Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 5s προβλημα με μπαταρια - προβλημα με 2ετη εγγυηση απο apple birdphone και I storm

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/01/2016 - 02:03

Καλησπερα παιδια σας γραφω εδω γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.. αρχικα το προβλημσ ξεκιναει καπως ετσι.. περυσι πριν τελειωσει η εγγυηση του κινητου μου το εστειλα τοτε στην ινφοκουεστ ειχε προβλημα μου το αλλαξε. Επετα απο το κσλοκαιρι κ μετα ειχα θεμα με μπαταρια δηλαδη η μπαταρια τελειωνε πολυ γρυγορα κ τα σχετικα εκλεινε κσποιες φορες κιολασ γυρω στο 50 εκλεινε.εκανα υπομονη το πηγα γυρω στον οκτομβρη στην i storm μετα απο 5 μερες μου ειπαν δεν εχει τιποτα.. αφου το πηρα πισω μετα απο λιγες μερρς ξεκινησαν τα προβληματα παλι... η μπαταρια εκλρινε γυρω στο 20 με 15 τις εκατό σχεδον καθε μερα κ φοβερο κρασαρισμα εκανα ρεστορτ κ ολα τα σχετικα αλλα τιποτα.. μεχρι που πηρσ την αποφαση να το παω ενα μηνσ πριν τελειωσει κ το 2 έτος εγγύησης αν μου το εδιναν. Γιατι μου ειπαν οτι αν εχει θεμα μιλανε με αππλε κ αυτη δινει έγκριση η οχι.. στο μεταξυ μιλαω με αππλε ελλαδας για σχετικη εγγυηση κ μου λενε οτι η αππλε δινει μονο εναν χρονο και τιποτα σλλο. Ο δευτερος χρονος αφορα τον καταναλωτη κ θα πρεπει να απευθυνθεί στον καταστημα που του το πούλησαν για να του δωσει τον 2 χρονο. Στην δικη μου περιπτωση αυτο το καταστημα ειναι το birdphone. .. οπου μιλώντας κ με αυτους μ εκαναν τους ανηξερους κ οτι δεν εχουν καμια τετοια ενημερωση απο αππλε.. εγω τους εστειλα το σχετικο μαιλ που μ εστάλη απο αππλε περι νομου και εγγυησησ και τοτε αυτοι μου απσντησαν οτι μιλανε με αππλε για να δουνε τι θα γινει με το σερβις... τελος με περνουν τηλ απο ι στορμ οπου εχω δωσει κ το κινητο μου κ μου λενε οτι προς το παρον δεν εχει καποιο θεμα η συσκευη αλλα θα την κρατησουν για να δουν την μπαταρια.. το ιδιο μου ειχαν πει πριν 2 μηνες κ οταν το πηρα πισω η μπαταρια εγινε χειροτερη.. πως γινεται σε εμενα η μπαταρια να εχει θεμα κ να κλεινει το κινητο στο 20 τα εκατο και σε αυτους να μην εχει τιποτα... σας παρακαλω πειτε μου γνωμες και τι μπορω να κανω πανω σε ολα αυτα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 29/01/2016 - 02:46

Καταρχάς η εγγύηση όπως ήδη ξέρεις είναι 2ετής και το κατάστημα υποχρεωμένο να σε καλύψει μετά.

Στη περίπτωση που συνεχίζουν να παίζουν το παραμύθι προηγούμενων χρόνων, απλά θα κάνεις ένα τηλ. στο Συνήγορο του Καταναλωτή.

Για τη μπαταρία τώρα, το να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση προέρχεται απο άλλους παράγοντες και όχι απο τη μπαταρία.

Πρόβλημα υπάρχει όταν σου κλείνει σε άσχετες στιγμές όπως γίνεται σε 'σενα.

Όπως και να 'χει, η συσκευή περνάει απο διαγνωστικά. Αν δε βρούν κάτι, όταν παραλάβεις καλό θα ήταν να κάνεις ένα Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/01/2016 - 03:32

Καταρχάς η εγγύηση όπως ήδη ξέρεις είναι 2ετής και το κατάστημα υποχρεωμένο να σε καλύψει μετά.
κ τήν προηγούμενη φορά που μου είπαν ότι είναι όκ μετά άπό λίγο ξεκίνησε ή μπαταρια να ειναι χειρότερη. .. τι μπορεί νά ειναι αυτο που σέ εμενα το κάνει να κλεινει στα 20 τα 100 και σε αυτους νά λειτουργεί σώστά;

Στη περίπτωση που συνεχίζουν να παίζουν το παραμύθι προηγούμενων χρόνων, απλά θα κάνεις ένα τηλ. στο Συνήγορο του Καταναλωτή.

Για τη μπαταρία τώρα, το να υπάρχει αυξημένη κατανάλωση προέρχεται απο άλλους παράγοντες και όχι απο τη μπαταρία.

Πρόβλημα υπάρχει όταν σου κλείνει σε άσχετες στιγμές όπως γίνεται σε 'σενα.

Όπως και να 'χει, η συσκευή περνάει απο διαγνωστικά. Αν δε βρούν κάτι, όταν παραλάβεις καλό θα ήταν να κάνεις ένα Restore.

Σε εμένα γιατι μόλίσ τό παίρνω εχει θεμα η μπαταρια και σε αυτούς εκεί ειναι όκ;;; τί έίνάί άύτό που κανω εγω λάθος δλδ;;; κάί μίά μέρα πριν το παω έκλεισε παλι στα 20 τα 100...

Τελευταία επεξεργασία από: pasxalismp, 29/01/2016 - 03:41

#4   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 29/01/2016 - 10:50

Το 5s φίλου μου έχει το θέμα ότι κλείνει στο 25%, άλλες φορές στο 20% αλλες στο 26% κλπ.

Επίσης γενικά φαίνεται πεσμένη η μπαταρία, καθότι δεν κρατά πολλές ώρες, από ότι μου λέει.

Πριν από ένα μήνα το είχε πάει στο iSystem και του έκαναν διαγνωστικό έλεγχο επί τόπου.

Του είπαν ότι δεν το τεστ δεν έδειξε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα, κι ότι αυτά που βλέπει είναι η φυσιολογική φθορά της μπαταρίας στα 2 χρόνια λειτουργίας της συσκευής, και ως εκ τούτου η 2ετής εγγυηση δεν καλύπτει αντικατάσταση.

Σήμερα ρώτησα εγώ για αυτόν τηλεφωνικά στο Document στην Γλυφάδα. Μου είπαν ότι ουσιαστικά το ίδιο διαγνωστικό τεστ θα κάνουν αν τους το πάει. Κι αν πάλι δεν διαπιστωθεί επίσημα λειτουργικό πρόβλημα στην μπαταρία, τότε για να αντικατασταθεί θα πρέπει να δώσει 93 €. Το μόνο κέρδος θα είναι  -προφανώς- η διατήρηση της εγγύησης, που παρεμπιπτόντως λήγει σε 2 μήνες.

Οπότε ποιες αλλες επιλογές έχει; Μήπως τελικά σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση είναι ένα από αυτά τα μαγαζάκια που στην αλλάζουν με 50€;

Και σε αυτή την περίπτωση, ποιο από αυτά τα μαγαζιά είναι το πιο αξιόπιστο;

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 29/01/2016 - 10:50

#5   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 29/01/2016 - 11:12

Το 5s φίλου μου έχει το θέμα ότι κλείνει στο 25%, άλλες φορές στο 20% αλλες στο 26% κλπ.

Επίσης γενικά φαίνεται πεσμένη η μπαταρία, καθότι δεν κρατά πολλές ώρες, από ότι μου λέει.

Πριν από ένα μήνα το είχε πάει στο iSystem και του έκαναν διαγνωστικό έλεγχο επί τόπου.

Του είπαν ότι δεν το τεστ δεν έδειξε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα, κι ότι αυτά που βλέπει είναι η φυσιολογική φθορά της μπαταρίας στα 2 χρόνια λειτουργίας της συσκευής, και ως εκ τούτου η 2ετής εγγυηση δεν καλύπτει αντικατάσταση.

Σήμερα ρώτησα εγώ για αυτόν τηλεφωνικά στο Document στην Γλυφάδα. Μου είπαν ότι ουσιαστικά το ίδιο διαγνωστικό τεστ θα κάνουν αν τους το πάει. Κι αν πάλι δεν διαπιστωθεί επίσημα λειτουργικό πρόβλημα στην μπαταρία, τότε για να αντικατασταθεί θα πρέπει να δώσει 93 €. Το μόνο κέρδος θα είναι  -προφανώς- η διατήρηση της εγγύησης, που παρεμπιπτόντως λήγει σε 2 μήνες.

Οπότε ποιες αλλες επιλογές έχει; Μήπως τελικά σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση είναι ένα από αυτά τα μαγαζάκια που στην αλλάζουν με 50€;

ξεκίνησαν να αλλάζουν μπαταρίες και εδώ ? άντε να ξεκινήσουν και αλλαγές οθόνης να μας κάνουν μάγκες :))))))

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#6   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/01/2016 - 11:33

Σήμερα ρώτησα εγώ για αυτόν τηλεφωνικά στο Document στην Γλυφάδα. Μου είπαν ότι ουσιαστικά το ίδιο διαγνωστικό τεστ θα κάνουν αν τους το πάει. Κι αν πάλι δεν διαπιστωθεί επίσημα λειτουργικό πρόβλημα στην μπαταρία, τότε για να αντικατασταθεί θα πρέπει να δώσει 93 €. Το μόνο κέρδος θα είναι -προφανώς- η διατήρηση της εγγύησης, που παρεμπιπτόντως λήγει σε 2 μήνες.

93 ευρω για να αλλαξουν μπαταρια και να μην χασει εγγυηση για 2 μηνες;;;;;
Με 50 ευρω απο αυτα τα μαγαζακια που στην αλλαζουν;;;;
Σας εχω λυση φιλε μου!!!!με 10-15 παιρνεις μια(μην με ρωτας που-ανοιξε σκρουτζ και θα δεις πολλα και με αξιολογησεις) και θα κανει την αλλαγη μονος του και βουαλααααα!!!!πενα το κινητακι!

#7   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 11:36

Σε εμένα γιατι μόλίσ τό παίρνω εχει θεμα η μπαταρια και σε αυτούς εκεί ειναι όκ;;; τί έίνάί άύτό που κανω εγω λάθος δλδ;;; κάί μίά μέρα πριν το παω έκλεισε παλι στα 20 τα 100...

Δε κάνεις εσύ κάτι λάθος.

Δες τι θα σου πουν για αρχή. Κατά 99% έχει πρόβλημα η μπαταρία.

LG8ISzO.gif

#8   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/01/2016 - 12:34

ξεκίνησαν να αλλάζουν μπαταρίες και εδώ ? άντε να ξεκινήσουν και αλλαγές οθόνης να μας κάνουν μάγκες :))))))

Έχουν 2 χρόνια τουλάχιστον που αλλάζουν και εδώ μπαταρίες, ιδίως σε συσκευές εντός εγγύησης.

#9   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/01/2016 - 12:43

Απο οτι έχω καταλάβει (καποια στιγμή που είχα ρωτησει), το μονο διαγνωστικό που τρέχουν σε θέματα μπαταρίας ειναι επνα πρόγραμμα τύπου iBackupbot. Αν η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι κάτω του 80% της αρχικής τότε προβαίνουν σε αντικατάσταση στις πιο πολλές περιπτώσεις. Αν ειναι πάνω από 80% θεωρείται φυσιολογική φθορά. Δεν τους ενδιαφέρει αν κλείνει ή οχι η συσκευή.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 29/01/2016 - 12:43

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/01/2016 - 12:51

Έχουνε και άλλο ένα που κοιτάει τους χρόνους αποφόρτισης αλλά σε αναμονή χωρίς ιδιαίτερη πίεση στη συσκευή.

#11   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 16:13

Αυτό με το 80% είναι πιο περίπλοκο. Το πήγα τελικά στην iSystem οπου τα παιδιά ήταν πολύ εξυπηρετικά.
Μου έδειξαν την οθόνη με τα αποτελέσματα από το διαγνωστικό στο 5s που τους εδωσα. Η μπαταρία ήταν λίγο κάτω απο 80% (79,80% για την ακρίβεια) αλλά οριακά στα "πράσινα". Πράγμα που σημαίνει ότι το τεστ κοιτάει κι άλλα πράγματα. 

#12   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/01/2016 - 16:52

Στατιστικά μπορεί να κοιτάει και άλλα. Δεν νομίζω όμως οτι υπολογίζει (ή ενδιαφέρεται γενικά) για το αν κλείνει η συσκευή στο 20% ή στο 30%.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#13   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 16:58

Στατιστικά μπορεί να κοιτάει και άλλα. Δεν νομίζω όμως οτι υπολογίζει (ή ενδιαφέρεται γενικά) για το αν κλείνει η συσκευή στο 20% ή στο 30%.

Σίγουρα όχι.

Εφόσον την βλέπει "πράσινη" θεωρείται μη προβληματική, και δεν την καλύπτει η εγγύηση, ανεξάρτητα από τα συμπτώματα.

#14   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2016 - 17:16

Το συγκεκριμένο διαγνωστικό της Apple υπήρχε επίσημα στο Support μέχρι αι πρίν λίγο καιρό.

Έβγαζε στο τέλος που υπάρχει πρόβλημα. Π.χ τροφοδοσίας.

Πλέον όμως έχει αφαιρεθεί.

LG8ISzO.gif

#15   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 29/01/2016 - 17:38

Με 93 ευρω δινουν ανακατασκευασμενο ,δεν κανουν αλλαγη μπαταριας.αλλαξα εγω τον νοεμβριο το 5s σε γερμανό.89 ευρω εδωσα και μου εδωσαν ανακατασκευασμενο.νομιζω κερδισμένος βγήκα γιατι ηταν ελαφρως γρατζουνισμενο το προηγούμενο και το ανακατασκευασμενο ειναι τελειο

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3