Αγαπητό forum.
Πληκτρολόγησα την ημερομηνία και ανακάλυψα ένα καινούριο bug του iPhone.
Μόλις πληκτρολόγησα τη 01/01/1970,η συσκευή λειτούργησε σαν μηχανή τηλεμεταφοράς και στιγμιαία άντλησε κβαντική ενέργεια με επακόλουθο κρότο και διαρκής λάμψεις "ρουφώντας" με στα άδυτα του 1970.
Έχω εγκλωβιστεί στα ενετικά τείχη ψαρεύοντας και πίνοντας σταγόνες τις βροχής.
Πρέπει να αντέξω 4 χρόνια 7 μήνες και 23 ημέρες για να κερδίσω την ελευθερία μου διότι ο Παπαδόπουλος έχει λάβει αυστηρά μέτρα.
Ίσως κερδίσω την εύνοιά του,κάνοντας τον προφήτη για τους μετέπειτα πολιτικούς κλέφτες που θα τον διαδεχτούν.
Αν επιβιώσω απ' όλα τα παραπάνω,θα ιδρώσω μια εταιρία με σήμα ένα ολόκληρο γινωμένο κόκκινο μήλο,στο κέντρο της Κρήτης.Τέλος η αυτοκρατορία των πεινασμένων τεχνικών και της Apple που ισχύει έως σήμερα (με μισοφαγωμένα μήλα).
Υπόσχομαι δε,απευθείας Jailbroken συσκευή στα χέρια κάθε Έλληνα πολίτη και "απελευθέρωση" της πειρατείας σε οποιαδήποτε εφαρμογή ταινία ή άλλα πολυμέσα,επίσης σας εγγυώμαι,βαρύτατο πρόστιμο και ποινή φυλάκισης,στο ψέμα της "υγρασίας" από τα Service των αντιπροσώπων της μέλλουσας εταιρίας μου.
Τέλος,θα αγωνιστώ για το ποδόσφαιρο ώστε τα μετέπειτα χρόνια ο γαύρος να μην έχει ούτε ένα "στημένο" αγώνα (και φυσικά κανένα πρωτάθλημα).
Σε 40 χρόνια θα κυβερνάω ολόκληρο το κόσμο.
Είθε η δύναμη να είναι μαζί μου.
*Θα επικοινωνήσω ξανά από τηλέγραφο.
Κώστας.