Το πήρα απόφαση. Δεν θα ξανά δω jailbreak στη συσκευή μου. Τελείωσαν όλα. Αντίο.
iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]
Δημοσίευση 28/03/2016 - 12:40
Ad
Δημοσίευση 28/03/2016 - 12:42
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/03/2016 - 13:40
Καλα περιμενε πολλα release εσυ απο το trollΕγώ λέω ο enmtw θα το κάνει release
Δημοσίευση 28/03/2016 - 13:43
Καλα περιμενε πολλα release εσυ απο το troll
Ε μια τα screenshot, μια τα bundles, μια saurik δημόσια, μια τα παιδιά που στην αρχή λέγανε δεν ειναι τελείως άγνωστος απο την σκηνή… εγώ έτσι λέω…
Δημοσίευση 28/03/2016 - 14:19
Παρηγοριά στον άρρωστο. Στο τέλος θα πιστέψουμε οτι μπορεί να βγει jb στα αλήθεια καποια στιγμή. Όταν θα εχει βγει το iPhone 7 και θα εχει περάσει αρκετός καιρός , όποτε θα έχουμε πάρει άλλη συσκευή ευτυχώς android. Και μετά θα λέμε ' φτου ρε γαμωτο' βγήκε jailbreak και δεν έχουμε iPhone.Ε μια τα screenshot, μια τα bundles, μια saurik δημόσια, μια τα παιδιά που στην αρχή λέγανε δεν ειναι τελείως άγνωστος απο την σκηνή… εγώ έτσι λέω…
Δημοσίευση 28/03/2016 - 14:23
Δημοσίευση 28/03/2016 - 15:24
Παρηγοριά στον άρρωστο. Στο τέλος θα πιστέψουμε οτι μπορεί να βγει jb στα αλήθεια καποια στιγμή. Όταν θα εχει βγει το iPhone 7 και θα εχει περάσει αρκετός καιρός , όποτε θα έχουμε πάρει άλλη συσκευή ευτυχώς android. Και μετά θα λέμε ' φτου ρε γαμωτο' βγήκε jailbreak και δεν έχουμε iPhone.
Απο τη στιγμή που η απλλε (έκανε την κωλοτουμπα του αιώνα) έβγαλε κινητό στις 5.5 ίντσες δύσκολα ξανά γυρνάς σε ανδρόιδ.
Ναι το jb απογειώνει τη συσκευή αλλα και χωρις αυτο σε σταθερότητα ειναι πολλά σκαλιά πάνω απο το ανδροιδ.
Υπομονή για το jb λοιπόν.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 16:51
εγω βλεπω 85 σελιδες για το τιποτα σκεψου και να ρθει κιολας τι εχει να γινει. ισαμε που πεφτει ο σερβερ.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:09
Απα πα πα πα. Τι ειναι αυτά που λες;; Πριν παρω android , ελεγα δεν πρόκειται ποτέ να παρω άλλο κινητό πέρα απο iPhone. Ε σε πληροφορώ οτι το εχω μετανιώσει που πήρα iPhone. Πλέον τα android ειναι πολυ καλα κινητά. Δεν εχουν να ζηλέψουν τίποτα απο το iPhone. Έκανα 1000 πράγματα παραπάνω, χωρις rout κτλ απο οτι κάνω τωρα. Μόνο με την ελπίδα του jb το πήρα. Και η ελπίδα εχει αρχίσει να πεθαίνει.Απο τη στιγμή που η απλλε (έκανε την κωλοτουμπα του αιώνα) έβγαλε κινητό στις 5.5 ίντσες δύσκολα ξανά γυρνάς σε ανδρόιδ.
Ναι το jb απογειώνει τη συσκευή αλλα και χωρις αυτο σε σταθερότητα ειναι πολλά σκαλιά πάνω απο το ανδροιδ.
Υπομονή για το jb λοιπόν.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:13
Απα πα πα πα. Τι ειναι αυτά που λες;; Πριν παρω android , ελεγα δεν πρόκειται ποτέ να παρω άλλο κινητό πέρα απο iPhone. Ε σε πληροφορώ οτι το εχω μετανιώσει που πήρα iPhone. Πλέον τα android ειναι πολυ καλα κινητά. Δεν εχουν να ζηλέψουν τίποτα απο το iPhone. Έκανα 1000 πράγματα παραπάνω, χωρις rout κτλ απο οτι κάνω τωρα. Μόνο με την ελπίδα του jb το πήρα. Και η ελπίδα εχει αρχίσει να πεθαίνει.
Troll κι εσύ;;;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:14
τι troll. Απελπισμένη ειμαι. Περιμένω απο τον Δεκέμβρη jb.Troll κι εσύ;;;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:16
Απα πα πα πα. Τι ειναι αυτά που λες;; Πριν παρω android , ελεγα δεν πρόκειται ποτέ να παρω άλλο κινητό πέρα απο iPhone. Ε σε πληροφορώ οτι το εχω μετανιώσει που πήρα iPhone. Πλέον τα android ειναι πολυ καλα κινητά. Δεν εχουν να ζηλέψουν τίποτα απο το iPhone. Έκανα 1000 πράγματα παραπάνω, χωρις rout κτλ απο οτι κάνω τωρα. Μόνο με την ελπίδα του jb το πήρα. Και η ελπίδα εχει αρχίσει να πεθαίνει.
Ισχύει οτι το android out of the box ειναι κλάσεις ανώτερο σε λειτουργίες σε σχέση με το iPhone,αλλα αυτο το οτι είμαι με 8.4 και jb απο την μερα που βγήκε και δεν έχω ούτε safe mode ούτε κρασαρισματα δεν το είχα στο android.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:43
Αν ειχα να ξοδέψω πάλι για κινητό χρήματα τόσο σύντομα , δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπαιρνα το s7 με κλειστά μάτια. Δεν θυμάμαι να ανοίγουν 3 καρτέλες για να παρω τηλέφωνο. Παρά ειναι απλό το iPhone. Μόνο scroll απο αριστερά προς τα δεξιά τις σελίδες μπορείς να κανεις και αντίστροφα. Αυτο που φάγανε τον γάιδαρο να το πιστέψω τωρα;; Για να δούμε. Μετά μπορεί να αλλάξω και γνώμη.
Μόλις το πάρεις θα το θυμηθείς. Χαχαχααχχα...
Ε ναι πλέον φάγαμε τον γάιδαρο. Είναι θέμα ημερών... Δεν πατάω κάπου... Απλά έτσι θέλω να πιστεύω.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:47
Ε ναι πλέον φάγαμε τον γάιδαρο. Είναι θέμα ημερών... Δεν πατάω κάπου... Απλά έτσι θέλω να πιστεύω.
Μπηκαμε στις τελευταιας 100 μερες. Ειναι θεμα ωρων. 2400 ωρων.
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες