Παιδιά πληρώνετε κανονικά με Apple Pay στα jumbo δε δεχοταν
Τι εννοείς δεν δεχόταν ;
Το κατάστημα δεν δέχεται ;
Σαν μηχάνημα το pos σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται Apple Pay στην Ελλάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/11/2019 - 07:44
Παιδιά πληρώνετε κανονικά με Apple Pay στα jumbo δε δεχοταν
Δημοσίευση 02/11/2019 - 09:22
Jumbo εχω πληρώσει με garmin pay, συνδεδεμένο με revolut κάρτα. Την επομενη φορα θα δοκιμασω apple pay και θα σου πω.Παιδιά πληρώνετε κανονικά με Apple Pay στα jumbo δε δεχοταν
Τελευταία επεξεργασία από: orangeboy, 02/11/2019 - 09:23
Δημοσίευση 02/11/2019 - 11:25
Δημοσίευση 02/11/2019 - 17:27
Δημοσίευση 02/11/2019 - 17:32
Μπα, κάτι άλλο παίζει, γιατί να την ακυρώσει ο έμπορος; Από την άλλη η μια συναλλαγή έγινε κανονικά η άλλη όχιΠες μας σε ποιο να πάμε κι εμείς πέρα από την πλάκα όμως για να ακυρωθεί πάει να πει ότι την ακύρωσε ο έμπορος και όχι η revolut
Δημοσίευση 02/11/2019 - 17:41
Δημοσίευση 02/11/2019 - 17:43
Πες μας σε ποιο να πάμε κι εμείς πέρα από την πλάκα όμως για να ακυρωθεί πάει να πει ότι την ακύρωσε ο έμπορος και όχι η revolut
Δημοσίευση 02/11/2019 - 18:17
Το θέμα είναι ότι η συναλλαγή έγινε κανονικά, μου ήρθε ειδοποίηση και πήρα και την απόδειξη από το pos. Την επόμενη ημέρα είδα ότι ακυρώθηκε η συναλλαγή. Εννοείται ότι πέρασα από το βενζινάδικο και περιμένω να το κοιτάξουν και να μου πουνΟυτε για πλακα δεν πρεπει να τα λεμε αυτα, ειδικα που στις πιο πολλες περιπτωσεις βαζουν τον υπαλληλο να το πληρωσει το «λαθος». Και ο φυσικα ο επομενος που θα περασει να πληρωσει με apple pay, θα φαει ακυρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Δημοσίευση 02/11/2019 - 18:24
Το θέμα είναι ότι η συναλλαγή έγινε κανονικά, μου ήρθε ειδοποίηση και πήρα και την απόδειξη από το pos. Την επόμενη ημέρα είδα ότι ακυρώθηκε η συναλλαγή. Εννοείται ότι πέρασα από το βενζινάδικο και περιμένω να το κοιτάξουν και να μου πουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μένα σήμερα με συναλλαγή 2€ σε παγωτατζίδικο. Η συναλλαγή έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και σήμερα μου επέστρεψαν τα 2€ - πρέπει να μιλήσω με το κατάστημα;
Δημοσίευση 02/11/2019 - 19:15
Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μένα σήμερα με συναλλαγή 2€ σε παγωτατζίδικο. Η συναλλαγή έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και σήμερα μου επέστρεψαν τα 2€ - πρέπει να μιλήσω με το κατάστημα;
Κάτι γίνεται με την revolut, σύντομα θα μάθουμε!
Είχα να ασχοληθώ από τα καπιταλ κοντρολς με την revolut, αποφάσισα να την επανενεργοποιήσω λόγω Apple Pay αλλά και των ληστρικών εισφορών που ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν οι Ελληνικές τράπεζες. Κάθε ημέρα που την χρησιμοποιώ, αλλά και με όσα διαβάζω σε διάφορα φόρουμ, όλο και πιο πολύ καθίσταται αναξιόπιστη στην συνείδησή μου. Η δε εξυπηρέτηση πελατών είναι τόσο τραγική που ούτε ο πιο Ελληνάρας, βγαλμένος από την σάτιρα του Χάρυ Κλιν δεν θα μπορούσε να εφεύρει...
Δημοσίευση 02/11/2019 - 21:56
Δημοσίευση 03/11/2019 - 00:27
Τα ποσα εχετε δει οτι οντως εχουν επιστραφει και το διαθεδιμο υπολοιπο σας εχει πραγματι αυξηθει ;
Μηπως προκειται για καποιου ειδους λαθος ειδοποιησεις που ομως δεν πραγματοποιουνται ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έτσι το κατάλαβα, είδα το υπόλοιπο μου αυξημένο
Δημοσίευση 03/11/2019 - 08:08
Έτσι το κατάλαβα, είδα το υπόλοιπο μου αυξημένο
Μίλησες καθόλου με Revolut;
Να ρωτήσω κάτι; Το Chat είναι μόνο για Premium and Metal plan users;
Δημοσίευση 03/11/2019 - 08:45
Μου έχει ακυρώσει και μένα συναλλαγή αλλά μετά την χρέωσε κανινικα,πρεπει να είναι πρόβλημα της εφαρμογής,απο τη στιγμή που βγάζει απόδειξη το pos η χρεωση θα γινει.
Δημοσίευση 03/11/2019 - 08:46
Μίλησες καθόλου με Revolut;
Να ρωτήσω κάτι; Το Chat είναι μόνο για Premium and Metal plan users;
νομίζω ότι είναι για όλους αλλά Σαββατοκύριακο δεν βρίσκεις κανέναν
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες