Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 9.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
507 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/01/2016 - 13:15

Πάντως και εμένα παιδιά μου κάνει αυτή την βουτιά το 5άρι με την μπαταρία. Είμαι με 9.2.1 και μόλις φτάνει στο 30% και κάτω ξαφνικά κλείνει και ζητάει φόρτιση. Δεν το κάνει πάντα αυτό στο ίδιο ποσοστό μπαταρίας. Από 30-35% κάνει βουτιά και πάει ξαφνικά 10 ποσοστιαίες μονάδες κάτω. Δεν κλείνει πάντα δηλαδή. Έχω αλλάξει μπαταρία γιατί αυτή που είχε ήταν για τα πανηγύρια. Αλλά μου κάνει αυτά τώρα.

Και αυτό πρόβλημα της μπαταρίας που έχεις αλλάξει είναι.

Το Bug που υπάρχει με εμφάνιση λάθους ποσοστού αφορά μόνο τα 6S.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   xrhstos74

xrhstos74

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2016 - 13:19

Την μπαταρία που του άλλαξα την έβγαλα από άλλο 5άρι ελάχιστα χρησιμοποιημένο οπότε λίγο δύσκολο να φταίει η μπαταρία. Θέμα λογισμικού υπάρχει?

#333   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 28/01/2016 - 13:24

ρε συ ωρες ωρες πραγματικα νομιζω οτι λες κουταμαρες.πως ειναι δυνατον να εξελιχθουν τα υπολοιπα πραγματα π.χ εφαρμογες αν σε αφηνε να εχεις οτι ios ηθελες εσυ;δεν βλεπεις οτι αυτοι που εχουν μεινει πισω δεν μπορουν να δουλεψουν τις εφαρμογες που ολο αναβαθμιζονται για να ακολουθανε το υπαρχων ios?δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα δικα μας.η προχωρας σε αναβαθμιση συσκευης 5s-6-6σ να το εχεις αλλα 3 χρονακια που θα κανεις αποσβεση με το παραπανω με αυτα που προσφερει η μενεις οπως εισαι με αυτα που προσφερει τωρα στα 5αρια που σου ξαναλεω πανε μπαλα και δεν ζηλευει κατι απο το 6αρι εκτος το touch id.να βλεπεις μπροστα και οχι πισω στην τεχνολογια.

Εδω έχω μια ένσταση και γω θα ήθελα να πάω σε οποίο iOS έχει βγει για την συσκευή μου πχ αν θέλω jailbreak πάω στην 9.0.2 δεν πάω και σε τόσο παλιά που να μην παίζουν οι εφαρμογές ή αν θέλω να πάω στην 7 πάλι δεν θα έχω θέμα γιατί υπάρχουν συσκευές πχ iPhone 4 που μέχρι εκεί πήγαν όσοι τα έχουν ακόμα δεν μπορούν να έχουν Facebook ή κάτι άλλο και φυσικά μπορούν αφού το App Store τους δίνει την δυνατότητα να πάνε στην καλύτερη δυνατή τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής που θέλουν με βάση την έκδοση του iOS...άρα γιατί να μην μπορώ στο 5αρι μου να πάω απο iOS 6 μέχρι 9.2.1;Στην τελική δεν ζητάω κάτι παράλογο ούτε να κανει open source το λειτουργικό ούτε τίποτα απλα να επιλέξω εγώ κάτι που γίνεται με τα android και πραγματικά εμενα προσωπικά με κρατάει στην Apple το App Store αλλιώς καλοβλεπω το Lg G3 και ας ειναι παλιό παίρνοντας το marshmallow το τελευταίο update πετάει δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν νομίζω να ειναι ψέμα θα μου πεις αφού δεν είσαι ευχαριστημένος με την Apple γιατί κάθεσαι ακόμα;Δεν θα κάτσω για πολύ αν δεν δω φως με jaildreak φεύγει το 5αρι και με 260€ παίρνω το G3...

Knowledge is Power

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 28/01/2016 - 13:26

Knowledge Is Power

#334   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/01/2016 - 13:42

Την μπαταρία που του άλλαξα την έβγαλα από άλλο 5άρι ελάχιστα χρησιμοποιημένο οπότε λίγο δύσκολο να φταίει η μπαταρία. Θέμα λογισμικού υπάρχει?

Μπορείς να δοκιμάσεις με Restore, αλλά δύσκολα θ'αλλάξει κάτι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#335   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/01/2016 - 14:07

Εδω έχω μια ένσταση και γω θα ήθελα να πάω σε οποίο iOS έχει βγει για την συσκευή μου πχ αν θέλω jailbreak πάω στην 9.0.2 δεν πάω και σε τόσο παλιά που να μην παίζουν οι εφαρμογές ή αν θέλω να πάω στην 7 πάλι δεν θα έχω θέμα γιατί υπάρχουν συσκευές πχ iPhone 4 που μέχρι εκεί πήγαν όσοι τα έχουν ακόμα δεν μπορούν να έχουν Facebook ή κάτι άλλο και φυσικά μπορούν αφού το App Store τους δίνει την δυνατότητα να πάνε στην καλύτερη δυνατή τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής που θέλουν με βάση την έκδοση του iOS...άρα γιατί να μην μπορώ στο 5αρι μου να πάω απο iOS 6 μέχρι 9.2.1;Στην τελική δεν ζητάω κάτι παράλογο ούτε να κανει open source το λειτουργικό ούτε τίποτα απλα να επιλέξω εγώ κάτι που γίνεται με τα android και πραγματικά εμενα προσωπικά με κρατάει στην Apple το App Store αλλιώς καλοβλεπω το Lg G3 και ας ειναι παλιό παίρνοντας το marshmallow το τελευταίο update πετάει δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν νομίζω να ειναι ψέμα θα μου πεις αφού δεν είσαι ευχαριστημένος με την Apple γιατί κάθεσαι ακόμα;Δεν θα κάτσω για πολύ αν δεν δω φως με jaildreak φεύγει το 5αρι και με 260€ παίρνω το G3...

Knowledge is Power

κατσε να δεις για ποτε θα γυρισεις σε ios αφου θα παρεις LG G3..τελοσπαντων οτι γουσταρει ο καθενας κανει και δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε κανεναν.ειπαμε οτι δεν μας ευχαριστει το αλλαζουμε!

#336   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 14:28

κατσε να δεις για ποτε θα γυρισεις σε ios αφου θα παρεις LG G3..τελοσπαντων οτι γουσταρει ο καθενας κανει και δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε κανεναν.ειπαμε οτι δεν μας ευχαριστει το αλλαζουμε!

Έχω σαν δεύτερο ένα Lenovo A606 όποτε γνωριζω αρκετά απο android το θέμα δεν ειναι αυτο το θέμα ειναι ότι πλέον έχει επαναπαυτεί η Apple και εκεί θα χάσει ήδη στο οικονομικά αποτελέσματα η ίδια είπε ότι δεν ειναι ικανοποιημένη απο τις πωλήσεις του νέου iPhone.Σαφως ότι δεν μας ευχαριστεί το αλλάζουμε αλλά δεν μπορούμε να πούμε στο κάθε ένα να μην εκφέρει γνώμη δημόσια ούτε (και το λέω τελείως φιλικά ετσι εδω παρέα είμαστε) επειδή δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας να λέμε πήγαινε εκεί και να δεις για ποτε θα έρθεις πίσω.Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ έχω γνώμη και εμπειρία απο android πίστεψε με αν είχε ένα σοβαρό store η Google όπως η Apple και απο πίσω τόσους όσους Dev έχει η Apple σε 1-2 χρόνια θα τα έβρισκε σκούρα η Apple.Εννοειται ότι ειναι καλές συσκευές εννοείται ότι επίσημα δίνει υποστήριξη σε software για περισσότερα χρόνια απο ότι το android σαφώς πολλές συσκευές android δεν πήραν πάνω απο το λειτουργικό που βγήκαν αναβάθμιση εννοείται πως δεν θέλω να γίνει open source το λειτουργικό αλλά τι θα πείραζε να μπορώ απο τα επίσημα να βάλω οποιο θέλω (αλήθεια έχει πάρει θέση γι αυτο η Apple; )Είμαι fan boy Apple δεν το συζητάμε μέχρι και τις πιστοποιήσεις γράφω και παίρνω κάθε χρόνο αλλά κάποια στιγμή απογοητεύεσαι απο κάποια πράγματα.Και πάλι φίλε μου κουβέντα κάνουμε όλα τα λέω εντελώς φιλικά.

Knowledge is Power

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 28/01/2016 - 14:28

Knowledge Is Power

#337   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 28/01/2016 - 14:51

Έχω σαν δεύτερο ένα Lenovo A606 όποτε γνωριζω αρκετά απο android το θέμα δεν ειναι αυτο το θέμα ειναι ότι πλέον έχει επαναπαυτεί η Apple και εκεί θα χάσει ήδη στο οικονομικά αποτελέσματα η ίδια είπε ότι δεν ειναι ικανοποιημένη απο τις πωλήσεις του νέου iPhone.Σαφως ότι δεν μας ευχαριστεί το αλλάζουμε αλλά δεν μπορούμε να πούμε στο κάθε ένα να μην εκφέρει γνώμη δημόσια ούτε (και το λέω τελείως φιλικά ετσι εδω παρέα είμαστε) επειδή δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας να λέμε πήγαινε εκεί και να δεις για ποτε θα έρθεις πίσω.Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ έχω γνώμη και εμπειρία απο android πίστεψε με αν είχε ένα σοβαρό store η Google όπως η Apple και απο πίσω τόσους όσους Dev έχει η Apple σε 1-2 χρόνια θα τα έβρισκε σκούρα η Apple.Εννοειται ότι ειναι καλές συσκευές εννοείται ότι επίσημα δίνει υποστήριξη σε software για περισσότερα χρόνια απο ότι το android σαφώς πολλές συσκευές android δεν πήραν πάνω απο το λειτουργικό που βγήκαν αναβάθμιση εννοείται πως δεν θέλω να γίνει open source το λειτουργικό αλλά τι θα πείραζε να μπορώ απο τα επίσημα να βάλω οποιο θέλω (αλήθεια έχει πάρει θέση γι αυτο η Apple; )Είμαι fan boy Apple δεν το συζητάμε μέχρι και τις πιστοποιήσεις γράφω και παίρνω κάθε χρόνο αλλά κάποια στιγμή απογοητεύεσαι απο κάποια πράγματα.Και πάλι φίλε μου κουβέντα κάνουμε όλα τα λέω εντελώς φιλικά.

Knowledge is Power

εννοειτε οτι κανουμε κουβεντα παυλε.αλλα ειναι μερικα πραγματακια που δεν αλλαζουνε με βαση την τεχνολογια ειτε το θελουμε ειτε οχι.

#338   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 28/01/2016 - 15:14

Ενταξει μια διαφορετικη γνωμη ειπα κι εγω απλα γενικα ειμαι της αποψης οτι πχ κι αν η apple δωσει πχ και το ios 12 στα 4s τα υποστηριζει γιατι να μην μπορεις να πας σε καποιο ios που τρεχει αξιοπρεπως και αναγκαστικα πρεπει να μεινεις στο ios 12!!!!δεν μιλαω για android μιλαω για apple συσκευες οτι πρεπει να γινουν πιο κοντα στον κοσμο γιατι πχ πρεπει να παρω ταινια απο το itunes και να μην μπορω να αγορασω απο το μαρκετ καποια εφαρμογη που κανει το ιδιο!!!καλο το χρημα αλλα πρεπει να αφηνει ενα δυο πραγματα ετσι κι αλλιως δεν μπορει σε ολα μεσα να ναι!!!οσο για το εαν λεω χαζομαρες η οχι αποψεις ειναι κι ολα ειναι σεβαστα κι απο ολους εδω μεσα

Sent from my iPhone 7!!!!
Rafael Nadal

#339   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/01/2016 - 15:45

Να ρωτήσω κάτι άσχετο γίνεται να κάνουμε υποβάθμιση κάποιας εφαρμογής που έχουμε από το AppStore και να πάμε σε προηγούμενη έκδοση;

Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 28/01/2016 - 15:46

#340   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2016 - 15:50

Να ρωτήσω κάτι άσχετο γίνεται να κάνουμε υποβάθμιση κάποιας εφαρμογής που έχουμε από το AppStore και να πάμε σε προηγούμενη έκδοση;

Αν έχεις κρατήσει το αρχείο στον υπολογιστή ναι αλλιώς υποβάθμιση μόνο αν έχεις iOS μικρότερο απο αυτο που ζητάει η εφαρμογή.

Knowledge is Power

Knowledge Is Power

#341   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/01/2016 - 20:36

Η9.2 έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα και αυτονομία από την 9.2.1 σε 5αρια γιατί δεν την έχω δοκιμάσει είμαι στην 9.2.1 και πριν ήμουν σε beta.

????

#342   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 28/01/2016 - 21:20

Η μπαταρία σε 6αρι (ανακατασκευασμένο πριν λίγες μέρες) με 9.2.1:
f348ac1fa58a9b762d47628a130f794a.jpg
Πολύ καλά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#343   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 29/01/2016 - 18:00

"Άσχετο" αλλα δεν το χωράει το μυαλό μου....
Ειναι δυνατόν να επιτρέπετε να κλείνει το τηλέφωνο ενώ ειναι κλειδωμένο;;!!! Ένα απλό πράγμα! Δεν θα έπρεπε να ζητάει κωδικό;!;! Δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο που η Apple έχει αφήσει κάτι τέτοιο να συμβαίνει! Δεν ειναι τωρινό θεμα βέβαια απλά το αναφέρω...

Να 'ταν μονο αυτο.

Να 'ναι καλα το jb που εχει τη λυση για αυτο και για αλλα πολλα.

#344   gatuso

gatuso

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 19:38

Καλησπέρα θέλω να γυρίσω απο 9.2.1 σε 9.2 να περάσω το backup απο itunes που εχω πάρει με την τελευταία η πρέπει να επαναφέρω απο πιο παλιά που εχω κάνει στην 9.2 

#345   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/01/2016 - 19:38

Η μπαταρία σε 6αρι (ανακατασκευασμένο πριν λίγες μέρες) με 9.2.1:

Πολύ καλά!