Αν και σαν υποστηρικτής της χρήσης με ένα χέρι και έναν αντίχειρα, τελευταία χαλβαδιάζω το επόμενο 5,5 ιντσών iPhone 7 (or whatever...), αλλά όχι λόγω της υπεροχής του σε σχέση με την μικρότερη οθόνη.
Σαν μεγάλη οθόνη έχω το iPad mini. Αλλά και πάλι είναι πιο μικρό από τον 16άρι φορητό Vaio. Και σκέφτομαι το επόμενο PC μου να είναι το iPad Pro.
Η ιδέα που με διακατέχει λοιπόν, πέρα από το αν καταφέρω άμεσα να την υποστηρίξω οικονομικά, είναι ένα iPhone 5,5" και το Apple Watch. Το ρολόι ήδη έχει αναλάβει αρκετές γρήγορες χρήσεις που έκανα με ένα χέρι και δεν χρειαζόνταν πολύ χρόνο. Έτσι η παντόλφα μένει εντός τσέπης, και χρησιμοποιείται για τις πιο "βαριές" και χρονοβόρες δουλειές. Σε συνδυασμό και με το μεγάλο iPad Pro, νομίζω πως καλύπτονται οι διαφορές των μεγεθών με αυτές τις 3 iΣυσκευές.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το iPhone των 4" ήταν πραγματικά πρακτικό και αρκετό για πολλά πράματα. Ασχέτως από την γνώμη των ευαγγελιστών της Μεγάλης Οθόνης. Η μεγαλύτερη οθόνη βοηθούσε σε απεικόνιση περισσότερης πληροφορίας, αλλά υστερούσε σε χρηστικότητα. Που είναι τελικά η ισορροπία, και ποιος την καθορίζει?! Κανείς... και όλοι μας είναι η γνώμη μου. Καθένας χωριστά για τον εαυτό του.
Το καλό είναι ότι θα συνεχίσει η Apple να δίνει όλες τις επιλογές (με όποιες διαφορές υπάρχουν στα υπόλοιπα specs), και εμείς θα είμαστε εδώ να συζητάμε και να αποκαλύπτουμε τις υποκειμενικές σκέψεις για τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πληροφορία από οποιονδήποτε "διαφορετικής γνώμης" συμφουρίτη, μήπως ανοίξουν τα μάτια από άλλη οπτική γωνία.