες τις μερες ομως ειναι ρακετα το 6.

Σημερα ειναι και τα 2 μηνυματα, 02/02 το σωτηριον ετος 2016.

You'll Never Walk Alone

#456   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:53

το πλαστικο εννοουσα 6 se ce σκετο c οπως το λενε το πατησα αλλα δεν το πηρε!!!σορρυ ρε παιδια

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 02/02/2016 - 19:55

Rafael Nadal

#457   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:44

Εγώ αυτό που λέω και επιμένω είναι ότι δεν μπορείς να έχεις πλήρη άποψη για κάτι που δεν έχεις δουλέψει στην καθημερινότητα σου.

Αυτό λέω, και εξηγώ ακριβώς τι εννοώ: στο youtube μπορεί να δεις ένα speedtest, ένα battery test, ένα review που όμως είναι όλα βασισμένα στο usage pattern και στις απαιτήσεις αυτού που κάνει το video.

Άρα η γνώμη που σχηματίζεις είναι πάνω στα δεδομένα κάποιου άλλου και όχι στα δικά σου.

Δεν μπορείς π.χ. να μου πεις ότι είδα ένα τεστ και έχει κακή μπαταρία (ή έχει εκπληκτική μπαταρία), γιατί πολύ απλά η χρήση είναι κάποιου άλλου και όχι η δική σου (νομίζω είναι απολύτως κατανοητό αυτό που θέλω να πω).

Τα θέματα ιντσών κλπ προφανώς και είναι προσωπικά και είναι σεβαστά, αλλά δεν έθιξα αυτά.

Από τη στιγμή όμως που δεν γουστάρεις, δεν σου αρέσει, θεωρείς τεράστια την τελευταία συσκευή, τότε και οι απαιτήσεις πρέπει να είναι περιορισμένες.

Επιλέγεις το iPhone 5/5s γιατί σε βολεύει το μέγεθος, δεκτό. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις ότι το iOS 9 θα τρέχει υποδειγματικά και δεν θα έχει κολλήματα κλπ σε μια συσκευή 3,5 ετών.

Είναι απολύτως σεβαστό το γεγονός ότι δεν θέλεις να αναβαθμίσεις γιατί δεν σε βολεύει, αλλά πρέπει να καταλάβεις πως οι συσκευές γερνάνε και με την πάροδο του χρόνου χάνουν την ταχύτητα τους.

Κάνεις μια επιλογή και έχει αντίστοιχες συνέπειες. Επιλέγεις μια συσκευή 3,5 ετών και πρέπει να περιμένεις πως θα συμπεριφερθεί ανάλογα.

φιλε πανο θα υπαρξει κι η επιλογη του 6 c οπως κι αν το λενε αυτο που θα ειναι στις 4 inches μην το ξεχνας,εγω πιστευω οτι υπαρχει μεγαλο κοινο στην apple που θελουν μια συσκευη στις 4inches!!!για μενα μετραει και το μεγεθος για τα χερια μου ειναι ταμαμ το 5 γραφω με το ενα χερι γι αυτο και περιμενω το καινουργειο που θα χει και τα τελευταια χαρακτηριστικα και το μεγεθος που θελω!!!οσο για το ios μην μου πεις οτι στο iphone 6s τρεχει σφαιρα και δεν εχει bugs γιατι πιστευω θα ναι ψεμα

Rafael Nadal

#458   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:46

φιλε πανο θα υπαρξει κι η επιλογη του 6 c οπως κι αν το λενε αυτο που θα ειναι στις 4 inches μην το ξεχνας,εγω πιστευω οτι υπαρχει μεγαλο κοινο στην apple που θελουν μια συσκευη στις 4inches!!!για μενα μετραει και το μεγεθος για τα χερια μου ειναι ταμαμ το 5 γραφω με το ενα χερι γι αυτο και περιμενω το καινουργειο που θα χει και τα τελευταια χαρακτηριστικα και το μεγεθος που θελω!!!οσο για το ios μην μου πεις οτι στο iphone 6s τρεχει σφαιρα και δεν εχει bugs γιατι πιστευω θα ναι ψεμα

Σφαίρα τρέχει.

Μικροbugs υπάρχουν αλλά τίποτα τραγικό (τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει κάτι)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#459   soultsiotis

soultsiotis

iPH Enthousiast

• 481 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:59

Συμφωνώ με τον Πανο σφαίρα πάει!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#460   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:59

Σφαίρα τρέχει.

Μικροbugs υπάρχουν αλλά τίποτα τραγικό (τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει κάτι)

βρε κι εμενα καλα παει το 5αρι απλα πιο πανω λεω οτι οσο πιο πισω ειχαμε λιγοτερα bugs μεχρι εκει και πεςατε να με φατε.τοτε η εποχες ηταν διαφορετικες τωρα η apple δινει πολυ περιςςοτερα πραγματα που εγω τα θεωρω εφετζιδικα και δεν τα γουςταρω ειμαι περισσοτερο της απλοτητας γι αυτο ισως μου αρεσε πιο πολυ το ios 6 απο το ios 9!!!μπορει πχ να με δεις να παρω ενα 5s και σπιτι να χω alienware!!!

Rafael Nadal

#461   bill64

bill64

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2016 - 21:50

Και που λέτε παίδες ήταν δύσκολο το jb που κάνατε? Πήγαν όλα καλά ?  :lol:   :lol:   :lol:

#462   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 02/02/2016 - 22:25

Μην παίζεις με τον πόνο μας χαχαχα

Knowledge is Power

Knowledge Is Power

#463   daskalakispavlos