PariS21 μπορεί και να μαι σε σύγχυση. Ενδεχομένως να φταίνε τα κοκτέιλ και ο ζεστός καιρός. Δεν είμαι οικονομολόγος για να κάνω μια εκτίμηση και να μπω στα δικά τους παρτέρια. Απλώς βλέποντας οτι γενικότερα στην αγορά παγκοσμίως υπάρχει μια μείωση πωλήσεων και οτι το κέρδος έχει συμπιεστεί. Το θεωρώ ουτοπικό να κρατάς την ίδια τιμή και να περιμένεις να σαρώσεις στην αγορά πετυχαίνοντας τις πωλήσεις του 2015,2014,2013,2012. Δικαίωμα τους είναι να το πωλούν και 10.000 ευρώ. Αυτό άλλωστε ορίζει και ο νόμος της ελεύθερης αγοράς. Το να το βλέπεις όμως ως επιτυχία πωλήσεων, ή εγώ ζω σε άλλο πλανήτη ή είμαι σαπρόφυτο. Από εκεί και πέρα στο χέρι της κάθε εταιρίας είναι το πόσο θα κοστολογίσει την κάθε συσκευή και δικιά της επιλογή. Δεν αναφέρομαι μόνο στην apple και η samsung όταν κοστολόγησε στα 800 ευρώ το edge περίμενα οτι δεν θα έχει καλές πωλήσεις ή για την ακρίβεια οτι θα αποτύχει(δεν υποστηρίζω ούτε τις λογικές οτι 200 ευρώ πρέπει να μας το πωλούν). Πιθανόν τα μαθηματικά μου και η απλή λογική να είναι φτωχή αλλά πραγματικά με χαρά θα ακούσω τα επιχειρήματα σου.
Δεν λέω οτι δεν είναι καλό κινητό, λέω πως είναι ένα ακριβό κινητό. Το αν είναι ακριβή μια συσκευή το δείχνουν οι πωλήσεις της είτε είναι apple είτε είναι samsung είτε είναι συσκευή του κυρ Μήτσου.
Πολύ πιθανόν να κάνω λάθος. Πολύ πιθανόν τα νούμερα που έχω στο μυαλό μου να τα κατεβάζω από το κεφάλι μου. Δεν έχω πραγματικά καμία δόση ειρωνίας και αν νομίζεις πως σε προσβάλω σου ζητάω εξαρχής συγγνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 24/06/2016 - 02:02