Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 9.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
507 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   grd123

grd123

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2016 - 23:47

Πολυ πιο γρηγορο απο την 9.2 το 4ς.πριν σερνοταν

Στάλθηκε από το LG-D325 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/01/2016 - 07:30

Καλημέρα ..
Από μπαταρία στο s plus νομίζω ότι παραμένει στα ίδια επίπεδα ...
Ένα κοληματακι μου κάνει με τον δακτυλικό σενσορα και ζητάει τον κωδικό ανα τακτά χρονικά διαστήματα (4-5 ενεργοποιήσεις ),η μετά από καμία δυο ώρες στην αναμονή..
Είναι έλαφρως εκνευριστικό αλλά μέχρι εκεί ...όλα τα αλλά τρέχουν μια χαρά !!

#318   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/01/2016 - 09:34

Καλημερα γιατί μου ζητάει στο άσχετο συνέχεια επιβεβαίωση σύνθηματικου στο iCloud σχεδόν κάθε μετά μου το κάνει ενώ ειμαι συνδεδεμένος κανονικά;

#319   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/01/2016 - 10:02

Βρε ολα μαγαζια μαγαζακια ειναι τα ανεβαζει και τα κατεβαζει ο κοσμος οπως κι η samsung και η lg κι ολες εταιρειες ειναι μαγαζακια ειναι τι ειναι;,;ρε σεις μην ξεχνατε ο κοσμος την εφερε εδω την apple ο κοσμος μπορει και να την ριξει και δεν μιλαω μονο για την apple αλλα καθε εταιρεια γι αυτο πρεπει να ναι προσεχτικη σε οτι κανει καλα ειναι τα λεφτα αλλα εγω σαν αγοραστης εαν βλεπω οτι αυτο που μου πουλαει δεν αξιζει τοσο δεν θα ξαναπαω εκει!!!μεταξυ μας δεν ειναι τα ιδια προιοντα οπως οαλαιοτερα καμια σχεση το τοτε με το τωρα!!!εχουμε δει πολλες ακυρες κινησεις απο την apple τα τελευταια χρονια

Sent from my iPhone 7!!!!

ο σοφος λαος μας ξερεις τι λεει ε;οτι σε χαλαει το αλλαζεις!!οποτε κανε μια προσπαθεια να αλλαξεις εταιρια και που ξερεις;μπορει και να σου αρεσει καλυτερα!

#320   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/01/2016 - 11:12

Εχω ενα θεμα απο οταν περασα την 9.2 και συνεχιζει και με 9.2.1

Οταν η μπαταρια φτασει στο 30%, ειτε αυτοματα πεφτει στο 3%, ειτε η συσκευη κλεινει και ζητα καλωδιο για να φορτισει, σαν να ειχε μεινει εντελως απο μπαταρια.
Τα παραπανω επανερχονται μετα απο επανεκκινηση ή hard reset, ενω συμβαινουν ψιλο random αλλα κοντα στο 30%.

Η ερωτηση ειναι, ειναι καποιο γνωστο bug τους ios, ή εχω πεσει σε ελαττωματικη συσκευη;

Υγ: εχουν γινει διαφορα restore, iphone 6 no jb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 28/01/2016 - 11:13

legit

#321   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 11:13

Οταν η μπαταρια φτασει στο 30%, ειτε αυτοματα πεφτει στο 3%, ειτε η συσκευη κλεινει και ζητα καλωδιο για να φορτισει, σαν να ειχε μεινει εντελως απο μπαταρια.
Τα παραπανω επανερχονται μετα απο επανεκκινηση ή hard reset, ενω συμβαινουν ψιλο random αλλα κοντα στο 30%.

Η ερωτηση ειναι, ειναι καποιο γνωστο bug τους ios, ή εχω πεσει σε ελαττωματικη συσκευη;

για τι συσκευη μιλας;

#322   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/01/2016 - 11:15

Iphone 6

legit

#323   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 11:43

Iphone 6

περνα την με restore και set up as a new και παρακολουθησε το χωρις να περασεις καποιο back up.επαφες σημειωσεις με icloud μετα ανοιξε διακοπτες.

#324   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/01/2016 - 12:00

Η9.2 έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα και αυτονομία από την 9.2.1 σε 5αρια γιατί δεν την έχω δοκιμάσει είμαι στην 9.2.1 και πριν ήμουν σε beta.

Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 28/01/2016 - 12:01

#325   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 28/01/2016 - 12:14

ο σοφος λαος μας ξερεις τι λεει ε;οτι σε χαλαει το αλλαζεις!!οποτε κανε μια προσπαθεια να αλλαξεις εταιρια και που ξερεις;μπορει και να σου αρεσει καλυτερα!

φιλε μου ημουν χρονια android ρουτατα αναβαθμισεις ολα τα καλα ομως οταν επιασα το iphone 5 στα χερια μου το ερωτευτικα!!!απο τοτε κατα την γνωμη μου πολλα λαθη απο την apple!!!κανεις δεν λεει οτι δεν ειναι μεγαλη εταιρεια απλα οπως τα μαγαζια μια λαθος κινηση μπορει να φερει τα πανω κατω ετσι και αυτη!!!απλα ειμαι της γνωμης οτι μπορουσε να μαζεψει ολο το χαρτι αλλα πολλα λαθη φιλαρακο μου!!!μπορουσε πχ να σε αφησει να χεις οτι ios θελεις πολλα πραγματα

Rafael Nadal

#326   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 12:21

φιλε μου ημουν χρονια android ρουτατα αναβαθμισεις ολα τα καλα ομως οταν επιασα το iphone 5 στα χερια μου το ερωτευτικα!!!απο τοτε κατα την γνωμη μου πολλα λαθη απο την apple!!!κανεις δεν λεει οτι δεν ειναι μεγαλη εταιρεια απλα οπως τα μαγαζια μια λαθος κινηση μπορει να φερει τα πανω κατω ετσι και αυτη!!!απλα ειμαι της γνωμης οτι μπορουσε να μαζεψει ολο το χαρτι αλλα πολλα λαθη φιλαρακο μου!!!μπορουσε πχ να σε αφησει να χεις οτι ios θελεις πολλα πραγματα

ρε συ ωρες ωρες πραγματικα νομιζω οτι λες κουταμαρες.πως ειναι δυνατον να εξελιχθουν τα υπολοιπα πραγματα π.χ εφαρμογες αν σε αφηνε να εχεις οτι ios ηθελες εσυ;δεν βλεπεις οτι αυτοι που εχουν μεινει πισω δεν μπορουν να δουλεψουν τις εφαρμογες που ολο αναβαθμιζονται για να ακολουθανε το υπαρχων ios?δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα δικα μας.η προχωρας σε αναβαθμιση συσκευης 5s-6-6σ να το εχεις αλλα 3 χρονακια που θα κανεις αποσβεση με το παραπανω με αυτα που προσφερει η μενεις οπως εισαι με αυτα που προσφερει τωρα στα 5αρια που σου ξαναλεω πανε μπαλα και δεν ζηλευει κατι απο το 6αρι εκτος το touch id.να βλεπεις μπροστα και οχι πισω στην τεχνολογια.

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 28/01/2016 - 12:22

#327   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 12:40

"Άσχετο" αλλα δεν το χωράει το μυαλό μου....
Ειναι δυνατόν να επιτρέπετε να κλείνει το τηλέφωνο ενώ ειναι κλειδωμένο;;!!! Ένα απλό πράγμα! Δεν θα έπρεπε να ζητάει κωδικό;!;! Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο που η Apple έχει αφήσει κάτι τέτοιο να συμβαίνει! Δεν ειναι τωρινό θεμα βέβαια απλά το αναφέρω...

#328   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/01/2016 - 12:58

Υγ: εχουν γινει διαφορα restore, iphone 6 no jb

Kατά 99% μπαταρία.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#329   xrhstos74

xrhstos74

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2016 - 13:02

Πάντως και εμένα παιδιά μου κάνει αυτή την βουτιά το 5άρι με την μπαταρία. Είμαι με 9.2.1 και μόλις φτάνει στο 30% και κάτω ξαφνικά κλείνει και ζητάει φόρτιση. Δεν το κάνει πάντα αυτό στο ίδιο ποσοστό μπαταρίας. Από 30-35% κάνει βουτιά και πάει ξαφνικά 10 ποσοστιαίες μονάδες κάτω. Δεν κλείνει πάντα δηλαδή. Έχω αλλάξει μπαταρία γιατί αυτή που είχε ήταν για τα πανηγύρια. Αλλά μου κάνει αυτά τώρα.

#330   vk1977

vk1977

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 13:12

Πάντως και εμένα παιδιά μου κάνει αυτή την βουτιά το 5άρι με την μπαταρία. Είμαι με 9.2.1 και μόλις φτάνει στο 30% και κάτω ξαφνικά κλείνει και ζητάει φόρτιση. Δεν το κάνει πάντα αυτό στο ίδιο ποσοστό μπαταρίας. Από 30-35% κάνει βουτιά και πάει ξαφνικά 10 ποσοστιαίες μονάδες κάτω. Δεν κλείνει πάντα δηλαδή. Έχω αλλάξει μπαταρία γιατί αυτή που είχε ήταν για τα πανηγύρια. Αλλά μου κάνει αυτά τώρα.

Εμένα με το προηγούμενο μου 4s που έκανε τέτοια κόλπα με την μπαταρία είχε πάρει υγρασία στην φίσσα της φόρτισης και όταν την άλλαξα δούλευε άψογα και κράταγε η μπαταρια του μια χαρά για 4 χρονών χρήση.

Τελευταία επεξεργασία από: vk1977, 28/01/2016 - 13:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11