Καλημέρα παιδιά και από μένα και καλή χρονιά.
Είμαι κάτοχος Revolut αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι και θέλω τα φώτα σας μέρα που είναι σήμερα...
1. Από το φόρουμ εδώ μέσα, είχα την εντύπωση ότι αν κάνω αγορές σε μια άλλη χώρα εκτός ευρώ πχ σε δολάρια για Αμερική, δεν χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή νομίσματος εγώ στην κάρτα μου. Στην χώρα που βρίσκομαι πληρώνω κανονικά με την κάρτα μου και η μετατροπή του νομίσματος γίνεται αυτόματα.
Επίσης αν έχω καταλάβει σωστά, με ρωτάει το μηχάνημα αν θέλω να κάνω μετατροπή νομίσματος και εκεί επιλέγω όχι, σωστά
2. Έχω μεταφέρει χρήματα (μικρά ποσά) από Eurobank σε Revolut και και δεν με χρέωσε καμία προμήθεια ούτε η eurobank ούτε η Revolut.
-Υπάρχει κάποιο όριο σε αυτό, πάνω από το οποίο να με χρεώνουν με κάποια προμήθεια?
-Αν ναι πιο όριο είναι αυτό και τι προμήθεια με χρεώνουν?
-Με χρεώνει μόνο η Revolut η και η Eurobank???
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
Φίλιππος
1) σωστά όλα , όπως λέει ο φίλος από Αμερική για δίκη του ευκολία έκανε ευρώ σε δολάρια όποτε έχει μαζεμένες όλες τις συναλλαγές του ταξιδιού του στο νόμισμα του δολαρίου. Όταν γυρίσει σε ευρώ μέσα στη εφαρμογή βλέπει τα εκτός ταξιδιού. Ευκολία είναι δεν είναι απαραίτητο ότι στο ταξίδι σου Εσυ πρέπει να κινηθείς έτσι.
2) όταν φορτώνεις την revolut μέσω ελληνικής κάρτας δεν πληρώνεις πουθενά τίποτα.
Αν κάνεις έμβασμα με ebacking πληρώνεις από 1-4€ προμήθεια στην ελληνική τραπεζα ανάλογα τον τρόπο που θα το κάνεις. (Πλέον δεν υπάρχει λόγος για έμβασμα)
Στις αναλήψεις μετρητών σε ΑΤΜ η revolut μέχρι 200€ δεν σου κρατάει τίποτα μετά χρεώνει. Οι ελληνικές και ξένες τράπεζες που έχουν το ΑΤΜ χρεώνουν για την ανάληψη που παίζει σε ξένες τράπεζες κάποια δωρεάν μέχρι τις ελληνικές τράπεζες που χρεώνουν κοντά στα 4€ την ανάληψη ανεξαρτήτως ποσού. (Πρακτικά δεν συμφέρει η ανάληψη χρημάτων σε οδηγούν να τα κάνεις όλα μέσω κάρτας).
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro