Apple Watch πολυ ντόρος για το τιποτα
Δημοσίευση 07/03/2016 - 22:48
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στο Garmin fenix 3 .
1.Αυτονομια
2.Αντοχη κατασκευής
3.Συμβατοτητα πλήρης με iPhone notifications
4.Δωρεαν εκατοντάδες εφαρμογές
5.Απολυτη καταγραφή δραστηριοτήτων σε απόλυτα ψηλό επίπεδο πληροφόρησης και ακρίβειας
Αυτά , sorry για το δεύτερο post
Ad
Δημοσίευση 07/03/2016 - 22:59
εννοειτε gas...το εχω και δεν το εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο.θεωρω οτι το fenix 3 ειναι απο τις καλες μου αγορες.Και φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στο Garmin fenix 3 .
1.Αυτονομια
2.Αντοχη κατασκευής
5.Απολυτη καταγραφή δραστηριοτήτων σε απόλυτα ψηλό επίπεδο πληροφόρησης και ακρίβειας
Δημοσίευση 07/03/2016 - 23:03
Όλοι ξέρετε την τρέλα που έχω για την Apple, αλλά κι εγώ είμαι από αυτούς που δεν βρίσκω χρησιμότητα για τις δικές μου ανάγκες τουλάχιστον.
Ένα ώραιο post που έγραψε ο Πάνος για τις δυνατότητες του, κάνω τα ίδια με το Xiaomi mi band στα 11 ευρώ.
Δεν το λέω για να το παίξω έξυπνος, απλά θεωρώ ότι έχει δρόμο ακόμα μπροστά του το κομμάτι smartwatch.
Δημοσίευση 07/03/2016 - 23:40
Δημοσίευση 07/03/2016 - 23:43
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στο Garmin fenix 3 .
1.Αυτονομια
2.Αντοχη κατασκευής
Το οποίο δεν μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε αλλά ρολόγια βλέπε πχ suunto. Και αυτό με τις εφαρμογές δεν ξερω αν το είχα ρωτήσει στο αλλο thread αλλά πως ειναι εκατοντάδες; Μετρημένα τα έχει από ότι είδα στο site.
Εμενα η ένσταση μου δεν ειναι ούτε στις προτιμήσεις του καθενός ούτε στην χρησιμότητα. Αλλά εν αντίθεση με τον τίτλο έγινε πολύ ντόρος με το ρολοι. Φυσικά και δεν ειναι το τέλειο ενώ υπάρχουν ακριβότερα ρολόγια που κανουν κάτι καλύτερα (
Ο σκοπός δεν ειναι αυτός όμως. Αλλά η εξάπλωση των smart watch. Εμφανίστηκαν τα gear πρώτα και μετά τα android wear αλλά πλέον και οπως ειπα πιο πάνω ήδη τα σημάδια άρχισαν να γίνονται φανερά.
Ο Tim Cook έδωσε 5 χρονια περιθώριο.
Όποτε μην μπαίνετε σε vs και σε άστοχες συγκρίσεις. Το θέμα εδω ειναι πως σε αντίθεση με τον τίτλο το Apple Watch ειναι επιτυχία. Μεγάλη κιόλας.
Από εκεί και πέρα ο καθένας ας κρίνει και ας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του.
Δημοσίευση 08/03/2016 - 19:36
Η αλήθεια είναι οτι ξεπερνανε όλα μαζι τα 300 apps ...αλλά δεν είναι εκει το θέμα ...Ας αφήσουμε το fenix ...To θεμα είναι αν τελικά αξίζει σαν χρήση άσχετα και από τα χρήματα ακόμα ,
ώστε να ξεκαθαρίσουμε αν τελικά αξίζει τον κόπο . Προσωπικά και να μου το χάριζαν θα το είχα στο συρτάρι..
Περί ορέξεως βέβαια....
Δημοσίευση 08/03/2016 - 20:52
Ένα ώραιο post που έγραψε ο Πάνος για τις δυνατότητες του, κάνω τα ίδια με το Xiaomi mi band στα 11 ευρώ.
9 δολλαρια βλεπω, χμμ για πες λιγα λογια αν δε βαριεσαι.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 08/03/2016 - 21:36
Και το Datsun με μια Porsche την ίδια δουλειά κάνουν αλλα εγω Porsche προτιμάω προσωπικά.
Δημοσίευση 08/03/2016 - 21:48
Και το Datsun με μια Porsche την ίδια δουλειά κάνουν αλλα εγω Porsche προτιμάω προσωπικά.
Ε?
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 08/03/2016 - 22:26
Η αλήθεια είναι οτι με το Datsun κουβαλάς περισσότερα κιλά καρπούζια προς πώληση!!!Και το Datsun με μια Porsche την ίδια δουλειά κάνουν αλλα εγω Porsche προτιμάω προσωπικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/03/2016 - 22:28
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/03/2016 - 23:25
Υπάρχει και ανάλογο topic για το Xiaomi. Ειδοποιήσεις για τις κλήσεις, τέλεια καταγραφή βημάτων και των χιλιομέτρων που κάνεις, ξυπνητήρι με δόνηση, καταγραφή ύπνου (βαθύς κτλ).
Και από ότι είπε και ο Νίκος που έχει JB γιατί ακόμα το γατάκι εγώ περιμένω, με tweak βάζεις ειδοποιήσεις για όποια εφαρμογή θέλεις.
Δημοσίευση 09/03/2016 - 00:16
Υπάρχει και ανάλογο topic για το Xiaomi. Ειδοποιήσεις για τις κλήσεις, τέλεια καταγραφή βημάτων και των χιλιομέτρων που κάνεις, ξυπνητήρι με δόνηση, καταγραφή ύπνου (βαθύς κτλ).
Και από ότι είπε και ο Νίκος που έχει JB γιατί ακόμα το γατάκι εγώ περιμένω, με tweak βάζεις ειδοποιήσεις για όποια εφαρμογή θέλεις.
Μια χαρα ακουγονται ολα αυτα για 9 δολλαρια, σε ευχαριστω!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/03/2016 - 00:12
Η αλήθεια είναι οτι ξεπερνανε όλα μαζι τα 300 apps ...αλλά δεν είναι εκει το θέμα ...Ας αφήσουμε το fenix ...To θεμα είναι αν τελικά αξίζει σαν χρήση άσχετα και από τα χρήματα ακόμα ,
ώστε να ξεκαθαρίσουμε αν τελικά αξίζει τον κόπο . Προσωπικά και να μου το χάριζαν θα το είχα στο συρτάρι..
Περί ορέξεως βέβαια....
Επι τη ευκαιρία, μπορώ να απαντήσω με υπαγόρευση στα ελληνικά σε ένα email ή σε ένα μήνυμα και με το fenix? το 2 το βρίσκω στα 299€ και το 3 στα 599€
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες