[ΟΔΗΓΟΣ] Revolut
Δημοσίευση 31/12/2019 - 03:51
Θα χρεωθώ κάποια προμήθεια; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 31/12/2019 - 06:14
Φίλε είμαι Αμερική εδώ και δυο εβδομάδες και έχω γυρίσει 3 πολιτείες, (California, Nevada, Arizona) και δεν έχω βγάλει καθόλου χρήματα από ΑΤΜ γιατί δε χρειάστηκε να βγάλω για κανένα λόγο. Παντού πληρώνω με την κάρτα. Το μόνο που έκανα ήταν να φορτίσω την κάρτα και να μετατρέψω τα ευρώ μου σε δολλάρια και μετά όλα πληρώνονται από εκεί.
Αν για οποιδήποτε άλλο λόγο θέλεις να βγάλεις μετρητά σε δολλάρια μπορείς να τα κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ όμως θα πρέπει να δεις το free amount που δίνει η Revolut διαφορετικά αν το ξεπεράσεις θα έχει κάποιο commission (2%). Tα free ποσά είναι αναλόγως την κάρτα που έχεις (standard, premium, metal, κτλ).
Standard: Free withdrawals up to £200 per rolling month, then a fee of 2% of all withdrawals above this.
Premium: ATM Withdrawals up to £400 or currency equivalent per rolling month are free. Anything over the above limits is charged at 2% of value of ATM Withdrawal.
Metal: ATM Withdrawals up to £600 or currency equivalent per rolling month are free. Anything over the above limits is charged at 2% of value of ATM Withdrawal.
Επειδή θέλω να την χρησιμοποιήσω στην Αμερική για μετρητά, αν την φορτώσω από εδώ Ελλάδα με ευρώ, τα κάνω μετατροπή σε δολάρια, καθημερινή και όχι Σαββατοκύριακο φυσικά,όταν θα φτάσω εκεί θα πάω σε ΑΤΜ οποιαδήποτε τράπεζας και θα κάνω ανάληψη; Θα μπορέσω να κάνω ανάληψη πάνω από 1000 δολάρια;
Θα χρεωθώ κάποια προμήθεια; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Δημοσίευση 31/12/2019 - 08:17
Σκέφτηκα μήπως επειδή η Ρεβολουτ λόγω καλύτερης ισοτιμίας να σύμφερε αλλά αφού χρεώνει 2% γίνεται ασύμφορη!
Ήθελα να αφήσω 4000 με 5000 δολάρια σε συγγενείς για διάφορες αγορές που έκαναν για μένα.
Δημοσίευση 31/12/2019 - 08:21
Αν ο συγγενης σου βγαλει μια ρεβολουτ, του τα μεταφερεις στην δικη του ανεξοδα.Κατάλαβα ..... το συνάλλαγμα στην Πειραιώς δεν το γλιτώνω
Σκέφτηκα μήπως επειδή η Ρεβολουτ λόγω καλύτερης ισοτιμίας να σύμφερε αλλά αφού χρεώνει 2% γίνεται ασύμφορη!
Ήθελα να αφήσω 4000 με 5000 δολάρια σε συγγενείς για διάφορες αγορές που έκαναν για μένα.
Δημοσίευση 31/12/2019 - 08:28
Και αυτός μετά από τον ρεβολουτ λογαριασμό του ή τα ξοδεύει κατευθείαν από εκεί αν το επιθυμεί ή τα μεταφέρει σε τοπικό δικό του λογαριασμό;
Πολύ καλή σκέψη! Σε ευχαριστώ!
Φαντάζομαι αν κάνω τοπ απ 5000 στην Ρεβολουτ μου, δεν θα χρεωθώ κάποια προμήθεια. Έχω κάνει μέχρι 700 και ήταν ανέξοδα νομίζω.
Δημοσίευση 02/01/2020 - 15:36
Θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο ίσως και να έχει ειπωθεί αλλά μου είναι δύσκολο να ψάξω όλο το thread, όποτε ελπίζω να με συγχωρήσετε.
Θέλω να φορτίσω την revolut με πιστωτική της τράπεζας Πειραιώς από την οποία έχω επιστροφή 3% σε όλες μου τις αγορές.
Η απορία λοιπόν είναι αν θα έχει κόστος η φορτίσει με 1300€ το μήνα και αν θα έχω το μπόνους του 3% από την τράπεζα Πειραιώς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημοσίευση 02/01/2020 - 18:07
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/01/2020 - 18:15
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!!!
Θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο ίσως και να έχει ειπωθεί αλλά μου είναι δύσκολο να ψάξω όλο το thread, όποτε ελπίζω να με συγχωρήσετε.
Θέλω να φορτίσω την revolut με πιστωτική της τράπεζας Πειραιώς από την οποία έχω επιστροφή 3% σε όλες μου τις αγορές.
Η απορία λοιπόν είναι αν θα έχει κόστος η φορτίσει με 1300€ το μήνα και αν θα έχω το μπόνους του 3% από την τράπεζα Πειραιώς.
Όχι. Η φόρτιση της Revolut γίνεται από χρεωστική ή μεταφορά.
Πως θα το κάνεις με πιστωτική?
Το 3% το παίρνεις με διάφορες αγορές που κάνεις (έξοδα) όχι με φόρτιση κάρτας.
Δημοσίευση 02/01/2020 - 19:29
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!!!
η άλφα με μπόνους πιστωτική δίνει τους μπόνους πόντους. η εθνική από την άλλη με χρεωστική δεν δίνει τίποτε. κάνε μια μικρή μεταφορά στην αρχή για να δεις.
Δημοσίευση 02/01/2020 - 19:30
Όχι. Η φόρτιση της Revolut γίνεται από χρεωστική ή μεταφορά.
Πως θα το κάνεις με πιστωτική?
η φόρτιση γίνετε με οποιαδήποτε κάρτα χρεωστική η πιστωτική.
Δημοσίευση 02/01/2020 - 21:23
Σωστά.η φόρτιση γίνετε με οποιαδήποτε κάρτα χρεωστική η πιστωτική.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/01/2020 - 22:01
Sorry, δεν το ηξερα... Ας το κανει λοιπον!
Δημοσίευση 02/01/2020 - 22:07
Δημοσίευση 02/01/2020 - 22:14
RF forever
Δημοσίευση 02/01/2020 - 22:18
Μπορείς αλλά θα σε χρεώσει προμήθεια η ΠειραιώςΠαιδιά από revolut μπορώ να επιστρέψω χρήματα σε Πειραιώς;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)