Ναι γιατί με το κινητό ξέρει ότι είσαι εσύ από το face η touch id οποτε αυτο ειναι και το pin και το ιδιο γινεται και με το ρολοι που ειναι κουμπωμενο στο τηλεφωνο
[ΟΔΗΓΟΣ] Revolut
Δημοσίευση 25/03/2020 - 22:22
Ad
Δημοσίευση 28/03/2020 - 13:23
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/04/2020 - 14:59
Παιιδια καλησπερα. Σας εχει ερθει και εσας εμαιλ απο Revolut να στειλετε καινιυργιου τυπου ταυτοτητα? Μαλλον την κλασικη τυπου την ελληνικη δεν την δεχονται πια. Ξερεις κανεις κατι?
Δημοσίευση 01/04/2020 - 15:22
Δεν τις περνάνε τις παλαιότερες παλαιού τύπου.
Έχω χειρόγραφη και έχω φάει 3 φορές άκυρο.
Με 3 Agents που έχω μιλήσει παίζει κλασική καραμέλα "να βγάλετε νέα" ενώ είμαστε υπο κατ' οίκον περιορισμό.
Ο τελεύταιος -σήμερα κιόλας- τα άκουσε και τέλος. Ν26 μέχρι νεωτέρας.
Όταν βέβαια μίλησα για Ν26, "θα τους τα μεταφέρω να σας εξυπηρετήσουμε". Προφανώς και δε θα γίνει τίποτα.
Δημοσίευση 01/04/2020 - 15:51
Δεν τις περνάνε τις παλαιότερες παλαιού τύπου.
Με 3 Agents που έχω μιλήσει παίζει κλασική καραμέλα "να βγάλετε νέα" ενώ είμαστε υπο κατ' οίκον περιορισμό.
Όταν βέβαια μίλησα για Ν26, "θα τους τα μεταφέρω να σας εξυπηρετήσουμε". Προφανώς και δε θα γίνει τίποτα.
Νικο μιλαω για νεα ταυτοτητα ελληνικη εννοω οχι τυπου νεα οπως οι πιστωτικες καρτες η αυτες που εχουν τα σωματα ασφαλειας στην Ελλαδα....
Δημοσίευση 01/04/2020 - 18:21
Στην δευτερη περιπτωση δεν υπαρχει προβλημα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 01/04/2020 - 19:01
Θα συμφωνουσα μαζι σου (οτι η Ν26) ειναι καλυτερη αν δεν ειχα φαει ποσες φορες «πορτα» για να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας vodafone μεσω της εφαρμογης. Ενω βαζω τα στοιχεια κανονικα και βγαζει prompt η εφαρμογη να επαληθευσω ,η συναλλαγη δεν γινεται. Αντιθετως με revolut (στοιχεια φυσικης καρτας) δεν ειχα ποτε προβλημα σε καμια αγορα on line. Μια συναλλαγη απερριψε (μεσω paypal) αλλα εγινε αποδεκτη μετα. Ακομη και επιστροφη εχω παρει πισω στην revolut.Δεν τις περνάνε τις παλαιότερες παλαιού τύπου.
Οσο για την ταυτοτητα σου ,το οτι ειναι χειρογραφη ειναι προβλημα. Κανονικα επρεπε ναχουμε ολοι στυλ σαν πιστωτικη καρτα αλλα........
Δημοσίευση 01/04/2020 - 19:40
Αναγκαστικά πλέον χρησιμοποιώ την Ν26, αφού έχω θέμα με τη Revolut.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ένα μήνα πρίν, σε ταυτότητα χειρόγραφη φίλου πέρασε.
Γι' αυτό και αρπάχτηκα μαζί τους και τέλος. Τους το ανέφερα και αυτό.
Όσο για τις ταυτότητες εδώ, Ελλαδιστάν απλά. Χρόνια ολόκληρα πίσω σε όλα.
Δημοσίευση 02/04/2020 - 09:54
Δημοσίευση 02/04/2020 - 10:03
Θα συμφωνουσα μαζι σου (οτι η Ν26) ειναι καλυτερη αν δεν ειχα φαει ποσες φορες «πορτα» για να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας vodafone μεσω της εφαρμογης. Ενω βαζω τα στοιχεια κανονικα και βγαζει prompt η εφαρμογη να επαληθευσω ,η συναλλαγη δεν γινεται. Αντιθετως με revolut (στοιχεια φυσικης καρτας) δεν ειχα ποτε προβλημα σε καμια αγορα on line. Μια συναλλαγη απερριψε (μεσω paypal) αλλα εγινε αποδεκτη μετα. Ακομη και επιστροφη εχω παρει πισω στην revolut.
Οσο για την ταυτοτητα σου ,το οτι ειναι χειρογραφη ειναι προβλημα. Κανονικα επρεπε ναχουμε ολοι στυλ σαν πιστωτικη καρτα αλλα........
Είναι πρόβλημα της Vodafone και όχι της Ν26 πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και να "επιτρέψουν" την συναλλαγή (έχουν ένα τμήμα που κάνει αυτή την δουλειά με κάρτες του εξωτερικού)
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 02/04/2020 - 10:29
Είναι πρόβλημα της Vodafone και όχι της Ν26 πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και να "επιτρέψουν" την συναλλαγή (έχουν ένα τμήμα που κάνει αυτή την δουλειά με κάρτες του εξωτερικού)
Θενκς για το ινφο. Το «παραξενο» ειναι που επιτρεπουν την συναλλαγη με ρεβολουτ....
Δημοσίευση 02/04/2020 - 10:33
Θενκς για το ινφο. Το «παραξενο» ειναι που επιτρεπουν την συναλλαγη με ρεβολουτ....
Δεν είναι και τόσο παράξενο καθώς η Revolut είναι και πιο παλιά και έχει και παρουσία στην Ελληνική αγορά.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 03/04/2020 - 12:18
Revolut JUNIOR.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 03/04/2020 - 12:39
περιεργο σε εμενα περασε κανονικα η παλια ταυτοτητα πριν καμια 20ρια μερες
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες