μα τι νομιζεις οτι ειναι περιπτερο;;;εχω παρατηρισει καθε εκδοση και χειροτερη απο την apple σου δινουν ενα δυο πραγματακια να τσιμπισεις και κλεινουν την μια τρυπα κι ανοιγει αλλη χειροτερη!!!σαν το ios 6 κατα την γνωμη μου δεν εχει,φταει η εταιρεια μιας κι εχει πλασαρει στο εμποριο ρολογια ταμπλετες κινητα apple tv και τρεχει να τα προλαβει ολα!!!!οποτε μου φαινεται φυσικο να γινεται ο χαμος
Sent from my iPhone 7!!!!
Διαθέσιμο το iOS 9.2.1
Δημοσίευση 27/01/2016 - 14:55
Ad
Δημοσίευση 27/01/2016 - 14:58
μετρα τι συσκευες ποσες συσκευες ειχε παλαιοτερα και ποσο σωστη ηταν απεναντι μας και τι εχει σημερα!!!ποτε ειχε η apple τοσα πολλα προιοντα;;;ειναι το μονο αλλοθι που μπορω να της δωσω που αντι να μαθαινει απο τα λαθη της κανει αλλα μεγαλυτεραΣυμφωνω. Σε λιγο θα βγαλει και ψυγεια αυτη η απλ! Ελεος πια.
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:00
περιπτερο γωνια ξερεις πολυ καλα υπαρχουν ανθρωποι ακομα κι εδω μεσα που οτι βγαλει η apple αμεσως τρεχουν να το παρουν μονο και μονο να χουν το σηματακι το μηλαρακι και δεν θα μου φαινοταν καθολου απιθανο αν ακομα εβγαζε και ψυγεια οπως ειπε πιο πανω ο atariμα τι νομιζεις οτι ειναι περιπτερο;;;
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/01/2016 - 15:01
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:01
Περιμένω να διαβάσω εδώ και ώρα
"Αν ζούσε ο Steve...."
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:02
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:28
μπα δεν λεω εγω τα ιδια που λενε κι οι αλλοι αλλα ρε π@€σ7η θελω ενα σταθερο κειτουργικο ζηταω πολλα;;;παλαιοτερα λεγαμε οτι πληρωνεις περνεις εχει ριξει τα στανταρ της η ιδια η apple με λαθος κινησεις αλλα αυτο βεβαια ειναι γνωμη μουΠεριμένω να διαβάσω εδώ και ώρα
"Αν ζούσε ο Steve...."
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:32
κανε μια βολτα απο cupertino να τους βαλεις μυαλο γιατι αυτοι εχουν ξεφυγει εντελως.μπα δεν λεω εγω τα ιδια που λενε κι οι αλλοι αλλα ρε π@€σ7η θελω ενα σταθερο κειτουργικο ζηταω πολλα;;;παλαιοτερα λεγαμε οτι πληρωνεις περνεις εχει ριξει τα στανταρ της η ιδια η apple με λαθος κινησεις αλλα αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:35
Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή έχεις την ιδανική συσκευή για το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει, οπότε κρατα το έτσι όσο μπορείς, το "καλύτερο" είναι ουτοπία, όχι άλλα βάσαναμπα δεν λεω εγω τα ιδια που λενε κι οι αλλοι αλλα ρε π@€σ7η θελω ενα σταθερο κειτουργικο ζηταω πολλα;;;παλαιοτερα λεγαμε οτι πληρωνεις περνεις εχει ριξει τα στανταρ της η ιδια η apple με λαθος κινησεις αλλα αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 27/01/2016 - 15:38
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:50
ρε συ vdkour την τσεπη τους θα δουν φυσιολογικα αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειναι και ποιοτικα αυτα που βγαζουν;!!μεχρι το πενταρι ποτε ειχες τηλεφωνο που το ακουμπουσες και γρατζουνιοταν ποτε ειχες τηλεφωνο που λιγιζε οταν το βαζες στην τσεπηκανε μια βολτα απο cupertino να τους βαλεις μυαλο γιατι αυτοι εχουν ξεφυγει εντελως.
Δημοσίευση 27/01/2016 - 15:52
το θεμα μας ειναι να φτιαχτει κατι που πραγματικα να αξιζει κι οχι να τσιμπαμε με το πρωτο!!!οσους και να ρωτησω ποιο ios τους αρεσε πιο πολυ ολοι θα μου πουν προηγουμενα αυτο κατι δειχνειΕγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή έχεις την ιδανική συσκευή για το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει, οπότε κρατα το έτσι όσο μπορείς, το "καλύτερο" είναι ουτοπία, όχι άλλα βάσανα
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/01/2016 - 15:53
Δημοσίευση 27/01/2016 - 16:52
ρε συ γκισμο αυτο με το λειτουργικο δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη λυγιζει η γρατζουνιεται.που κολλανε αυτα;τοσο καιρο οοοοολοι φωναζανε οτι εχουν βαρεθει τα ιδιο και τα ιδια και μολις εκανε ανανεωση στο λογισμικο απο το ιος7 που αλλαξε τελειως εικονιδια και γενικα τα παντα ξαφνικα ολοι φωναζουν οτι ηταν καλυτερα η 4.χ.χ η 5.χ.χ η 6χ.χ....και κριμα που δεν μπορουμε να γυρισουμε πισω τωρα πια και που εισαι steve να δεις κτλ κτλ κτλ και ξερεις γιατι γινεται αυτο ε;γιατι ειμαστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα.αυτα.ρε συ vdkour την τσεπη τους θα δουν φυσιολογικα αλλα αυτο δεν σημενει οτι ειναι και ποιοτικα αυτα που βγαζουν;!!μεχρι το πενταρι ποτε ειχες τηλεφωνο που το ακουμπουσες και γρατζουνιοταν ποτε ειχες τηλεφωνο που λιγιζε οταν το βαζες στην τσεπη
Δημοσίευση 27/01/2016 - 17:03
ρε συ μαζι σου οτι ειναστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα αλλα εγω μιλαω πραγματικα οτι εχει ριξει τα στανταρ της η apple μεχρι κι αμαξι ετοιμαζει θελω απλος να πω οτι καλυτερα κατα την γνωμη μου να εχεις δυο τρια πραγματακια και να ειναι αρκετα καλα παρα να χεις πεντακοσια μετρια!!!δευτερο φιλε μου εαν κρινω απο την συσκευη και τι θα κανει εαν λυγιζει η οχι το ιδιο θα περιμενω πως θα συμπεριφερθει στα χερια του καθενος μας εγω στο ξαναλεω εγω περιμενω τα ιδια και απο το λειτουργικο γιατι εαν δεν εχει κανει ορι καλυτερο μπορει εξωτερικα για να πεισει τον κοσμο κτλ κτλ το ιδιο θα περιμενω κι εσωτερικα το λειτουργικο του!!!συν ετσι αυτο που ειπατε παραπανο δεν μπορει ενα iphone 4s να τρεχει ios 9 δεν μπορει να τους ικανοποιησει ολους αυτη η appleρε συ γκισμο αυτο με το λειτουργικο δεν εχει να κανει με το αν η συσκευη λυγιζει η γρατζουνιεται.που κολλανε αυτα;τοσο καιρο οοοοολοι φωναζανε οτι εχουν βαρεθει τα ιδιο και τα ιδια και μολις εκανε ανανεωση στο λογισμικο απο το ιος7 που αλλαξε τελειως εικονιδια και γενικα τα παντα ξαφνικα ολοι φωναζουν οτι ηταν καλυτερα η 4.χ.χ η 5.χ.χ η 6χ.χ....και κριμα που δεν μπορουμε να γυρισουμε πισω τωρα πια και που εισαι steve να δεις κτλ κτλ κτλ και ξερεις γιατι γινεται αυτο ε;γιατι ειμαστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα.αυτα.
Δημοσίευση 27/01/2016 - 21:49
μιλάς για την Apple λες και ειναι κανενα μαγαζάκι της γειτονιάς.. τι σχέση έχει ο αριθμός προϊόντων με την ποιότητα; Λίγα και καλα; Ας σοβαρευτούμε λιγο... Θα συμφωνήσω με το σχόλιο παραπάνω του vdkour.ρε συ μαζι σου οτι ειναστε ελληναρες και δεν ικανοποιουμαστε με τιποτα αλλα εγω μιλαω πραγματικα οτι εχει ριξει τα στανταρ της η apple μεχρι κι αμαξι ετοιμαζει θελω απλος να πω οτι καλυτερα κατα την γνωμη μου να εχεις δυο τρια πραγματακια και να ειναι αρκετα καλα παρα να χεις πεντακοσια μετρια!!!δευτερο φιλε μου εαν κρινω απο την συσκευη και τι θα κανει εαν λυγιζει η οχι το ιδιο θα περιμενω πως θα συμπεριφερθει στα χερια του καθενος μας εγω στο ξαναλεω εγω περιμενω τα ιδια και απο το λειτουργικο γιατι εαν δεν εχει κανει ορι καλυτερο μπορει εξωτερικα για να πεισει τον κοσμο κτλ κτλ το ιδιο θα περιμενω κι εσωτερικα το λειτουργικο του!!!συν ετσι αυτο που ειπατε παραπανο δεν μπορει ενα iphone 4s να τρεχει ios 9 δεν μπορει να τους ικανοποιησει ολους αυτη η apple
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 27/01/2016 - 21:50
Δημοσίευση 27/01/2016 - 22:29
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 27/01/2016 - 22:31
Δημοσίευση 27/01/2016 - 23:13
Κάποιος που να την έχει περάσει σε 4s υπάρχει να μας πει?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες