Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 9.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
507 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 20/01/2016 - 17:58

μια διευκρίνιση για να κρατήσω την εφαρμογή "safe Acces" κάνουμε απλά το update από τη συσκευή ή και κάνοντας το update από το itunes όταν τελειώσει πάμε σύνδεση ξανά από το back up και όχι σαν νέα συσκευή?

Nαι ειναι σημαντικο να εχεις backup και μετα το restore απο itunes να κανεις χρηση αυτου και οχι set up as new γιατι ετσι τα διαγραφει ολα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:13

Τα δεδομένα από την εφαρμογή υγεία δεν τα επαναφέρει μήπως δεν κάνω κάτι καλά ;;

Τικάρεις το Encrypted Backup ή με αυτό.

μια διευκρίνιση για να κρατήσω την εφαρμογή "safe Acces" κάνουμε απλά το update από τη συσκευή ή και κάνοντας το update από το itunes όταν τελειώσει πάμε σύνδεση ξανά από το back up και όχι σαν νέα συσκευή?

Kάθε εφαρμογή συνδέεται με το iD σου. Δε τη χάνεις.

Στο Backup που θα κάνεις μεταφέρεται αυτούσια. Όταν το επαναφέρεις θα έχεις την εφαρμογή μαζί με τα δεδομένα της.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#93   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:20

Τικάρεις το Encrypted Backup ή με αυτό.

Kάθε εφαρμογή συνδέεται με το iD σου. Δε τη χάνεις.

Στο Backup που θα κάνεις μεταφέρεται αυτούσια. Όταν το επαναφέρεις θα έχεις την εφαρμογή μαζί με τα δεδομένα της.

Νίκο το έγραψα μπερδεμένο το safe acces είναι η εφαρμογή της alpha για να παίρνεις κωδικούς ασφαλείας για e-banking έτσι ώστε να μην έχεις το παλιό μηχανάκι 

Αν την διαγράψεις τη ν εφαρμογή θέλεις ολόκληρη διαδικασία για να την πιστοποιήσεις αυτό με το encrypter δεν το ξέρω και θα την αγοράσω τόσα και τόσα έχω πάρει

αλλά μένω και σε αυτό που λέει ποιο πάνω ο φίλος petrak 

ευχαριστώ για την βοήθεια σας σε όλα τα θέματα  :)

Τελευταία επεξεργασία από: stevchrly, 20/01/2016 - 18:23

#94   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:21

Κατι αναλογο ισχυει με το ote go και αν πς με αντιγραφο δεν εχεις θεμα.

#95   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:30

Νίκο το έγραψα μπερδεμένο το safe acces είναι η εφαρμογή της alpha για να παίρνεις κωδικούς ασφαλείας για e-banking έτσι ώστε να μην έχεις το παλιό μηχανάκι 

Αν την διαγράψεις τη ν εφαρμογή θέλεις ολόκληρη διαδικασία για να την πιστοποιήσεις αυτό με το encrypter δεν το ξέρω και θα την αγοράσω τόσα και τόσα έχω πάρει

Mα δε σου είπα πουθενά να τη διαγράψεις.

Σε αυτού του είδους τις εφαρμογές δεν υπάρχει Backup να μεταφερθεί. Συνεπώς αν δε θες να χάσεις ο,τι έχεις, κάνεις Update.

Το Encrypted απο την άλλη δε πήγαινε σε 'σενα.

LG8ISzO.gif

#96   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:44

Ρε παιδιά γιατί η 9.2.1 κατεβαίνει σα χελώνα προσπαθώ να κάνω restore και χει κατέβει 29mb εδώ και μια ωρα

Sent from my

Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 20/01/2016 - 18:44

#97   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:45

Ρε παιδιά γιατί η 9.2.1 κατεβαίνει σα χελώνα προσπαθώ να κάνω restore και χει κατέβει 29mb εδώ και μια ωρα

Sent from my

Ε μαλλον δεν εχεις καλο ιντερνετ εμενα μπαλα μου κατεβαινε χθες

#98   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/01/2016 - 18:51

Καλησπερα σε ολη την παρεα και συγχωρεστε με  αν η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα ειμαι καινουριος στο iOS! Εχω ios 9.2 και θελω να παω στην 9.2.1! Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος να το κανω! Προς το παρων δεν ενδιαφερομαι για jb αλλα δεν το αποκλειω για το κοντινο μελλον! Επισης ποιες ειναι οι διαφορες του update απο το iphone, του update μεσω iTunes και του restore? Τι ειναι το ota? Θα σας παρακαλουσα για αναλυτικες απαντησεις! Ευχαριστω εκ των προτερων!

#99   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:10

αλλά μένω και σε αυτό που λέει ποιο πάνω ο φίλος petrak 

ευχαριστώ για την βοήθεια σας σε όλα τα θέματα  :)

Πρέπει να κάνεις encrypted backup αλλιώς η εφαρμογή θα "ξεγραφτεί" από το ebanking και θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να στο ξαναενεργοποιήσουν.

Τελευταία επεξεργασία από: gkok, 20/01/2016 - 19:11

#100   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:11

Καλησπερα σε ολη την παρεα και συγχωρεστε με  αν η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα ειμαι καινουριος στο iOS! Εχω ios 9.2 και θελω να παω στην 9.2.1! Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος να το κανω! Προς το παρων δεν ενδιαφερομαι για jb αλλα δεν το αποκλειω για το κοντινο μελλον! Επισης ποιες ειναι οι διαφορες του update απο το iphone, του update μεσω iTunes και του restore? Τι ειναι το ota? Θα σας παρακαλουσα για αναλυτικες απαντησεις! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Γενικότερα οι μεταβάσεις σε νεότερη έκδοση καλό είναι να γίνεται με Restore.

Όχι αποκλειστικά στη κυκλοφορία νέου iOS.

LG8ISzO.gif

#101   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:30

Γενικότερα οι μεταβάσεις σε νεότερη έκδοση καλό είναι να γίνεται με Restore.

Όχι αποκλειστικά στη κυκλοφορία νέου iOS.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν βλεπω καποια αναλυτικη απαντηση στις ερωτησεις μου οπως παρακαλεσα! Και γενικοτερα δεν βλεπω καποια απαντηση που να απαντα στις ερωτησεις που εκανα!

#102   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:31

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν βλεπω καποια αναλυτικη απαντηση στις ερωτησεις μου οπως παρακαλεσα! Και γενικοτερα δεν βλεπω καποια απαντηση που να απαντα στις ερωτησεις που εκανα!

Αν ψαξεις στο site θα βρεις οτι ζητας.

#103   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:33

Όλα έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά στις σελίδες πιο πίσω.

Κάνε έναν κόπο λοιπόν.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/01/2016 - 19:36

LG8ISzO.gif

#104   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:38

ota ειναι οταν κανεις αναβαθμιση λογισμικου απο την συσκευη σου, και οχι μεσω itunes, αναβαθμιση λογισμικου μεσω itunes ειναι πιο σωστο, το ριστορ και μετα αναβαθμιση το κανει για πιθανον jb, και γενικοτερα να ξερεις οτι ριστορ κανεις εαν εχεις καποιο θεμα με τη συσκευη πχ εαν θεωρεις οτι σου κανει τιποτα κολληματα κτλ

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#105   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:40

[quote name="GARFITO" post="1777974" timestamp="1453311528"]ota ειναι οταν κανεις αναβαθμιση λογισμικου απο την συσκευη σου, και οχι μεσω itunes, αναβαθμιση λογισμικου μεσω itunes ειναι πιο σωστο, το ριστορ και μετα αναβαθμιση το κανει για πιθανον jb, και γενικοτερα να ξερεις οτι ριστορ κανεις εαν εχεις καποιο θεμα με τη συσκευη πχ εαν θεωρεις οτι σου κανει τιποτα κολληματα κτλ[/quote
Καλα μην το λες εγω εβαλα την 9.2.1 με restore αλλα το προβλημα με το backup του icloud που υποτιθεται διορθωνεται πλεον δεν διορθωθηκε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4