ρε συ ωρες ωρες πραγματικα νομιζω οτι λες κουταμαρες.πως ειναι δυνατον να εξελιχθουν τα υπολοιπα πραγματα π.χ εφαρμογες αν σε αφηνε να εχεις οτι ios ηθελες εσυ;δεν βλεπεις οτι αυτοι που εχουν μεινει πισω δεν μπορουν να δουλεψουν τις εφαρμογες που ολο αναβαθμιζονται για να ακολουθανε το υπαρχων ios?δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα δικα μας.η προχωρας σε αναβαθμιση συσκευης 5s-6-6σ να το εχεις αλλα 3 χρονακια που θα κανεις αποσβεση με το παραπανω με αυτα που προσφερει η μενεις οπως εισαι με αυτα που προσφερει τωρα στα 5αρια που σου ξαναλεω πανε μπαλα και δεν ζηλευει κατι απο το 6αρι εκτος το touch id.να βλεπεις μπροστα και οχι πισω στην τεχνολογια.
Εδω έχω μια ένσταση και γω θα ήθελα να πάω σε οποίο iOS έχει βγει για την συσκευή μου πχ αν θέλω jailbreak πάω στην 9.0.2 δεν πάω και σε τόσο παλιά που να μην παίζουν οι εφαρμογές ή αν θέλω να πάω στην 7 πάλι δεν θα έχω θέμα γιατί υπάρχουν συσκευές πχ iPhone 4 που μέχρι εκεί πήγαν όσοι τα έχουν ακόμα δεν μπορούν να έχουν Facebook ή κάτι άλλο και φυσικά μπορούν αφού το App Store τους δίνει την δυνατότητα να πάνε στην καλύτερη δυνατή τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής που θέλουν με βάση την έκδοση του iOS...άρα γιατί να μην μπορώ στο 5αρι μου να πάω απο iOS 6 μέχρι 9.2.1;Στην τελική δεν ζητάω κάτι παράλογο ούτε να κανει open source το λειτουργικό ούτε τίποτα απλα να επιλέξω εγώ κάτι που γίνεται με τα android και πραγματικά εμενα προσωπικά με κρατάει στην Apple το App Store αλλιώς καλοβλεπω το Lg G3 και ας ειναι παλιό παίρνοντας το marshmallow το τελευταίο update πετάει δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν νομίζω να ειναι ψέμα θα μου πεις αφού δεν είσαι ευχαριστημένος με την Apple γιατί κάθεσαι ακόμα;Δεν θα κάτσω για πολύ αν δεν δω φως με jaildreak φεύγει το 5αρι και με 260€ παίρνω το G3...
Knowledge is Power
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 28/01/2016 - 13:26.