Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 10 ψήφοι

iOS 9.2 - 9.3.3 Jailbreak [Γενική συζήτηση]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3273 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1456   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/04/2016 - 17:37

Εμένα λογικό μου φαίνεται… πως ήταν παλιά τα παιχνίδια που ήταν απλά και δεν θέλανε patch αλά ps1? τώρα PS3-4 κάθε 3 και λιγο patch… όσο δυσκολεύει ο κώδικας πληθαίνουν τα bugs όποτε περισσότερα updates

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1457   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/04/2016 - 18:36

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί "χάλασε η apple" που προσπαθεί να διορθώσει μέσω updates τα όποια bugs προκύπτουν στον κώδικά της. Αν δεν έδινε updates θα λέγαμε "εδωσε ενα buggy λειτουργικό και ούτε ενα update να το διορθώσει".
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1458   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/04/2016 - 19:49

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί "χάλασε η apple" που προσπαθεί να διορθώσει μέσω updates τα όποια bugs προκύπτουν στον κώδικά της. Αν δεν έδινε updates θα λέγαμε "εδωσε ενα buggy λειτουργικό και ούτε ενα update να το διορθώσει".

Απλά νόμιζα πως πριν δώσουν ενα update εχουν τσεκάρει οτι όλα λειτουργούν καλα. Αλλά σε καθε update βγαζουν στο καπάκι άλλο για να διορθώσουν το προηγούμενο και παει λέγοντας.

Τελευταία επεξεργασία από: stacy, 07/04/2016 - 19:50

#1459   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/04/2016 - 20:09

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

#1460   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/04/2016 - 20:23

troll mode on...."ios 9.2 jailbreak:ερχεται συντομα το jailbreak tool"..........[solved]

troll mode off..

#1461   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/04/2016 - 21:02

troll mode on...."ios 9.2 jailbreak:ερχεται συντομα το jailbreak tool"..........[solved]

troll mode off..

Ντάξει ρε παιδιά, εδώ η αγάπη άργησε μια μέρα, το jailbreak δεν θα καθυστερήσει... χα χα χα!!

Once You Go Mac You Never Go Back

#1462   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/04/2016 - 21:37

Ρε παιδιά πέρα από την πλάκα από μεριά Κινέζων τι γίνεται πολύ ησυχία έχετε διαβάσει κάτι;

#1463   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 08/04/2016 - 07:27

Περίπου στα τέλη Μαίου θα είμαι Κίνα. Θα ψάξω να τους βρω και θα σου πω.

#1464   panos2000gr

panos2000gr

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2016 - 08:16

Το τελευταίο θεματάκι ήταν λίγο κραυγαλέο για να το χαρακτηρίσουμε απλό bug. Τόσοι άνθρπωποι δουλεύουν πάνω στο ios, δίνουν beta εκδοσεις στον κόσμο για τεστάρισμα κτλ κτλ

Δε νομιζω οτι θα επρεπε να τους δικαιολογούμαι.

#1465   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 08/04/2016 - 08:53

Πρωτον ακομα και ο τιτλος ειναι πλεον ακυρος γιατι λογικα θα βγει σε 9.3+

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1466   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/04/2016 - 10:37

Καλημερα σε ολους, Εγω αυτην την στιγμη ειμαι σε 9.2.1 (13D20) περιμενοντας jb αλλα εφοσον, οπως λετε, οτι δουμε θα το δουμε σε 9.3+ σκεφτομαι να αναβαθμισω μιας και η 9.3.1 ειναι πιο smooth! Τι μου προτεινετε να κανω? Να αναβαθμισω μεσω ΟΤΑ ή μεσω iTunes/restore..? Και κατι ακομα που με απασχολει...εχω και ενα iPhone 4s το οποιο χρησιμοποιω σαν δευτερη συσκευη και ειναι απο μελος οικογενειας! Ειμαι Συνδεδεμενος με το iCloud του προηγουμενου κατοχου του αλλα το μονο που χρειαζεται ειναι επαληθευση και δυστηχως δεν θυμαται το password για να το κανουμε verify! Αυτο βεβαια δεν με ενοχλει μιας και το κινητο το εχω για απλη χρηση και για τα βασικα! Εκει που θελω να καταληξω, αν κανω update μεσω ΟΤΑ απο 9.2.1 σε 9.3.1 θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα το icloud? Θα μου ζητηθει καποιος κωδικος! Λαβετε υποψιν σας οτι εχω ενεργοποιημενο το find my phone! Φοβαμαι να το ρισκαρω γιατι δεν θελω να αχρηστευσω το κινητο! Το update το θελω κυριως λογω μπαταριας και για να δω αν ειναι πιο smooth στο 4s! Σας ευχαριστω προκαταβολικα :) 

#1467   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 12/04/2016 - 10:40

Πρωτον σου ζηταει να απενεργοποιησεις την ευρεση στο restore. Τωρα ξακυτερα να πατησεις να σου στειλει νεο κωδικο στο icloud και να κανεις και στν υπολογιστη backup. Λογικα jb θα δουμε σε 9.3+ αλλα ποτε δεν ξερει κανεις σιγουρα...

#1468   midkin

midkin

iPH Addict

• 755 μηνύματα
  • Twitter:@midkin
  • GameCenter:midkin

Δημοσίευση 12/04/2016 - 10:42

Καλημερα σε ολους, Εγω αυτην την στιγμη ειμαι σε 9.2.1 (13D20) περιμενοντας jb αλλα εφοσον, οπως λετε, οτι δουμε θα το δουμε σε 9.3+ σκεφτομαι να αναβαθμισω μιας και η 9.3.1 ειναι πιο smooth! Τι μου προτεινετε να κανω? Να αναβαθμισω μεσω ΟΤΑ ή μεσω iTunes/restore..? Και κατι ακομα που με απασχολει...εχω και ενα iPhone 4s το οποιο χρησιμοποιω σαν δευτερη συσκευη και ειναι απο μελος οικογενειας! Ειμαι Συνδεδεμενος με το iCloud του προηγουμενου κατοχου του αλλα το μονο που χρειαζεται ειναι επαληθευση και δυστηχως δεν θυμαται το password για να το κανουμε verify! Αυτο βεβαια δεν με ενοχλει μιας και το κινητο το εχω για απλη χρηση και για τα βασικα! Εκει που θελω να καταληξω, αν κανω update μεσω ΟΤΑ απο 9.2.1 σε 9.3.1 θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα το icloud? Θα μου ζητηθει καποιος κωδικος! Λαβετε υποψιν σας οτι εχω ενεργοποιημενο το find my phone! Φοβαμαι να το ρισκαρω γιατι δεν θελω να αχρηστευσω το κινητο! Το update το θελω κυριως λογω μπαταριας και για να δω αν ειναι πιο smooth στο 4s! Σας ευχαριστω προκαταβολικα :)

Εφόσον 9.3.1 πας ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ενώ η 9.2.1 δεν υπογράφεται πια, αν θες οπωσδήποτε jb καλύτερα θα ήταν να κάτσεις εκεί που εισαι...

#1469   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/04/2016 - 10:50

Πρωτον σου ζηταει να απενεργοποιησεις την ευρεση στο restore. Τωρα ξακυτερα να πατησεις να σου στειλει νεο κωδικο στο icloud και να κανεις και στν υπολογιστη backup. Λογικα jb θα δουμε σε 9.3+ αλλα ποτε δεν ξερει κανεις σιγουρα...

Με μπερδεψες! Για ποιο απο τα δυο μου κινητα μιλας? Στο 4s θελω να κανω update και οχι μεσω itunes! 

Εφόσον 9.3.1 πας ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ενώ η 9.2.1 δεν υπογράφεται πια, αν θες οπωσδήποτε jb καλύτερα θα ήταν να κάτσεις εκεί που εισαι...

Και εγω ετσι σκεφτομαι μην την πατησουμε παλι οπως με την 9.1! Απλα η 9.3.1 με δελεαζει γιατι δυο μερες που την δοκιμασα ειδα μεγαλες διαφορες! Αλλα εστω οτι αναβαθμιζω, τι ειναι προτιμοτερο....ΟΤΑ ή itunes?

#1470   midkin

midkin

iPH Addict

• 755 μηνύματα
  • Twitter:@midkin
  • GameCenter:midkin

Δημοσίευση 12/04/2016 - 11:00

Με μπερδεψες! Για ποιο απο τα δυο μου κινητα μιλας? Στο 4s θελω να κανω update και οχι μεσω itunes!

Και εγω ετσι σκεφτομαι μην την πατησουμε παλι οπως με την 9.1! Απλα η 9.3.1 με δελεαζει γιατι δυο μερες που την δοκιμασα ειδα μεγαλες διαφορες! Αλλα εστω οτι αναβαθμιζω, τι ειναι προτιμοτερο....ΟΤΑ ή itunes?

Πάντα μέσω iTunes "κάθεται" καλύτερα το update!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες