Netflix στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 17/02/2018 - 12:07
Δεν μπορώ να εξηγήσω βέβαια γιατί το 14 επεισόδιο του Star Trek (που δοκίμασα) δεν έδειχνε Ελληνικά ενώ το 15 τα έδειχνε κανονικά.
Φανταζόμουν πως αυτή η "ρύθμιση" η δυνατότητα, θα ίσχυε για όλες τις σειρές η ταινίες του καναλιού. Δεδομένου δε ότι σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη της LG, που επικοινώνησα πρόσφατα, η εμφάνιση Ελληνικών ήταν αδύνατη στις συσκευές μέχρι και 2013 λόγω περιορισμών του λειτουργικού. Αποδεικνύεται τελικά ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα.
Μπράβο στο Netflix λοιπόν για την πρωτοβουλία του και είναι ένας σημαντικός ακόμη λόγος για να συνεχίσω την επι πληρωμή πλέον συνδρομή μετά την λήξη του δωρεάν μήνα.
Sent from my iPad Pro.
Ad
Δημοσίευση 17/02/2018 - 14:43
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/02/2018 - 16:04
Μπορει και να κανουν τους υποτιτλους burn στο ιδιο το video αρχειο, κοινως οπως βλεπεις υποτιτλους σε αλλες ταινιες και στα ελευθερα καναλια. Δε σημαινει πως η Netflix ηταν λαθος. Το προβλημα ειναι με της εταιριες των τηλεπρασεων που σταματησαν την υποστηριξη των προιοντων τους.
Δεν είπα πως το Netflix ήταν λάθος σε κάτι.
Αντίθετα ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία της τηλεόρασης μου είχε αποκλείσει την ύπαρξη Ελληνικών υπό τίτλων, βλέπω με χαρά πως το Netflix προσπαθεί και το πραγματοποιεί.
Απλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται να υπάρχουν επιλεκτικά μόνο σε κάποιες νεότερες ταινίες/σειρές και όχι όχι και στις παλαιότερες, αφού οι υπότιτλοι ήδη υπάρχουν.
Sent from my iPad Pro.
Δημοσίευση 18/02/2018 - 09:14
Δημοσίευση 19/02/2018 - 18:34
Πατα ξανά το info ή το i και θα φύγει (σε τηλεόραση υποθέτω?)
Sent from my iPad using Tapatalk
Στο PC έχει τέτοια ρύθμιση άραγε;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 19/02/2018 - 18:39
Update: μόλις το δοκίμασα, αλλά δε βρήκα κάποια ρύθμιση...
Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 19/02/2018 - 18:44.
Δημοσίευση 19/02/2018 - 19:15
Περίμενε να το δοκιμάσω να σου πω!
Update: μόλις το δοκίμασα, αλλά δε βρήκα κάποια ρύθμιση...
Ναι ρε γαμωτο κ εγώ δεν βρήκα τίποτα. Έτσι για την περιέργεια δηλαδή.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 08/03/2018 - 16:51
Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix μοιράστηκε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με πως οι χρήστες (117 εκατ. συνδρομητές) εγγράφονται στην υπηρεσία της και στη συνέχεια παρακολουθούν το παρεχόμενο περιεχόμενο της.
Όπως φαίνεται, οι χρήστες εγγράφονται στη συνδρομητική υπηρεσία μέσω Mac ή PC (40%), ενώ οι εγγραφές μέσω smartphones ακολουθούν από κοντά με (30%). Ωστόσο, η μερίδα του λέοντος κατά την παρακολούθηση περιεχομένου του Netflix πραγματοποιείται μέσω τηλεόρασης.
6 μήνες μετά την εγγραφή η παρακολούθηση περιεχομένου του Netflix πραγματοποιείται μέσω:
- TV: 70%
- Mac/PC: 15%
- Smartphone: 10%
- Tablet: 5%
Παγκοσμίως καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, η χρήση του Netflix μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται κάτω από το 25% της συνολικής χρήσης.
Πραγματικά ενδιαφέρον το ελάχιστο ποσοστό χρήσης των Tablet, δε νομίζετε;
Δημοσίευση 08/03/2018 - 21:05
Από τις πιο τίμιες υπηρεσίες που προσφέρουν υλικό ψυχαγωγίας.
Δίνω 10 ευρώ και έχω τόσο περιεχόμενο και μάλιστα συνέχεια καινούργιο (παγκόσμιες κυκλοφορίες) και με ελληνικά.
Δοκίμασε και το amazon στη χώρα μας, αλλά ΜΟΝΟ για την αρπαχτή. Ελάχιστο περιεχόμενο και χωρίς καν να υπάρχει πουθενά η ελληνική γλώσσα....
Ειλικρινά, αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά, ούτε καν οτε και νοβα (με τα λεφτά που ζητάνε) δεν πιάνουν μπροστά στο νετφλιξ.
Μακάρι μόνο να αυξήσουν το μεταγλωττισμένο υλικό για τους πιτσιρικάδες μας (αν και καταλαβαίνω υπάρχουν και τα θέματα δικαιωμάτων κλπ.)
Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, 08/03/2018 - 21:05.
Δημοσίευση 09/03/2018 - 01:13
Από τις πιο τίμιες υπηρεσίες που προσφέρουν υλικό ψυχαγωγίας.
Δίνω 10 ευρώ και έχω τόσο περιεχόμενο και μάλιστα συνέχεια καινούργιο (παγκόσμιες κυκλοφορίες) και με ελληνικά.
Δοκίμασε και το amazon στη χώρα μας, αλλά ΜΟΝΟ για την αρπαχτή. Ελάχιστο περιεχόμενο και χωρίς καν να υπάρχει πουθενά η ελληνική γλώσσα....
Ειλικρινά, αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά, ούτε καν οτε και νοβα (με τα λεφτά που ζητάνε) δεν πιάνουν μπροστά στο νετφλιξ.
Μακάρι μόνο να αυξήσουν το μεταγλωττισμένο υλικό για τους πιτσιρικάδες μας (αν και καταλαβαίνω υπάρχουν και τα θέματα δικαιωμάτων κλπ.)
Συμφωνώ απολύτως, και το Kids section ήδη έχει αρκετές νέες αφίξεις και εμπλουτίζεται συνεχώς. Netflix ftw!
Δημοσίευση 09/03/2018 - 12:51
Συμφωνώ απολύτως, και το Kids section ήδη έχει αρκετές νέες αφίξεις και εμπλουτίζεται συνεχώς. Netflix ftw!
να ρωτησω κατι:ανανεωνεται και σε μεταγλωτισμενο περιεχομενο ή μονο με υποτιτλους?
Δημοσίευση 09/03/2018 - 14:02
να ρωτησω κατι:ανανεωνεται και σε μεταγλωτισμενο περιεχομενο ή μονο με υποτιτλους?
Σε μεταγλωττισμένο, εκεί είναι το βασικό για εμενα(ο γιος μου είναι 5)!
Δημοσίευση 09/03/2018 - 16:33
Να σου ζησει!!!εμενα η κορη 8 και δε θελει αγγλικα,δεν τα καταλαβαινει (ακομα...)Σε μεταγλωττισμένο, εκεί είναι το βασικό για εμενα(ο γιος μου είναι 5)!
Δημοσίευση 09/03/2018 - 17:02
Δημοσίευση 10/03/2018 - 20:34
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες