Netflix στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 08/01/2016 - 16:05
Ad
Δημοσίευση 08/01/2016 - 16:06
Απλά κατι αντίστοιχο μπορεις να κανείς στο Apple TV
Για αυτο το είπα.
Anyway ας μείνουνε ον τοπίκ
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Δημοσίευση 08/01/2016 - 20:53
Στην Αμερική το Netflix έχει σειρές από όλα τα συνδρομητικά κανάλια, εκεί τι παίζει με τα δικαιώματα?
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 08/01/2016 - 21:43
το Αμερικανικό έχει πολυ περισσότερες ταινίες και σειρές !! Μέσω vpn μπορείς να κανείς την αλλαγή στο Αμερικανικό . Το χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες και όλα οκ!καταρχην εαν το πανε ετσι θα γυρισω το μαρκετ μου σε αμερικανικο θα το κατεβασω απο κει για να χω περισσοτερες σειρες δευτερων εαν εχουν προβληματα με οτε και νοβα δεν φταιω εγω, παλι τα ιδια οπως apple music και spotify!!!φιλε YAz εδωεαν πας να γραψεις εναν τιτλο στο βρισκει σαν τιτλο κι οταν πατας να σε παει σε αυτο σου πεταει ασχετες σειρες και ταινιες
Sent from my iPhone 6s Plus !!!
Δημοσίευση 08/01/2016 - 22:02
για στειλε να μου πεις τον τροπο εαν μπορεις!!!το Αμερικανικό έχει πολυ περισσότερες ταινίες και σειρές !! Μέσω vpn μπορείς να κανείς την αλλαγή στο Αμερικανικό . Το χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες και όλα οκ!
Δημοσίευση 08/01/2016 - 22:13
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω κάτι σε αυτά που λέτε περί δικαιωμάτων ΟΤΕ κ.λπ.
Στην Αμερική το Netflix έχει σειρές από όλα τα συνδρομητικά κανάλια, εκεί τι παίζει με τα δικαιώματα?
Ρε παιδιά ΑΠΛΟ είναι.
Όταν οι σειρές στην Αμερική που λέτε κάνουν συμβόλαιο με μία συνδρομητική, την ενημερώνουν ότι θα είναι ΚΑΙ στο Netflix και άμα θέλει.
Εδώ επειδή τρέχουν ήδη συμβόλαια, τα συμβόλαια αυτά έχουν ρήτρες αποκλειστικότητας μέσα κατά 99%. Οπότε μόλις λήξουν, στις επόμενες διαπρογματεύσεις πολύ πιθανόν θα τα πάρει όλα και εδώ.
Δημοσίευση 08/01/2016 - 22:22
1. Κατεβάζεις vpn app απο το AppStore συγκεκριμένα το καλύτερο app απο προσωπικη μου χρήση είναι το VPN Surfeasy!για στειλε να μου πεις τον τροπο εαν μπορεις!!!
2.Μπαινεις στο app το οποίο όμως δεν είναι τζάμπα και δημιουργείς account
3. Αλλάζεις το region σε Αμερικανικό εντός του app
4.Τελος κανείς launch το app και θα πρέπει να είναι όλα οκ !
Δημοσίευση 08/01/2016 - 22:23
παω να το δοκιμασω ευχαριστω πολυ1. Κατεβάζεις vpn app απο το AppStore συγκεκριμένα το καλύτερο app απο προσωπικη μου χρήση είναι το VPN Surfeasy!
Δημοσίευση 08/01/2016 - 22:24
Παρακαλώ !! Πες μου αν θέλεις κάτι η κάτι σε προβληματίζει ! Θα χαρώ να σε βοηθήσω !παω να το δοκιμασω ευχαριστω πολυ
Τελευταία επεξεργασία από: Melinas1998, 08/01/2016 - 22:25
Δημοσίευση 09/01/2016 - 01:30
Δημοσίευση 09/01/2016 - 06:00
1. Κατεβάζεις vpn app απο το AppStore συγκεκριμένα το καλύτερο app απο προσωπικη μου χρήση είναι το VPN Surfeasy!
Μπορείς απλά χωρίς VPN Application να δημιουργήσει νέο λογαριασμό δηλώνοντας διεύθυνση οποιαδήποτε USA φτάνει να ειναι πραγματική.
Δημοσίευση 09/01/2016 - 17:14
Δημοσίευση 09/01/2016 - 20:15
Το έκανα κι εγώ αλλά χωρίς υπότιτλους είναι απογοήτευση. Νταξ, να χρησιμοποιούμε αγγλικά λόγω δουλειάς αλλά όχι κι όταν θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο...
Ακύρωση όταν λήξει για να καταλάβουν ότι αν θέλουνε χρήμα θα πρέπει να προσπαθήσουν!!! Όχι απλά γυρίζοντας έναν διακόπτη.
Δημοσίευση 09/01/2016 - 20:18
Ε δεν νομίζω να μην βάλουν ελληνικά....Το έκανα κι εγώ αλλά χωρίς υπότιτλους είναι απογοήτευση. Νταξ, να χρησιμοποιούμε αγγλικά λόγω δουλειάς αλλά όχι κι όταν θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο...
Ακύρωση όταν λήξει για να καταλάβουν ότι αν θέλουνε χρήμα θα πρέπει να προσπαθήσουν!!! Όχι απλά γυρίζοντας έναν διακόπτη.
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 09/01/2016 - 20:20
Σε iphone με ελληνικο λογαριασμο και σε apple tv με αμερικανικο λογαρισμο εχουν της ιδιες ταινιες!
Οποτε ποια η διαφορα?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες