Διαθέσιμο για τους Developers το iOS 9.3 Beta
Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:09
Ad
Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:10
Έβαλες απο το Dev account σου το προφίλ που δίνει;μάλλον έτσι είναι ! Γιατί το κατέβασα απο το Dev site ως configuration!
Sent from my iPhone 6s Plus !!!
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:11
ναι !Έβαλες απο το Dev account σου το προφίλ που δίνει;
Knowledge is Power
Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:15
Γι αυτο το έβγαλε όποτε βάζεις το προφίλ για να μπορείς να πάρεις και OTA τα επόμενα update beta είτε public είτε Dev σου βάζει το feedback για να στέλνεις άμεσα το πρόβλημα ενώ αν βάλεις την beta μέσω iTunes γιατί έχεις κάνει το udid του κινητού register στο λογαριασμό δεν στο βγάζει.ναι !
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:29
Μόλις πέρασα την public beta σε 6s...όλα πάνε μια χαρά κανένα πρόβλημα ..ρολάρει όπως πριν. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στο 3d μενού του APPSTORE οι επιλογές είναι στα Αγγλικά.
Δημοσίευση 14/01/2016 - 23:01
Μου παρουσιάστηκε κι εμένα αυτό που λες όταν πέρασα την beta 9.2.1αρκετά πιο γρήγορο..πάταγα το home button και άνοιγε τόσο γρήγορα που δεν προλάβαινα να δω την ώρα κυριολεκτικά. και έχω διαβάσει και από άλλους χρήστες εδώ ότι ήδη από την 9.1 έγινε πιο αργό. εγώ πήγα από 9.0.2 σε 9.2 και είδα διαφορά και κάποιες φορές δεν πιάνει και αμέσως και πρέπει να βάλω κωδικό στο τέλος.
Έκανα restore στην επίσημη 9.2 αλλα συνεχίστηκε.
Μετά αποφάσισα restore as new και στήσιμο απο την αρχή.
Αυτό τα διόρθωσε όλα.
Γι αυτό η συμβουλή μου ειναι να υπάρχουν στο iTunes του υπολογιστή μας όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε και να τις κάνουμε update τακτικά.
Έτσι μπορούμε να κάνουμε πολύ εύκολα και γρήγορα restore as new και μετά συγχρονισμό μέσω iTunes. Θα λείπουν μόνο κάποιες ρυθμίσεις και οι εγγραφές σε διάφορες εφαρμογές.
Η επαναφορά backup που προέρχεται απο παλαιότερη έκδοση iOS δεν ειναι ποτέ σίγουρη λύση γιατί μεταφέρονται προβλήματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/01/2016 - 23:28
Μου παρουσιάστηκε κι εμένα αυτό που λες όταν πέρασα την beta 9.2.1
Έκανα restore στην επίσημη 9.2 αλλα συνεχίστηκε.
Μετά αποφάσισα restore as new και στήσιμο απο την αρχή.
Αυτό τα διόρθωσε όλα.
Γι αυτό η συμβουλή μου ειναι να υπάρχουν στο iTunes του υπολογιστή μας όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε και να τις κάνουμε update τακτικά.
Έτσι μπορούμε να κάνουμε πολύ εύκολα και γρήγορα restore as new και μετά συγχρονισμό μέσω iTunes. Θα λείπουν μόνο κάποιες ρυθμίσεις και οι εγγραφές σε διάφορες εφαρμογές.
Η επαναφορά backup που προέρχεται απο παλαιότερη έκδοση iOS δεν ειναι ποτέ σίγουρη λύση γιατί μεταφέρονται προβλήματα.
οπότε φίλε μου λες να κάνω και γω το ίδιο? είδες διαφορά δλδ έτσι? σε απόκριση του touch id? έχω κάνει 3 φορές επαναφορά και μετά as new....αλλά μετά έκανα επαναφορά αντιγράφου...δεν κατέβασα από την αρχή τις εφαρμογές...
Δημοσίευση 14/01/2016 - 23:37
Δημοσίευση 14/01/2016 - 23:56
public beta 1 9.3 το feedback εξαφανιστηκε γιατι?
δεν θελουν ενημερωση πια? ή χρειαζεται να περασουμε αλλο Beta profil και που το βρισκουμε αυτο δεν μιαλω φυσικα για το dev profil που δοθηκε πριν απο καποιο φιλο
και στο blue light ξερει καποιος ποια ειναι η σωστοτερη ρυθμιση ενεργοπιημενη αυτοματη φωτεινοτητα-ενεργοποιημενο blue light με προγραματισμο και ρυθμιση στο ποιο ψυχρο η καποια αλλη?
Δημοσίευση 15/01/2016 - 01:34
Ναι ο λόγος που το έκανα ήταν η καθυστέρηση στο Touch ID.οπότε φίλε μου λες να κάνω και γω το ίδιο? είδες διαφορά δλδ έτσι? σε απόκριση του touch id? έχω κάνει 3 φορές επαναφορά και μετά as new....αλλά μετά έκανα επαναφορά αντιγράφου...δεν κατέβασα από την αρχή τις εφαρμογές...
Μετά την επαναφορά του backup συνέχισε το πρόβλημα. Όποτε ξανά έκανα restore as new και δούλεψα λιγο την συσκευή χωρίς να βάλω τίποτα. Εκει είδα ότι το Touch ID δούλευε αστραπιαία.
Ξανά έκανα restore και κατευθείαν μετά συγχρονισμό μέσω iTunes όπου πέρασα τις εφαρμογές, φωτο, μουσική κλπ.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 01:37
Ναι ο λόγος που το έκανα ήταν η καθυστέρηση στο Touch ID.
Μετά την επαναφορά του backup συνέχισε το πρόβλημα. Όποτε ξανά έκανα restore as new και δούλεψα λιγο την συσκευή χωρίς να βάλω τίποτα. Εκει είδα ότι το Touch ID δούλευε αστραπιαία.
Ξανά έκανα restore και κατευθείαν μετά συγχρονισμό μέσω iTunes όπου πέρασα τις εφαρμογές, φωτο, μουσική κλπ.
οπότε. 1) επαναφορά as new
2) πάλι επαναφορά και το συνδέω με itunes για να επαναφέρει εφαρμογές κλπ? (σε ζάλισα συγνώμη φίλε και ευχαριστώ για την βοήθεια.)
Δημοσίευση 15/01/2016 - 02:14
Μόλις πέρασα την public beta σε 6s...όλα πάνε μια χαρά κανένα πρόβλημα ..ρολάρει όπως πριν. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι στο 3d μενού του APPSTORE οι επιλογές είναι στα Αγγλικά.
οπότε. 1) επαναφορά as new
2) πάλι επαναφορά και το συνδέω με itunes για να επαναφέρει εφαρμογές κλπ? (σε ζάλισα συγνώμη φίλε και ευχαριστώ για την βοήθεια.)
Καταρχάς μιλάμε για Beta (1η κιόλας). Τα όποια κολλήματα/προβλήματα που υπάρχουν είναι φυσιολογικά.
Απο 'κει και πέρα οι μετάβαση σε νεότερη έκδοση πάντα καλό είναι να γίνεται με Restore στο PC σου.
Το Set Up As New δεν είναι υποχρεωτικό. Υποχρεωτικό είναι μόνο στη περίπτωση που πρίν η συσκευή ήταν με JB.
Eπίσης, αν κάνεις As New και μετά επαναφέρεις το οποιοδήποτε Backup, ουσιαστικά αναιρείς το New.
Δημοσίευση 15/01/2016 - 02:23
Καταρχάς μιλάμε για Beta (1η κιόλας). Τα όποια κολλήματα/προβλήματα που υπάρχουν είναι φυσιολογικά.
Απο 'κει και πέρα οι μετάβαση σε νεότερη έκδοση πάντα καλό είναι να γίνεται με Restore στο PC σου.
Το Set Up As New δεν είναι υποχρεωτικό. Υποχρεωτικό είναι μόνο στη περίπτωση που πρίν η συσκευή ήταν με JB.
Eπίσης, αν κάνεις As New και μετά επαναφέρεις το οποιοδήποτε Backup, ουσιαστικά αναιρείς το New.
ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 15/01/2016 - 08:27
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Δημοσίευση 15/01/2016 - 08:50
Προς το παρών βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Λογικό! Ειναι ακομη στο στρωσιμο...Και σε μενα με 6s plus που δεν εχω παραπονο με την μπαταρια και βλεπω οτι κατεβαινει πιο γρηγορα...Θελει το χρονο της να παρει τα πανω της
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες