Όπως παντα οι τσιχαντ της Apple προσπαθούν τα μειονεκτήματα να τα κάνουν τουλάχιστον ασήμαντα αν όχι πλεονέκτημα ,η αυτονομία ειναι ΧΑΛΙΑ τέλεια και παύλα ,τώρα αν κάποιος συμβιβάζεται κανένα πρόβλημα παλι όμως ειναι χάλια ,μη αποδεκτή ,ειδικα για Apple ,κλείνοντας και εγω με ρολόι κοιμάμαι
Φιλε μου επειδη διαβασα τα ποστ σου στο συγκριμένο τοπικ, να σου θεσω μια ερώτηση βλέποντας τον προφιλ σου;
Το 6S σου βγαζει πανω απο μερα;; Και αν ναι ποσο δλδ...μιάμιση;; Το ιδιο βγαζω και εγω με το ρολοι. (42 ανοξδ.ατσα.)
Το θεωρεις λοιπον φισιολογικο ενα τηλ. 800ευρω, να βγαζει μια μερα, ενω το ρολοι 3 φορες μικροτερο, που δεν ειναι και αυτόνομο (απο σύνδεση εννοώ), να βγαζει 2 με 3 μερες;;
Μηπως εχετε μπερδέψει μερικοι περα απο τις αναγκες και τις προτεραιότητες, που φυσικα ειναι διφορετικες για τον καθενα, λιγο και την τεχνολογια;
Περιμένετε δλδ απο μια εταιρια, που το τηλ. της αποδεδειγμένα εδω και χρονια βγαζει βαρια βαρια 1,5 μερα, να σας βγαλει ενα ρολοι με την πρωτη που να κραταει 3 μερες ας πουμε;;
Πως ρε παιδια;; Αν το ξερανε δεν θα αρχιζαν με το τηλ. πρωτα που ειναι και το προιον φαρος;;
Τι απαιτήσεις ειναι αυτες; Και με ποια λογικη κραζετε και βρισκεται παρολογο το ρολοι, και θεωρείται επιεικώς κοροϊδία για οσους το αγορασαν, αλλα εσεις απο την άλλη συνεχίζετε να αγοράζετε τηλ 800€ που κραταει μια μερα με φουλ απασχόληση!!
Κάποιοι απο εμας δεν εχουν καταλαβει κατι καλα μου φαίνεται.
Επισης μην συγκρινεται ανόμοια πράγματα. Ουτε με Garmin συγκρίνεται, ουτε με Rolex, ουτε καν με ενα φθηνο Watch. Ειναι μια κατηγορια απο μονο του, και φτιάχτηκε για εναν και μονο λογο.
Να σιγονταρει το iPhone. Αυτο και τιποτα αλλο.
Δεν σας αρεσει, δεν σας κανει, το προσπερνάτε.
Οχι να βγαλετε ολο τον κοσμο χαζο γιατι δεν βρισκεται εσεις καποια σημαντική λειτουργία.
Το ιδιο θα ελεγαν κάποιοι και για το τηλ. σας, το Ρολεξ σας, την μερσεντες, αουντι σας και ου το καθ'εξης.
Μην τρελαθουμε....
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/03/2016 - 21:16