εγω να ρωτησω?
γεμιζω την revolut με αμερικανικη καρτα γαι δικους μου λογους,και σημερα αφου μου αφαιρεσε τα λεφτα απο την τραπεζα δεν φανηκαν στην revolut,ξαναεκανα την μεταφορα και φανηκαν αλλα εχουν αφαιρεθει δυο φορες!!
Δημοσίευση 26/04/2016 - 20:19
εγω να ρωτησω?
γεμιζω την revolut με αμερικανικη καρτα γαι δικους μου λογους,και σημερα αφου μου αφαιρεσε τα λεφτα απο την τραπεζα δεν φανηκαν στην revolut,ξαναεκανα την μεταφορα και φανηκαν αλλα εχουν αφαιρεθει δυο φορες!!
Δημοσίευση 26/04/2016 - 20:46
Μπορείς μέσω winbank να στείλεις έμβασμα στον iban που διατηρεί η Revolut στην τράπεζα Barklays.Δες λίγο στην πρώτη σελίδα του θέματος.Τα λεει όλα αναλυτικά.
Δημοσίευση 26/04/2016 - 21:23
Οσες φορες εχω βαλει μεσω ξενης καρτας τα χρηματα εχουν εμφανιστει ακαριαια. Αυτο τον τροπο χρησιμοποιω οταν θελω αμεσα χρηματα στην revolut και δεν θελω να περιμενω 2-3 ημερες σαν εμβασμα.εγω να ρωτησω?
Δημοσίευση 26/04/2016 - 21:30
Λόγω cc δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στη Revolut με την κάρτα.Διάβασα τον οδηγό απλά ρωτησα γιατί δεν ήξερα αν γίνεται μέσω της prepaid...μηπως γινόταν μόνο αν έχεις λογαριασμό με i-ban...
Δημοσίευση 26/04/2016 - 21:47
Ναι παιδιά...οταν λέω να μεταφέρω εννοώ με εμβάσματα μέσω του winbank...απλά ρωταω αν γίνεται με την prepaid... Είναι στο όνομα μου κανονικά...Λόγω cc δεν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα στη Revolut με την κάρτα.
Μπορείς μόνο με έμβασμα από λογαριασμό που είναι στο όνομα σου.
Από κάρτες του εξωτερικού πχ number26 μεταφέρονται απευθείας στιγμιαία ποσά στη Revolut.
Όταν και αν καταργηθούν τα cc τότε θα ισχύει και με τις ελληνικές κάρτες.
Προς το παρόν μόνο με έμβασμα.
Τελευταία επεξεργασία από: Xristostant7, 26/04/2016 - 21:48
Δημοσίευση 27/04/2016 - 09:54
Δημοσίευση 27/04/2016 - 22:31
παιδιά παρακαλώ βοηθήστε έχω κάνει έμβασμα 21-4 400ευρω και δεν έχουν μπει ακόμα. μου ζητάνε να κάνω verify my identity δοκίμασα με ταυτότητα με το δίπλωμα άλλα τίποτα.
Δημοσίευση 28/04/2016 - 11:34
Exω εθνική. στο id λέει processing . έχω στήλη ένα σορό φωτογραφίες στο support άλλα δεν κάνουν ταυτοποίηση με έχουν ζαλίσει γκαβομαρα έχουν η με κοροϊδεύουν.
Δημοσίευση 28/04/2016 - 11:36
είχε κάνεις το ίδιο πρόβλημα μήπως δεν αναγνωρίζουν ελληνική ταυτότητα η δίπλωμα .παρακαλώ πι τε μου αν είχατε το ίδιο πρόβλημα.
Δημοσίευση 28/04/2016 - 12:11
Έστειλα έμβασμα από alpha bank στις 26 του μήνα και στο e-banking μου λέει ότι τα χρήματα στάλθηκαν επιτυχώς. Δεν εμφανίζει όμως τίποτα στην revolut. Παίζει καθυστέρηση από μεριά revolut και δεν είναι ελληνικό το θέμα έτσι??
Δημοσίευση 28/04/2016 - 12:16
Έκανα την ταυτοποίηση πριν 2-3 μέρες μέσα σε πέντε λεπτά με δίπλωμα οδήγησης (το καινούργιο τύπου ID card). Σε καθοδηγεί η εφαρμογή.είχε κάνεις το ίδιο πρόβλημα μήπως δεν αναγνωρίζουν ελληνική ταυτότητα η δίπλωμα .παρακαλώ πι τε μου αν είχατε το ίδιο πρόβλημα.
Δημοσίευση 28/04/2016 - 12:17
είχε κάνεις το ίδιο πρόβλημα μήπως δεν αναγνωρίζουν ελληνική ταυτότητα η δίπλωμα .παρακαλώ πι τε μου αν είχατε το ίδιο πρόβλημα.
εγώ έκανα ταυτοποίηση με αστυνομική ταυτότητα, είναι οκ.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες