Διαθέσιμο το iOS 9.2.1
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:25
Sent from my
Ad
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:26
αρκει να υπογράφονται οι συγκεκριμένες εκδόσεις όταν βγει το jb...γιατί αν δεν υπογράφονται ο,τι και να κανεις δεν γυρίζεις πίσω.Εγ οταν με το καλο βγει το jailbreak εχω κατεβασει τα ipsw της 9.2 και 9.2.1 και θα της κανω restore και setup as new θα περασω το jailbreak και μετα θα κατεβασω χειροκινητα οτι θελω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:29
αυτο δεν το ξερεις φιλε μου σωςτα αλλα κι οι dev ξερου τι κανουν αυτες της μερες θα χουμε νεα ειναι σιγουρος κι ισα ισα να σκεφτεις θα τον κανουν τωρα για να το παρει περισσοτερος κοσμοςαρκει να υπογράφονται οι συγκεκριμένες εκδόσεις όταν βγει το jb...γιατί αν δεν υπογράφονται ο,τι και να κανεις δεν γυρίζεις πίσω.
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:31
Μου λεει οτι δεν εχει γινει ποτε αντιγραφο στπ icloud. Αλλα εκανα στο pc οποτε ειμαι καλυμμενος για να προχωρησω σε update ετσι;
Ναι. Restore, όχι Update.
Σε περίπτωση που βγει JB, μήπως ειναι καλύτερα να περάσουμε την 9.2.1 μέσω iTunes και οχι OTA?
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις λίγα Post πιο πίσω..
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:31
τι ακριβως δεν ξέρω σωστά,δεν κατάλαβα;;αυτο δεν το ξερεις φιλε μου σωςτα αλλα κι οι dev ξερου τι κανουν αυτες της μερες θα χουμε νεα ειναι σιγουρος κι ισα ισα να σκεφτεις θα τον κανουν τωρα για να το παρει περισσοτερος κοσμος
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:34
εννοω αυτο δεν το ξερει κανεις ποτε θα βγει το jailbreak αλλα σου ειπα τον λογω φιλε μου πιο πανω οτι θα το κανουν οι dev να το παρει πιο πολυ κοσμος και συντομα θα χουμε νεα τους!!!!!σορυ αν δεν το γραψα καλα πιο πανωτι ακριβως δεν ξέρω σωστά,δεν κατάλαβα;;
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 20/01/2016 - 00:35
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:35
Εχει διαφορα τπ restore απο το update?(σορρυ αν φαινεται χαζη ερωτηση απλα εχω καιρο να ασχοληθω)Ναι. Restore, όχι Update.
Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις λίγα Post πιο πίσω..
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:38
Εχει διαφορα τπ restore απο το update?(σορρυ αν φαινεται χαζη ερωτηση απλα εχω καιρο να ασχοληθω)
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:38
εγω απλως ειπα ότι ειναι άσκοπο να έχεις κατεβασμένες τις 9.2 και 9.2.1...όταν βγει το jb κατεβάζεις τοτε οποία υπογράφεται τελευταία και υποστηρίζει jb πολύ απλάεννοω αυτο δεν το ξερει κανεις ποτε θα βγει το jailbreak αλλα σου ειπα τον λογω φιλε μου πιο πανω οτι θα το κανουν οι dev να το παρει πιο πολυ κοσμος και συντομα θα χουμε νεα τους!!!!!σορυ αν δεν το γραψα καλα πιο πανω
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:39
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:39
το ιδιο λεμε φιλε μουεγω απλως ειπα ότι ειναι άσκοπο να έχεις κατεβασμένες τις 9.2 και 9.2.1...όταν βγει το jb κατεβάζεις τοτε οποία υπογράφεται τελευταία και υποστηρίζει jb πολύ απλά
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:41
εαν θες να κανεις jailbreak ειναι καλυτερο γιατι δεν περνας απο πανω την αναβαθμιση που μπορει να μην κατσει καλα γι αυτο τον λογω στο λενεΧα. Χα. Χα εννοω αν κανω update αντι για restore ποια η διαφορα;
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:42
Μαλιστα!εαν θες να κανεις jailbreak ειναι καλυτερο γιατι δεν περνας απο πανω την αναβαθμιση που μπορει να μην κατσει καλα γι αυτο τον λογω στο λενε
Δημοσίευση 20/01/2016 - 00:55
Εχει διαφορα τπ restore απο το update?(σορρυ αν φαινεται χαζη ερωτηση απλα εχω καιρο να ασχοληθω)
Το Update είναι το αντίστοιχο OTA της συσκευής. Οι αλλαγές περνάνε "απο πάνω".
Με Restore κάνεις καθαρή εγκατάσταση του iOS απο την αρχή.
Δημοσίευση 20/01/2016 - 01:26
Καταλαβα,οκ το εκανα restore και ολα καλα προς το παρων.Το Update είναι το αντίστοιχο OTA της συσκευής. Οι αλλαγές περνάνε "απο πάνω".
Με Restore κάνεις καθαρή εγκατάσταση του iOS απο την αρχή.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες