Κολοκύθια με τη ρίγανη as you know. Και μετά λένε για πτώσεις στις πωλήσεις στο 6s(είναι τηλεφωνάρα κανείς δεν αντιλέγει). Ακριβή πολιτική, παρόμοιο σουλούπι, παρόμοια στοιχεία στο σασί σχεδόν αλλά μετά μια αμηχανία σχετικά με τις πωλήσεις. Νομίζουν οτι δεν υπάρχει πλέον παγκόσμια οικονομική κρίση, δεν υπάρχει το s7, δεν υπάρχουν οι κινέζοι, τι άλλο δεν είπαμε? Μου θυμίζει το τραγούδι της Έλλης μα εγω ζω στον κόσμο τον δικό μου. Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα καταλάβουν οτι με τέτοιες τιμές δεν πας πουθενά εκτός και αν θες να πουλάς στην αγορά μόνο της Αμερικής και είσαι αδιάφορος για την εε. Θα γυρίσουν στις τιμές των 550 ευρώ που θα πάει θα συνειδητοποιήσουν οτι πλέον δεν τους βγαίνουν τα μαθηματικά.
Η τιμή του iphone ειναι σταθερή εδώ και πόσα χρόνια. 650$. Τώρα αν στην Ευρώπη ή αλλού η τιμή αυξάνεται, θα πρέπει να αναζητήσουμε τον πραγματικό υπαίτιο.
Η Apple δεν πουλάει ακριβά στην Ευρώπη γιατί αποφάσισε ένα πρωί ότι θέλει να τα τσεπώσει χοντρά.
Προφανώς και η αλλαγή ισοτιμίας (μην ξεχνάς οτι κάποτε 1€ > 1.4$) αλλάζει την τιμή. Μαζί με την αύξηση των διαφόρων φόρων και με τα κόστη μεταφοράς προφανώς βγαίνει αυτή η τιμή.
Δεν αυξάνει η "κακιά" Apple την τιμή, ψάξε αλλού για υπευθυνους.
Sent from my iPhone using Tapatalk