Και εμένα καινούριο είναι. Μάλλον θα εχεις το plus εσύ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι, το 6s 64 gb
Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:52
Και εμένα καινούριο είναι. Μάλλον θα εχεις το plus εσύ.
Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:52
το plus εχεις έτσι;;Εχω κλειστα δεδομενα, τον διακοπτη της οθονης οχι στο αυτοματο και την μπαρα περιπου στη μεση.
Το wifi συνεχεια ανοιχτο.
Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:56
και πως στο καλό καταφέρνεις χρήση 8.30 ώρες;; Πρέπει να κοιτάξω να μειώσω τίποτα στις ρυθμίσεις.Οχι, το 6s 64 gb
Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:56
το plus εχεις έτσι;;
Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:57
Δημοσίευση 24/01/2016 - 22:11
Stacy μην ασχολείσε με τα στατιστικά της μπαταρίασ άλλη χρήση κάνει ο καθένας. Άλλο σήμα κτλ. Η γυναίκα μου στο δικό της 6σ έχει 6 με ώρες χρήσης και δύο μέρες αναμονή αλλά δεν κάνει τίποτα αυτή σχεδόν μόνο Wifi είναι γιατί δεν δουλεύει και είναι σπίτι και δεν έχει παιχνίδια λίγο στο Ipad παίζει κύριος. Μια χαρά είναι η μπαταρία σου απλά κάνεις πιο βαριά χρήση από τους υπόλοιπους. Δεν είναι και το δυνατό σημείο η μπαταρία στο 6sImageUploadedByTapatalk1453665414.048202.jpg
Δημοσίευση 24/01/2016 - 22:12
Δημοσίευση 25/01/2016 - 01:53
Λιγο πολυ οι περισσοτεροι τα ξερετε οπως επισης και το οτι αλλα εχουν καποια αξιολογη επιδραση στο ρουφηγμα της μπαταριας και αλλα λιγοτερο (ισως να ειναι και ιδεα μας )
Καποια βασικα πραγματα για τη μπαταρια που ολοι πρεπει να εχουμε κατα νου χωρις ομως και να μας πιανει αγχος γιατι οπως πολλοι λενε εδω ειναι και θεμα χρησης
Με τα εντονα γραμματα ειναι αυτα που ακολουθω μηχανικα μετα απο καθε set up as new. Τα υπολοιπα κατα περιπτωση
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 25/01/2016 - 01:54
Δημοσίευση 25/01/2016 - 02:37
Ο πληρέστερος οδηγός διαχείρισης ενέργειας σε μια δημοσίευση!!!Λιγο πολυ οι περισσοτεροι τα ξερετε οπως επισης και το οτι αλλα εχουν καποια αξιολογη επιδραση στο ρουφηγμα της μπαταριας και αλλα λιγοτερο (ισως να ειναι και ιδεα μας )
Καποια βασικα πραγματα για τη μπαταρια που ολοι πρεπει να εχουμε κατα νου χωρις ομως και να μας πιανει αγχος γιατι οπως πολλοι λενε εδω ειναι και θεμα χρησης
Με τα εντονα γραμματα ειναι αυτα που ακολουθω μηχανικα μετα απο καθε set up as new. Τα υπολοιπα κατα περιπτωση
1 Ρυθμισεις->Γνωστοποιησεις->ενεργοποιημενα μονο τα απαραιτητα και οχι καθε χαζοπαιχνιδο η ασχετη εφαρμογη (τσεκαρισμα συχνα)
2 Ρυθμισεις->Γενικα->Ανανεωση εφαρμ στο υποβαθρο-> ΟFF η αλλιως μονο τα απολυτως απαραιτητα και αναλογα τι εφαρμογες εχουμε (υπαρχει αντιλογος για το αν τελικα ωφελει το να ειναι κλειστη η ανανεωση...εγω το εχω κλειστο παντως)
3 Ρυθμισεις->Απορρητο->Υπηρεσιες τοποθ. ->μονο τα απαραιτητα ενεργοποιημενα (εδω το fb αν δεν ειναι τοσο απαραιτητο απενεργοποιηστε το) και πιο κατω στις Υπηρεσιες συστηματος ξετικαρουμε ολα εκτος απο
ευρεση iphone
πυξιδα
αναζητηση δικτυου
4 Ρυθμισεις->Απορρητο->Διαγνωστικα και χρηση->να ΜΗΝ στελνει
5 Ρυθμισεις->iTunes και Appstore->ξετικαρουμε να κανει αυτοματα τα update
6 Φωτεινοτητα->οχι πανω απο την μεση η αλλιως στο αυτοματο
7 Ρυθμισεις->Γενικα->Αυτοματο κλειδωμα-> υπαρχει εδω και επιλογη 30 δευτερ οποτε οποιος θελει το μετακινει εδω
8 WiFi οπου δεν χρειαζεται η οπου δεν εχουμε προσβαση καλυτερα στο OFF ωστε να μην ψαχνει αδικα.
9 Bluetooth το κλεινουμε αν δεν το χρειαζομαστε (συνδεση με αξεσουαρ, Continuity, Air Drop)
10 Ρυθμισεις->Μουσικη-> Ισοσταθμιστης->OFF
11 Απενεργοποηση των εφφε των wallpaper κατα τον ορισμο τους
12 Ρυθμισεις->Γενικα-> Αναζητηση Spotlight ->τα βασικα και απαραιτητα
13 Ρυθμιση στα mail ωστε να τα τσεκαρουμε κατα προτιμηση δηλ βαζοντας το Push off στις Ρυθμισεις και ενεργοποιωντας το Fetch με χρονικη ρυθμιση πλεον ελεγχου η απολυτα χειροκινητη
14 Αυτοματη ρυθμιση ωρας μπορει να παει στο OFF γιατι το τηλ χρησιμοποιει τις υπηρεσιες τοποθεσιας
15 Siri στο OFF αν δεν τη χρειαζομαστε
Αυτα σε γενικες γραμμες...καθε διορθωση ευπροσδεκτη
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 25/01/2016 - 02:39
Δημοσίευση 25/01/2016 - 02:57
Ο πληρέστερος οδηγός διαχείρισης ενέργειας σε μια δημοσίευση!!!
Μια μικρή και πάντα καλοπροαίρετη διευκρίνιση:
Η αναζήτηση δικτύου στο μενού των υπηρεσιών τοποθεσίας, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από πληροφορίες (feedback) στην Apple όσο αφορά την κάλυψη του δικτύου στην συσκευή του χρήστη. Θα μπορούσε επικουρικά να απενεργοποιηθεί και αυτό.
οντως δεν βοηθαει στη λειτουργια οποτε οποιος θελει το απενεργοποιει. Ευχαριστω vrachamis
Δημοσίευση 25/01/2016 - 10:03
Δημοσίευση 25/01/2016 - 11:27
Δημοσίευση 25/01/2016 - 13:34
δοκιμασα κατι το οποιο ισχυει κι αν θελετεχμπορειτε να το δοκιμασετε κι εσεις στο τηλεφωνο σας για την καλυψη δικτυου σας!!!λοιπον παμε τηλεφωνο και πληκτρολογουμε *3001#12345#* μετα παταμε power button μεχρι να βγει το κλειδωμα οθονης και μετα παταμε το home button κι οταν βγειτε θα σας δειχνει το πραγματικο σημα της συσκευης σας!!!αυτη την στιγμη εγω ειμαι στο -84 καλυψη μεσα στο σπιτι μου!!!να ξερετε οσο πιο κοντα στο μηδεν τοσο καλυτερο σημα!!για να το βγαλουμε πληκτρολογουμε τα ιδια οπως πανω κι απλα παταμε επιστροφη στο τηλεφωνοΗ κάληψη δικτύου παίζει μεγάλο ρόλο, στην κατανάλωση μπαταρίας του iPhone;. Στο σπίτι μου, πίανω 2 γραμμές 2g, άντε καμιά φορά σε άλλη θέση να πιάσει 3g μία γραμμή με το xperia SP που έχω τώρα. Σαν αποτέλεσμα το βράδυ το SP καταναλώνει 15-20% μπαταρία με όλα απενεργοποιημένα. Τόσο μεγάλη κατανάλωση θα έχω και στο iPhone;
Δημοσίευση 25/01/2016 - 13:45
Δημοσίευση 25/01/2016 - 16:13
RF forever
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες