για τσαμπα καλα ειναι τα περισσοτερα που χω δωσει απλα η πιο πολλοι εχουν κι απαιτησεις εδω μεσα ελληνικους υποτιτλους κτλ κτλ δεν φτανει που τα παιρνουν τσαμπα κι αντι να λενε ευχεριστω καποιος τα ψαχνει για να τους τα δωσει παραπονιουνται κιολλας!!!!πρεπει να λεω πληρωστε μαγκες το netflix για ταινιουλες να δω μετα τι θα λενεΚαλά έγω έχω ένα tablet android μόνο για kodi και συνδρομητικά με i-view οπότε δεν είχα θέμα με ταινίες και tv αλλά και αυτό μια χαρά έκατσε στο Iphone
Για online ταινιες οσοι προλαβαινετε!
Δημοσίευση 21/06/2016 - 12:50
Ad
Δημοσίευση 21/06/2016 - 13:28
Καλα ενταξει τα παραλες λιγάκι...Ολοι εδω μεσα με τον έναν ή τον αλλο τροπο αλληλοβοηθιομαστε.για τσαμπα καλα ειναι τα περισσοτερα που χω δωσει απλα η πιο πολλοι εχουν κι απαιτησεις εδω μεσα ελληνικους υποτιτλους κτλ κτλ δεν φτανει που τα παιρνουν τσαμπα κι αντι να λενε ευχεριστω καποιος τα ψαχνει για να τους τα δωσει παραπονιουνται κιολλας!!!!πρεπει να λεω πληρωστε μαγκες το netflix για ταινιουλες να δω μετα τι θα λενε
Όσον αφορά τις ταινίες δεν νομιζω καποιος να σου μίλησε άσχημα για εφαρμογές που δίνεις χωρις υποτιτλους...Λογικό ειναι να ρωτάνε και για υποτιτλους..Καλώς ή κακώς δεν τη μιλάνε ολοι άπταιστα την αγγλική.
You'll Never Walk Alone **JFT96**
Δημοσίευση 21/06/2016 - 13:37
καθολου δεν τα παραλεω φιλε μου πολυ εδω μεσα νομιζουν οτι οι υπολοιποι ειναι υποχρεωμενοι να τους δωσουν πραγματα η να τους βοηθησουν!!!το βλεπεις αυτο κι απο τα reedeem που δινουν καποιοι εδω μεσα απο καποιες δικες τους εφαρμογες και δεν μπαινουν καν στον κοπο να γραψουν εγω πηρα τον κωδικο!!!!το βλεπεις κι απο τα like μεχρι και γι αυτο βαριουνται να πατησουν αφου βαριουνται να πουν ευχαριστω!!!οσο για τους υποτιτλους δεν φτιαχνονται ολα για εμας δυστηχωςΚαλα ενταξει τα παραλες λιγάκι...Ολοι εδω μεσα με τον έναν ή τον αλλο τροπο αλληλοβοηθιομαστε.
Όσον αφορά τις ταινίες δεν νομιζω καποιος να σου μίλησε άσχημα για εφαρμογές που δίνεις χωρις υποτιτλους...Λογικό ειναι να ρωτάνε και για υποτιτλους..Καλώς ή κακώς δεν τη μιλάνε ολοι άπταιστα την αγγλική.
You'll Never Walk Alone **JFT96**
Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:17
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:31
Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:35
δεν θελω τετοια θα με κανετε να δακρισω!!!!χαχαχαχαχΠρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι την προσπάθεια του gismo, είναι ο σινεφίλ του φορουμ και το μοιράζεται με όλους μας - ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
οχι ρε φιλε απλα οταν μαθαινει καποιος κατι και το μοιραζεται με φιλους εδω στο φορουμ περιμενει να πει καποιος κατι γιατι τοτε αν ειναι απο την αρχη να το μοιραστει.
Δεν ξερουν ολοι πολλα για iphone οποτε οποια βοηθεια για καποιους ειναι πολυτιμη
αν ειναι ετσι να τα σταματησουμε τα παντα κι ο νικος το best deal εδω μεσα στο φορουμ κι ολα.
απλα καποιος εψαξε μπορει να φαγε χρονο δεν ειναι ολα τοσο απλα οπως νομιζουν μερικοι και η προσωπικη δουλεια οποια κι αν ειναι αυτη πρεπει να εκτιματε απο τους αλλους,για να συνεχισει να το κανει κι οτι μαθαινει να συνεχισει να το μοιραζεται!!!!
Αυτα λεω μονο οποιος καταλαβε καταλαβε
Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:35
Το κάνεις που το κάνεις το καλό, δώσε κατευθείαν το linkΌσοι προλαβαίνετε καινούργια εφαρμογή με τοτερντ ταινίες . CB λεγεται
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:39
CB Online από Tri NguyenΤο κάνεις που το κάνεις το καλό, δώσε κατευθείαν το link
https://appsto.re/gr/-e8Pcb.i το χω δωσει πιο πισω εγω φιλε μου
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 21/06/2016 - 15:40
Δημοσίευση 21/06/2016 - 15:50
Σορρυ αλλα ειμαι απο το iPhone και το βρήκα απευθείας απο εκείΤο κάνεις που το κάνεις το καλό, δώσε κατευθείαν το link
Δημοσίευση 21/06/2016 - 16:10
οριστε φιλε μου harisK10 και μετα μια χαρα ανεβαζεις τα λινκ!!!Σορρυ αλλα ειμαι απο το iPhone και το βρήκα απευθείας απο εκεί
Δημοσίευση 21/06/2016 - 16:38
οριστε φιλε μου harisK10 και μετα μια χαρα ανεβαζεις τα λινκ!!!
Σε ευχαριστω !!! θα το χω στο νου μου απο δω και περα
Δημοσίευση 21/06/2016 - 17:01
να ξερεις δεν μιλαω με κακια η να δειξω οτι ξερω και τετοια να βοηθησω θελω φιλε μου!!!αντιγραφη επικολληση!!!Σε ευχαριστω !!! θα το χω στο νου μου απο δω και περα
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 21/06/2016 - 17:02
Δημοσίευση 21/06/2016 - 17:14
να ξερεις δεν μιλαω με κακια η να δειξω οτι ξερω και τετοια να βοηθησω θελω φιλε μου!!!αντιγραφη επικολληση!!!
Οχι προς θεου ρε , καλα εκανες
Δημοσίευση 27/06/2016 - 17:49
Galaxy World HD από Phuong Doan Van
https://appsto.re/gr/jhdU_.i
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/06/2016 - 17:50
Δημοσίευση 14/07/2017 - 22:27
https://appsto.re/gr/U_9Wkb.i
Rafael Nadal
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες