Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 9.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
507 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   nima75

nima75

iPH User

• 196 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:52

Και εμένα καινούριο είναι. Μάλλον θα εχεις το plus εσύ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οχι, το 6s 64 gb

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:52

Εχω κλειστα δεδομενα, τον διακοπτη της οθονης οχι στο αυτοματο και την μπαρα περιπου στη μεση.
Το wifi συνεχεια ανοιχτο.

το plus εχεις έτσι;;

#213   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:56

Οχι, το 6s 64 gb

και πως στο καλό καταφέρνεις χρήση 8.30 ώρες;; Πρέπει να κοιτάξω να μειώσω τίποτα στις ρυθμίσεις.

#214   nima75

nima75

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:56

το plus εχεις έτσι;;

Οχι,το 6s 64 gb

#215   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2016 - 21:57

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1453665414.048202.jpg   163,52KB   70 λήψεις

#216   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/01/2016 - 22:11

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1453665414.048202.jpg

Stacy μην ασχολείσε με τα στατιστικά της μπαταρίασ άλλη χρήση κάνει ο καθένας. Άλλο σήμα κτλ. Η γυναίκα μου στο δικό της 6σ έχει 6 με ώρες χρήσης και δύο μέρες αναμονή αλλά δεν κάνει τίποτα αυτή σχεδόν μόνο Wifi είναι γιατί δεν δουλεύει και είναι σπίτι και δεν έχει παιχνίδια λίγο στο Ipad παίζει κύριος. Μια χαρά είναι η μπαταρία σου απλά κάνεις πιο βαριά χρήση από τους υπόλοιπους. Δεν είναι και το δυνατό σημείο η μπαταρία στο 6s

 IPad air 2 

#217   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/01/2016 - 22:12

Ανανέωση εφαρμογων στο υπόβαθρο -> off και παρόλα αυτά μανιουαλ κλείσιμο κάθε φορά του φμπ απ το σουιτσερ.

#218   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 01:53

Λιγο πολυ οι περισσοτεροι τα ξερετε οπως επισης και το οτι αλλα εχουν καποια αξιολογη επιδραση στο ρουφηγμα της μπαταριας και αλλα λιγοτερο (ισως να ειναι και ιδεα μας :wacko: )

Καποια βασικα πραγματα για τη μπαταρια που ολοι πρεπει να εχουμε κατα νου χωρις ομως και να μας πιανει αγχος γιατι οπως πολλοι λενε εδω ειναι και θεμα χρησης

Με τα εντονα γραμματα ειναι αυτα που ακολουθω μηχανικα μετα απο καθε set up as new. Τα υπολοιπα κατα περιπτωση

Ρυθμισεις->Γνωστοποιησεις->ενεργοποιημενα μονο τα απαραιτητα και οχι καθε χαζοπαιχνιδο η ασχετη εφαρμογη (τσεκαρισμα συχνα)

Ρυθμισεις->Γενικα->Ανανεωση εφαρμ στο υποβαθρο-> ΟFF η αλλιως μονο τα απολυτως απαραιτητα και αναλογα τι εφαρμογες εχουμε (υπαρχει αντιλογος για το αν τελικα ωφελει το να ειναι κλειστη η ανανεωση...εγω το εχω κλειστο παντως)

Ρυθμισεις->Απορρητο->Υπηρεσιες τοποθ. ->μονο τα απαραιτητα ενεργοποιημενα (εδω το fb αν δεν ειναι τοσο απαραιτητο απενεργοποιηστε το) και πιο κατω στις Υπηρεσιες συστηματος ξετικαρουμε ολα εκτος απο 
ευρεση iphone
πυξιδα 
αναζητηση δικτυου

Ρυθμισεις->Απορρητο->Διαγνωστικα και χρηση->να ΜΗΝ στελνει 

Ρυθμισεις->iTunes και Appstore->ξετικαρουμε να κανει αυτοματα τα update

6 Φωτεινοτητα->οχι πανω απο την μεση  η αλλιως  στο αυτοματο

7 Ρυθμισεις->Γενικα->Αυτοματο κλειδωμα-> υπαρχει εδω και επιλογη 30 δευτερ οποτε οποιος θελει το μετακινει εδω

8 WiFi οπου δεν χρειαζεται η οπου δεν εχουμε προσβαση καλυτερα στο OFF ωστε να μην ψαχνει αδικα.

9 Bluetooth το κλεινουμε αν δεν το χρειαζομαστε (συνδεση με αξεσουαρ, Continuity, Air Drop)

10 Ρυθμισεις->Μουσικη-> Ισοσταθμιστης->OFF

11 Απενεργοποηση των εφφε των wallpaper κατα τον ορισμο τους

12 Ρυθμισεις->Γενικα-> Αναζητηση Spotlight ->τα βασικα και απαραιτητα

13 Ρυθμιση στα mail ωστε να τα τσεκαρουμε κατα προτιμηση δηλ βαζοντας το Push off στις Ρυθμισεις και ενεργοποιωντας το Fetch με χρονικη ρυθμιση πλεον ελεγχου η απολυτα χειροκινητη

14 Αυτοματη ρυθμιση ωρας μπορει να παει στο OFF γιατι το τηλ χρησιμοποιει τις υπηρεσιες τοποθεσιας

15 Siri στο OFF αν δεν τη χρειαζομαστε

Αυτα σε γενικες γραμμες...καθε διορθωση ευπροσδεκτη :) 

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 25/01/2016 - 01:54

#219   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 02:37

Λιγο πολυ οι περισσοτεροι τα ξερετε οπως επισης και το οτι αλλα εχουν καποια αξιολογη επιδραση στο ρουφηγμα της μπαταριας και αλλα λιγοτερο (ισως να ειναι και ιδεα μας :wacko: )
Καποια βασικα πραγματα για τη μπαταρια που ολοι πρεπει να εχουμε κατα νου χωρις ομως και να μας πιανει αγχος γιατι οπως πολλοι λενε εδω ειναι και θεμα χρησης
Με τα εντονα γραμματα ειναι αυτα που ακολουθω μηχανικα μετα απο καθε set up as new. Τα υπολοιπα κατα περιπτωση

1 Ρυθμισεις->Γνωστοποιησεις->ενεργοποιημενα μονο τα απαραιτητα και οχι καθε χαζοπαιχνιδο η ασχετη εφαρμογη (τσεκαρισμα συχνα)

2 Ρυθμισεις->Γενικα->Ανανεωση εφαρμ στο υποβαθρο-> ΟFF η αλλιως μονο τα απολυτως απαραιτητα και αναλογα τι εφαρμογες εχουμε (υπαρχει αντιλογος για το αν τελικα ωφελει το να ειναι κλειστη η ανανεωση...εγω το εχω κλειστο παντως)

3 Ρυθμισεις->Απορρητο->Υπηρεσιες τοποθ. ->μονο τα απαραιτητα ενεργοποιημενα (εδω το fb αν δεν ειναι τοσο απαραιτητο απενεργοποιηστε το) και πιο κατω στις Υπηρεσιες συστηματος ξετικαρουμε ολα εκτος απο

ευρεση iphone

πυξιδα

αναζητηση δικτυου

4 Ρυθμισεις->Απορρητο->Διαγνωστικα και χρηση->να ΜΗΝ στελνει

5 Ρυθμισεις->iTunes και Appstore->ξετικαρουμε να κανει αυτοματα τα update

6 Φωτεινοτητα->οχι πανω απο την μεση η αλλιως στο αυτοματο

7 Ρυθμισεις->Γενικα->Αυτοματο κλειδωμα-> υπαρχει εδω και επιλογη 30 δευτερ οποτε οποιος θελει το μετακινει εδω

8 WiFi οπου δεν χρειαζεται η οπου δεν εχουμε προσβαση καλυτερα στο OFF ωστε να μην ψαχνει αδικα.

9 Bluetooth το κλεινουμε αν δεν το χρειαζομαστε (συνδεση με αξεσουαρ, Continuity, Air Drop)

10 Ρυθμισεις->Μουσικη-> Ισοσταθμιστης->OFF

11 Απενεργοποηση των εφφε των wallpaper κατα τον ορισμο τους

12 Ρυθμισεις->Γενικα-> Αναζητηση Spotlight ->τα βασικα και απαραιτητα

13 Ρυθμιση στα mail ωστε να τα τσεκαρουμε κατα προτιμηση δηλ βαζοντας το Push off στις Ρυθμισεις και ενεργοποιωντας το Fetch με χρονικη ρυθμιση πλεον ελεγχου η απολυτα χειροκινητη

14 Αυτοματη ρυθμιση ωρας μπορει να παει στο OFF γιατι το τηλ χρησιμοποιει τις υπηρεσιες τοποθεσιας

15 Siri στο OFF αν δεν τη χρειαζομαστε

Αυτα σε γενικες γραμμες...καθε διορθωση ευπροσδεκτη :)

Ο πληρέστερος οδηγός διαχείρισης ενέργειας σε μια δημοσίευση!!!
Μια μικρή και πάντα καλοπροαίρετη διευκρίνιση:
Η αναζήτηση δικτύου στο μενού των υπηρεσιών τοποθεσίας, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από πληροφορίες (feedback) στην Apple όσο αφορά την κάλυψη του δικτύου στην συσκευή του χρήστη. Θα μπορούσε επικουρικά να απενεργοποιηθεί και αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 25/01/2016 - 02:39

Big things have small beginnings

#220   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.806 μηνύματα

Δημοσίευση 25/01/2016 - 02:57

Ο πληρέστερος οδηγός διαχείρισης ενέργειας σε μια δημοσίευση!!!
Μια μικρή και πάντα καλοπροαίρετη διευκρίνιση:
Η αναζήτηση δικτύου στο μενού των υπηρεσιών τοποθεσίας, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από πληροφορίες (feedback) στην Apple όσο αφορά την κάλυψη του δικτύου στην συσκευή του χρήστη. Θα μπορούσε επικουρικά να απενεργοποιηθεί και αυτό.

οντως δεν βοηθαει στη λειτουργια οποτε οποιος θελει το απενεργοποιει. Ευχαριστω vrachamis ;)

#221   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 25/01/2016 - 10:03

Το Bluetooth δεν καταναλώνει μπαταρία οταν ειναι ανοιχτό . Το κάνει αυτόματα ,κλείνει μονο του και ενεργοποιείται πάλι οταν βρει γνωστή συσκευή . Ένα απο τα πλεονεκτήματα του bluetooth 4.

#222   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 25/01/2016 - 11:27

Η κάληψη δικτύου παίζει μεγάλο ρόλο, στην κατανάλωση μπαταρίας του iPhone;. Στο σπίτι μου, πίανω 2 γραμμές 2g, άντε καμιά φορά σε άλλη θέση να πιάσει 3g μία γραμμή με το xperia SP που έχω τώρα. Σαν αποτέλεσμα το βράδυ το SP καταναλώνει 15-20% μπαταρία με όλα απενεργοποιημένα. Τόσο μεγάλη κατανάλωση θα έχω και στο iPhone;

#223   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 25/01/2016 - 13:34

Η κάληψη δικτύου παίζει μεγάλο ρόλο, στην κατανάλωση μπαταρίας του iPhone;. Στο σπίτι μου, πίανω 2 γραμμές 2g, άντε καμιά φορά σε άλλη θέση να πιάσει 3g μία γραμμή με το xperia SP που έχω τώρα. Σαν αποτέλεσμα το βράδυ το SP καταναλώνει 15-20% μπαταρία με όλα απενεργοποιημένα. Τόσο μεγάλη κατανάλωση θα έχω και στο iPhone;

δοκιμασα κατι το οποιο ισχυει κι αν θελετεχμπορειτε να το δοκιμασετε κι εσεις στο τηλεφωνο σας για την καλυψη δικτυου σας!!!λοιπον παμε τηλεφωνο και πληκτρολογουμε *3001#12345#* μετα παταμε power button μεχρι να βγει το κλειδωμα οθονης και μετα παταμε το home button κι οταν βγειτε θα σας δειχνει το πραγματικο σημα της συσκευης σας!!!αυτη την στιγμη εγω ειμαι στο -84 καλυψη μεσα στο σπιτι μου!!!να ξερετε οσο πιο κοντα στο μηδεν τοσο καλυτερο σημα!!για να το βγαλουμε πληκτρολογουμε τα ιδια οπως πανω κι απλα παταμε επιστροφη στο τηλεφωνο

Sent from my iPhone 7!!!!
Rafael Nadal

#224   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/01/2016 - 13:45

Εγώ πάντως δεν έχω διαφορα στην κατανάλωση με την 9.2.1 σε 6s plus.
Είχα όμως περάσει την 9.2 as new και την 9.2.1 μεσω iTunes και επαναφορά backup.

Πριν γυρίσω στην επίσημη 9.2 είχα την beta 9.2.1 στην οποία είχα φτάσει με συνεχή OTA beta εκδόσεις. Εκει όντως είχα αυξημένη κατανάλωση και πολλά lags τα οποία σίγουρα οφείλονταν στο ότι είχα ξεκινήσει απο beta 9.1 χωρίς ποτέ να κάνω καθαρή εγκατάσταση.

#225   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 25/01/2016 - 16:13

Εμένα δεν μου άρεσε αυτή η έκδοση.λετε να βγει γρήγορα η 9.3 ;αλλιώς να γυρίσω 9.2

RF forever

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;