Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 22/08/2020 - 14:06
Δημοσίευση 22/08/2020 - 14:06
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 22/08/2020 - 14:06
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 22/08/2020 - 17:15
Πουθενα.Ανάληψη χρημάτων πάνω από 200€ χωρίς χρέωση σε atm μπορεί αν ξέρει κάποιος να μου πει από που βγάζουμε χωρίς να μας χρεώνουν κομισιον;Ελλάδα μιλάω βέβαια .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/09/2020 - 12:14
Δημοσίευση 01/09/2020 - 13:59
Δημοσίευση 01/09/2020 - 14:03
παιδιά σε μένα δεν αφήνει να μπω μέσα πλέον αν δεν στείλω τη νέα ταυτότητα. Οπότε δε μπορώ να μπω στο μενού για να κλείσω το λογαριασμό. Υπάρχει άλλος τρόπος;
Δημοσίευση 01/09/2020 - 15:48
Νομίζω όλες οι ελληνικές τράπεζες κρατάνε πάντα προμήθεια δεν τι γλυτώσεις ότι και αν κάνεις.
Από Revolut μέχρι ανάληψη 200€ το μήνα δεν έχει προμήθεια για πάνω από 200€ έχει και η Revolut προμήθεια και η ελληνική τράπεζα από την οποία τράβηξες χρήματα.
Γενικά δεν συμφέρει να τραβάς χρήμα. Συμφέρει να ξοδεύεις με κάρτα τα πάντα (πάμε σταδιακά για εξάλειψη μετρητών από την αγορά)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 01/09/2020 - 16:18
Δημοσίευση 01/09/2020 - 18:07
Δημοσίευση 01/09/2020 - 18:30
Στέλνετε χρήματα από την ξένη τράπεζα (Revolut, N26 κλπ) σε ελληνική τράπεζα ;
Καταρχήν η ελληνική τράπεζα θα σας χρεώσει ή θα κρατήσει δεσμευμένα τα χρήματα δυο τρεις μέρες.
Πριν ένα χρόνο μου έστειλαν 1.000 από ξένη τράπεζα στη Πειραιώς και η Πειραιώς χωρίς να με ειδοποιήσει και να ενημερώσει τα συστήματα της τα κράταγε 15 μέρες και μετά ήθελε να τα στείλει πίσω στον αποστολέα γιατί «δεν με έβρισκε»
Είχα σπάσει τα τηλέφωνα πρώτον και όταν πήγα για Τρίτη φορά στη τράπεζα τα βρήκαν.
Με ρώτησαν γιατί μου τα έστελναν έπρεπε για να τα δεχθούν να γράψουν κάτι σαν σημείωση τους είπα χαρτζιλίκι και τα έβαλαν στο λογαριασμό μου.
Έκτοτε και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας (που κάποια ζουν στο εξωτερικό κάποια εδώ στην Ελλάδα) χρησιμοποιούν ο καθένας από μια δίκη του Revolut και ανταλλάσουμε χρήματα αμέσως και χωρίς προμήθεια.
Ποιος ο λόγος να τα επιστρέψεις τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα ;
Να μπλέξεις θέλεις ;
Μια χαρά τα αποταμιεύεις ή τα ξοδεύεις με την κάρτα αν θες.
Δημοσίευση 01/09/2020 - 20:44
Δημοσίευση 01/09/2020 - 20:53
Μάλλον για το αφορολόγητο από ηλεκτρονικές αγορές?!
Δημοσίευση 01/09/2020 - 21:11
Ο κυκλος πολύ λογικος και κερδιζεις τις προμηθειες ετςι. Γιατί βάζεις χρήματα στην alpha ; Δεν σε βολεύει να χρησιμοποιείς κατευθείαν Revolut και N26 ;
Δημοσίευση 01/09/2020 - 23:28
Στέλνετε χρήματα από την ξένη τράπεζα (Revolut, N26 κλπ) σε ελληνική τράπεζα ;
Καταρχήν η ελληνική τράπεζα θα σας χρεώσει ή θα κρατήσει δεσμευμένα τα χρήματα δυο τρεις μέρες.
Πριν ένα χρόνο μου έστειλαν 1.000 από ξένη τράπεζα στη Πειραιώς και η Πειραιώς χωρίς να με ειδοποιήσει και να ενημερώσει τα συστήματα της τα κράταγε 15 μέρες και μετά ήθελε να τα στείλει πίσω στον αποστολέα γιατί «δεν με έβρισκε»
Είχα σπάσει τα τηλέφωνα πρώτον και όταν πήγα για Τρίτη φορά στη τράπεζα τα βρήκαν.
Με ρώτησαν γιατί μου τα έστελναν έπρεπε για να τα δεχθούν να γράψουν κάτι σαν σημείωση τους είπα χαρτζιλίκι και τα έβαλαν στο λογαριασμό μου.
Έκτοτε και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας (που κάποια ζουν στο εξωτερικό κάποια εδώ στην Ελλάδα) χρησιμοποιούν ο καθένας από μια δίκη του Revolut και ανταλλάσουμε χρήματα αμέσως και χωρίς προμήθεια.
Ποιος ο λόγος να τα επιστρέψεις τα χρήματα σε ελληνική τράπεζα ;
Να μπλέξεις θέλεις ;
Μια χαρά τα αποταμιεύεις ή τα ξοδεύεις με την κάρτα αν θες.
Έχω στείλει χρήματα από την Revolut στην Εθνική και δεν με χρέωσε ούτε η Revolut ούτε η Εθνική.
Δημοσίευση 02/09/2020 - 06:07
Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται , έκανα μεταφορά σε revolut 10€ μέσω Apple Pay (curve / Πειραιώς ) και τα κρατάει σε εκκρεμότητα , ενώ το πρωί με την ίδια διαδικασία 20€ τα πήρε κανονικά . Άλλαξε κάτι ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 02/09/2020 - 06:56
Έχω στείλει χρήματα από την Revolut στην Εθνική και δεν με χρέωσε ούτε η Revolut ούτε η Εθνική.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες