Αυτά που εχω δοκιμαςει και τα κάνει ειναι :
αγορές προϊόντων μεςω Ίντερνετ ,
αποςτολη χρηματων σε συγγενικά προςωπα που έχουν και αυτά revolut ,
Ανάληψη μετρητών απο ελληνικό ΑΤΜ
Μετατροπή συναλλάγματος και αγορά προϊόντων σε αλλο νόμισμα.
Τώρα γιατί δεν δέχεται την χρέωση στο opencart.com ;;;;
Μήπως επειδή το site περιέχει την λέξη cart μπερδεύτηκαν και θεωρούν ότι κανείς μεταφορά χρημάτων σε άλλη κάρτα όπως η skrill και η neteller (τις οποίες και αναφέρουν στο μήνυμα τους) ;
Δεν τους κάνεις μια διευκρίνιση στο support , ότι το opencart ειναι site κατασκευής ιστοσελίδων και όχι κάποια υπηρεσία με πιςτωτικες ή χρεωςτικες καρτες ;
Δεν ξέρω τι αλλο να υποθέσω , χαζή και υπερβολική κίνηση να κλείσουν το λογαριασμό σου.
Άσε που γιατί να μην μπορείς να μεταφέρεις χρήματα σε άλλη κάρτα πχ netseller , επειδή ειναι ανταγωνίστρια ;
Χαζές πολιτικές που απλά απομακρύνουν τον κόσμο.
Εδώ και τόσες μέρες προσπαθώ να αποσπάσω μια απάντηση απ το support... και οι τύποι είναι ΑΠΛΑ α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ι!
Ζήτησα να μου εξηγήσουν για ποιον λόγο δεν δέχτηκαν πληρωμή στο συγκεκριμένο site και κάθε φορά μου απαντούσαν με την ίδια φράση!
Δεν επιτρέπονται συναλλαγές σε gabling sites, other payment services και μπλαμπλαμπλα...
Πέρα του ότι έπρεπε αρκετές φορές να στείλω το ίδιο μήνυμα διότι δεν απαντούσαν για 2-3 μέρες... στο chat... που η απάντηση έρχεται μέσα σε 5-10 λεπτά... στην ουσία έκαναν απλό copy/paste τις προεπιλεγμένες απαντήσεις τους! Ούτε καν διαβάζουν τι τους λες!
Ζήτησα να μου στείλουν μια λίστα με τα site που δεν επιτρέπουν, έτσι ώστε να είμαι ενήμερος και να μην κάνω κάποιο λάθος μελλοντικά... κάτι δηλαδή ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για τον οποιονδήποτε καταναλωτή που χρησιμοποιεί την υπηρεσία τους... και μου απάντησαν:
"Unfortunately for security reasons we are not able to provide you the list of websites that are blocked."
Please refrain from using any gambling, lottery, trading or financial service websites."
Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ φάση...
Αν ο οποιοσδήποτε μπορεί να εμπιστευθεί την συγκεκριμένη εταιρία... ας το κάνει...
Για μένα είναι απλά... καραγκιόζηδες!
Τελευταία επεξεργασία από: theodorosk, 12/02/2016 - 15:56