παιδες Ελληνων, οσοι πηγατε σε αλλης πλατφορμας συσκευες καλα κανατε και να ειστε παντα ευχαριστημενοι εκει. Αλλα....οι λογοι που πηγατε εκει καποιοι απο σας αν οχι οι περισσοτεροι μου φαινονται τοσο "ανισχυροι" απο την αποψη οτι δεν ειναι ικανοι να μεταπεισουν εναν σοβαρο χρηστη να αλλαξει στρατοπεδο.. Πχ ο Dracoulis ολα του εβγαζαν προβλημα με το καλημερα...ε και? Συμφωνω σπαστικο αλλα δεν μου λεει κατι σαν λογος μεταπηδησης. Στους περισσοτερους τα προβληματα ειναι σχεδον μηδενικα. Ο SLK κατι λεει για τη μπαταρια οτι του τη ρουφαγε η 9....ε τι να κανουμε σε μας παει μια χαρα η μπαταρια. Θελω να πω οτι μην προσπαθειτε να γενικευετε το δικο σας προβλημα γιατι απλα δεν αγγιζει κανενα. Τωρα αν αυτα που πηρατε σας ικανοποιουν απολυτα μεγεια σας με χαρα σας.Προσωπικα ειμαι ανοιχτος στο να δοκιμαζω οτιδηποτε εχει σχεση με τη τεχνολογια αλλα το κανω με ευχαριστηση και σαν χομπυ και οχι να το παιζω παντογνωστης η οτι ξαφνικα ανακαλυψα την Αμερικη. Λιγη μετριοπαθεια δεν βλαπτει.
Δεν θα το συνέχιζα γιατι βαριέμαι ,δεν προσπαθώ κανέναν να πείσω ομως την αλήθεια την λέω και ειμαι τυχερός που απλα δεν εικάζω κατι απλα τα εχω δοκιμάσει (όπως καμία 25.000.000 απ οτι λένε τα νούμερα ,το ενα τριτο δηλαδή )αλλα μια που με ανέφερες πρεπει να απαντήσω ,το πρόβλημα της μπαταρίας το είχαν σχεδόν ολοι ,υπαρχουν τουλάχιστο 150 νήματα εδω μέσα μην με κανεις βραδυτικα να βάζω links και τα ξέρεις γιατι εισαι καθημερινός εδω μέσα και μερικά εκατομμύρια. Στα ξένα φορά ,μην με κανεις να βάλω links δεν θα την παλέψω όποτε αγγίζει πολυ κοσμο ,δευτερο είπα για την μπαταρία τα 30αδες αλλα ανώτερα της σαμμυ απλα δεν τα ανέφερα γιατι δεν θελω να μπω σε αντιπαράθεση αλλα ειμαι δεκτικός να ανοίξουμε ενα τέτοιο θέμα εδω μέσα ,ποιο ειναι καλυτερο με επιχειρήματα και όχι με τα δυο επιχειρήματα που εδω μέσα μονο ακούς ,η Apple ξέρει τι ειναι καλο για μας ( εδω μέσα γράφτηκε ) και το androit ειναι για τον φρουτσο (ποτε δεν συνοδευετε με επιχείρημα ) ,κλείνοντας παντα μιλάς υπεροπτικά όσοι φύγατε απο την Apple (και έφυγε το ενα τριτο ενα απλό googlarisma το επιβεβαιώνει αυτο ) καλα κάνατε γιατι απλα δεν εχεις κανένα επιχείρημα αυτο σιχάθηκα στoύς φανατικούς της Apple ,μιλάω σαν κάτοχος 8iphone απο το 3 και μετά ,κάτοχος air 2 ,3 iMac ,ακομα και airport xtreme ,το mini έφυγε σε 6 μήνες ,εγω εχω επιχειρήματα εσείς έχετε ? Μόλις βγήκε το 6s ολοι δείξανε την απογοήτευση θες links ?και απο την άλλη μέρα μιλούσατε για το iPhone to 7 (ιςως Το μεγαλύτερο νήμα εδω μέσα )που θα βγει και σημερα μιλάνε κάποιοι για την amoled που θα βγάλει η Apple το 2018 και χαίρονται ,ποσο αστείο ,ασε τις ειρωνίες η πωλήσεις δείχνουν οτι με υπεροπτισμο δεν προχωράς και παρε τις πωλήσεις και όπου νους γνώση ,κλείνοντας ναι το φοβερό iOS ,ελεος πόσες φορές να το πληρώσω ,με καθε συσκευή ?πηρα 8iphone Kai 3 iPad μα πόσες φορές να το πληρώσω ακομα 2 φορές τον χρονο ?και ειναι φοβερό ?αυτος ο γα..... Κλειστός κώδικας ?γιατι ολοι περιμένετε jb ?