Δημοσίευση 17/02/2016 - 15:40
Καλησπέρα παιδιά,
Το ΣΚ βρέθηκα στην Πολωνία για ενα ταξίδι. Ειχα φορτώσει την κάρτα με λεφτά όλα οκ. Στην Πολωνία έχουν ζλότι όποτε σκέφτηκα ότι θα ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία να την δοκιμαστικό μαζω και να επωφεληθώ της ισοτιμίας. Πρώτη κίνηση με την κάρτα , ανάληψη από ΑΤΜ. Όλα οκ, επιτυχής συναλλαγή. Επόμενη, κίνηση μια ώρα αργότερα , πληρωμή σε POS, ανεπιτυχής. Μου εμφάνισε 3 φορές ότι πληκτρολογώντας λάθος PIN (πράγμα που δεν συνέβαινε ) με αποτέλεσμα η κάρτα να μπλοκαριστεί ... Πανικός. Στέλνω αμέσως Παρασκευή βράδυ μήνυμα στο τσατ, με το πρόβλημα. Έντομεταξυ, μπαίνω στο τουιτερ και βλέπω άλλη μια κοπέλα με το ίδιο πρόβλημα ! Σαββατο μεσημέρι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι μου το ξεμπλοκαραν και ότι πρέπει να αλλάξω κωδικό από το app και μετά να πάω ΑΤΜ και να κάνω 2 μικρές αναλήψεις. Το κάνω άμεσα , επιτυχείς συναλλαγές και οι 2. Μετά από λιγο πραγματοποιώ άλλη μια συναλλαγή σε POS, επιτυχής αυτή την φορά. Από εκεί και έπειτα , κανένα πρόβλημα!
Συνοψίζοντας, αν εξαιρέσετε το πρωταρχικό σοκ με την μπλοκαρισμένη κάρτα , η εφαρμογή και η κάρτα ειναι απίστευτα , οι ειδοποίησεις έρχονται ΑΜεΣΑ στο κινητό και όντως εξοικονομείς πολλά λεφτά αν είσαι σε άλλο νόμισμα. Πληροφοριακά η eurobank χρεώνει 2,5 ευρώ για κάθε συναλλαγή σε POS σε άλλο νόμισμα + το υψηλότερο bank rate , όποτε φανταστείτε ποσά λεφτά μπορείς να εξοικονομήσεις !!
Δοκιμάστε το!