Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 9.2.1

• Please log in to reply
507 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/01/2016 - 14:55

εχω παρατηρισει καθε εκδοση και χειροτερη απο την apple σου δινουν ενα δυο πραγματακια να τσιμπισεις και κλεινουν την μια τρυπα κι ανοιγει αλλη χειροτερη!!!σαν το ios 6 κατα την γνωμη μου δεν εχει,φταει η εταιρεια μιας κι εχει πλασαρει στο εμποριο ρολογια ταμπλετες κινητα apple tv και τρεχει να τα προλαβει ολα!!!!οποτε μου φαινεται φυσικο να γινεται ο χαμος

Sent from my iPhone 7!!!!

μα τι νομιζεις οτι ειναι περιπτερο;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 27/01/2016 - 14:58

Συμφωνω. Σε λιγο θα βγαλει και ψυγεια αυτη η απλ! Ελεος πια.

μετρα τι συσκευες ποσες συσκευες ειχε παλαιοτερα και ποσο σωστη ηταν απεναντι μας και τι εχει σημερα!!!ποτε ειχε η apple τοσα πολλα προιοντα;;;ειναι το μονο αλλοθι που μπορω να της δωσω που αντι να μαθαινει απο τα λαθη της κανει αλλα μεγαλυτερα

Rafael Nadal

#303   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:00

μα τι νομιζεις οτι ειναι περιπτερο;;;

περιπτερο γωνια ξερεις πολυ καλα υπαρχουν ανθρωποι ακομα κι εδω μεσα που οτι βγαλει η apple αμεσως τρεχουν να το παρουν μονο και μονο να χουν το σηματακι το μηλαρακι και δεν θα μου φαινοταν καθολου απιθανο αν ακομα εβγαζε και ψυγεια οπως ειπε πιο πανω ο atari

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/01/2016 - 15:01.

Rafael Nadal

#304   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:01

Περιμένω να διαβάσω εδώ και ώρα 

"Αν ζούσε ο Steve...."

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#305   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:02

Εγώ πάντως σαν συμβουλή δινω όταν κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση, αμέσως μετά να κλείνετε και να ανοίγετε το τηλέφωνο, σε περίπτωση που δε θέλετε set up as new ...εγώ που κάνω μόνο OTA, στην 9.0.1 και στην 9.2.1 παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση γιατί κόλλαγε στην μπαταρία και οτι χρήση έκανε, το ίδιο έδειχνε και στην αναμονή

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

#306   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:28

Περιμένω να διαβάσω εδώ και ώρα

"Αν ζούσε ο Steve...."

μπα δεν λεω εγω τα ιδια που λενε κι οι αλλοι αλλα ρε π@€σ7η θελω ενα σταθερο κειτουργικο ζηταω πολλα;;;παλαιοτερα λεγαμε οτι πληρωνεις περνεις εχει ριξει τα στανταρ της η ιδια η apple με λαθος κινησεις αλλα αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου

Rafael Nadal

#307   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:32

μπα δεν λεω εγω τα ιδια που λενε κι οι αλλοι αλλα ρε π@€σ7η θελω ενα σταθερο κειτουργικο ζηταω πολλα;;;παλαιοτερα λεγαμε οτι πληρωνεις περνεις εχει ριξει τα στανταρ της η ιδια η apple με λαθος κινησεις αλλα αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου

κανε μια βολτα απο cupertino να τους βαλεις μυαλο γιατι αυτοι εχουν ξεφυγει εντελως.

#308   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1,103 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:35

Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή έχεις την ιδανική συσκευή για το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει, οπότε κρατα το έτσι όσο μπορείς, το "καλύτερο" είναι ουτοπία, όχι άλλα βάσανα

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 27/01/2016 - 15:38.

#309   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:50

κανε μια βολτα απο cupertino να τους βαλεις μυαλο γιατι αυτοι εχουν ξεφυγει εντελως.

ρε συ vdkour την τσεπη τους θα δουν φυσιολογικα αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειναι και ποιοτικα αυτα που βγαζουν;!!μεχρι το πενταρι ποτε ειχες τηλεφωνο που το ακουμπουσες και γρατζουνιοταν ποτε ειχες τηλεφωνο που λιγιζε οταν το βαζες στην τσεπη

Rafael Nadal

#310   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:52

Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή έχεις την ιδανική συσκευή για το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει, οπότε κρατα το έτσι όσο μπορείς, το "καλύτερο" είναι ουτοπία, όχι άλλα βάσανα

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

το θεμα μας ειναι να φτιαχτει κατι που πραγματικα να αξιζει κι οχι να τσιμπαμε με το πρωτο!!!οσους και να ρωτησω ποιο ios τους αρεσε πιο πολυ ολοι θα μου πουν προηγουμενα αυτο κατι δειχνει

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/01/2016 - 15:53.

Rafael Nadal

#311   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 16:52

ρε συ vdkour την τσεπη τους θα δουν φυσιολογικα αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειναι και ποιοτικα αυτα που βγαζουν;!!μεχρι το πενταρι ποτε ειχες τηλεφωνο που το ακουμπουσες και γρατζουνιοταν ποτε ειχες τηλεφωνο που λιγιζε οταν το βαζες στην τσεπη

ρε συ γκισμο αυτο με το λειτουργικο δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη λυγιζει η γρατζουνιεται.που κολλανε αυτα;τοσο καιρο οοοοολοι φωναζανε οτι εχουν βαρεθει τα ιδιο και τα ιδια και μολις εκανε ανανεωση στο λογισμικο απο το ιος7 που αλλαξε τελειως εικονιδια και γενικα τα παντα ξαφνικα ολοι φωναζουν οτι ηταν καλυτερα η 4.χ.χ η 5.χ.χ η 6χ.χ....και κριμα που δεν μπορουμε να γυρισουμε πισω τωρα πια και που εισαι steve να δεις κτλ κτλ κτλ και ξερεις γιατι γινεται αυτο ε;γιατι ειμαστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα.αυτα.

#312   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 17:03

ρε συ γκισμο αυτο με το λειτουργικο δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη λυγιζει η γρατζουνιεται.που κολλανε αυτα;τοσο καιρο οοοοολοι φωναζανε οτι εχουν βαρεθει τα ιδιο και τα ιδια και μολις εκανε ανανεωση στο λογισμικο απο το ιος7 που αλλαξε τελειως εικονιδια και γενικα τα παντα ξαφνικα ολοι φωναζουν οτι ηταν καλυτερα η 4.χ.χ η 5.χ.χ η 6χ.χ....και κριμα που δεν μπορουμε να γυρισουμε πισω τωρα πια και που εισαι steve να δεις κτλ κτλ κτλ και ξερεις γιατι γινεται αυτο ε;γιατι ειμαστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα.αυτα.

ρε συ μαζι σου οτι ειναστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα αλλα εγω μιλαω πραγματικα οτι εχει ριξει τα στανταρ της η apple μεχρι κι αμαξι ετοιμαζει θελω απλος να πω οτι καλυτερα κατα την γνωμη μου να εχεις δυο τρια πραγματακια και να ειναι αρκετα καλα παρα να χεις πεντακοσια μετρια!!!δευτερο φιλε μου εαν κρινω απο την συσκευη και τι θα κανει εαν λυγιζει η οχι το ιδιο θα περιμενω πως θα συμπεριφερθει στα χερια του καθενος μας εγω στο ξαναλεω εγω περιμενω τα ιδια και απο το λειτουργικο γιατι εαν δεν εχει κανει ορι καλυτερο μπορει εξωτερικα για να πεισει τον κοσμο κτλ κτλ το ιδιο θα περιμενω κι εσωτερικα το λειτουργικο του!!!συν ετσι αυτο που ειπατε παραπανο δεν μπορει ενα iphone 4s να τρεχει ios 9 δεν μπορει να τους ικανοποιησει ολους αυτη η apple

Rafael Nadal

#313   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 27/01/2016 - 21:49

ρε συ μαζι σου οτι ειναστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα αλλα εγω μιλαω πραγματικα οτι εχει ριξει τα στανταρ της η apple μεχρι κι αμαξι ετοιμαζει θελω απλος να πω οτι καλυτερα κατα την γνωμη μου να εχεις δυο τρια πραγματακια και να ειναι αρκετα καλα παρα να χεις πεντακοσια μετρια!!!δευτερο φιλε μου εαν κρινω απο την συσκευη και τι θα κανει εαν λυγιζει η οχι το ιδιο θα περιμενω πως θα συμπεριφερθει στα χερια του καθενος μας εγω στο ξαναλεω εγω περιμενω τα ιδια και απο το λειτουργικο γιατι εαν δεν εχει κανει ορι καλυτερο μπορει εξωτερικα για να πεισει τον κοσμο κτλ κτλ το ιδιο θα περιμενω κι εσωτερικα το λειτουργικο του!!!συν ετσι αυτο που ειπατε παραπανο δεν μπορει ενα iphone 4s να τρεχει ios 9 δεν μπορει να τους ικανοποιησει ολους αυτη η apple

μιλάς για την Apple λες και ειναι κανενα μαγαζάκι της γειτονιάς.. τι σχέση έχει ο αριθμός προϊόντων με την ποιότητα; Λίγα και καλα; Ας σοβαρευτούμε λιγο... Θα συμφωνήσω με το σχόλιο παραπάνω του vdkour.

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 27/01/2016 - 21:50.

#314   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 22:29

Βρε ολα μαγαζια μαγαζακια ειναι τα ανεβαζει και τα κατεβαζει ο κοσμος οπως κι η samsung και η lg κι ολες εταιρειες ειναι μαγαζακια ειναι τι ειναι;,;ρε σεις μην ξεχνατε ο κοσμος την εφερε εδω την apple ο κοσμος μπορει και να την ριξει και δεν μιλαω μονο για την apple αλλα καθε εταιρεια γι αυτο πρεπει να ναι προσεχτικη σε οτι κανει καλα ειναι τα λεφτα αλλα εγω σαν αγοραστης εαν βλεπω οτι αυτο που μου πουλαει δεν αξιζει τοσο δεν θα ξαναπαω εκει!!!μεταξυ μας δεν ειναι τα ιδια προιοντα οπως οαλαιοτερα καμια σχεση το τοτε με το τωρα!!!εχουμε δει πολλες ακυρες κινησεις απο την apple τα τελευταια χρονια

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/01/2016 - 22:31.

Rafael Nadal

#315   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1,103 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/01/2016 - 23:13

Κάποιος που να την έχει περάσει σε 4s υπάρχει να μας πει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες