Πολυ απογοητευμενος με την μπαταρια του 6s. Από΄τις 8 το πρωί φτανω 2 το μεσημερι και ειμαι περιπου 50% με αρκετα τηλεφωνα και bluetooth
iOS 9.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση με πλήθος νέων χαρακτηριστικών!
Δημοσίευση 24/03/2016 - 14:08
Ad
Δημοσίευση 24/03/2016 - 14:13
Είναι λίγο αστείο να μιλάς για κάτι το οποίο δεν έχεις δοκιμάσει για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.
Plot Twist: Οι περισσότερες "προσθήκες" της Apple τα τελευταία χρόνια είναι δανεισμένες απο το Cydia και τα περιττά του.
Είναι λίγο αστείο να μιλάς αν δεν ξέρεις ότι από εποχή του Symbian S60 υπέγραφα εφαρμογές για να τις εγκαταστήσω παράπλευρα.
Με ότι άλλο συνεπάγεται στην ευελιξία της συσκευής μου.
Και γνωρίζοντας και τους δυο σας, και ομολογώ ότι έχετε πολλές γνώσεις και στην JB σκηνή, απλά δηλώνω ότι αδιαφορώ, για κάτι το οποίο θέλει τον κόπο μου και τον χρόνο μου. Δεν θα αποδώσει στην καθημερινότητά μου, αν είναι να λύση ένα μικρό πρόβλημα και να έχουν δημιουργηθεί άλλα 10.
Πιο πιθανό είναι να έδινα 50-100€ σε έναν από τους δυο σας για να σας έχω από κοντά και να μου στήσετε την συσκευή με ότι καλούδια θέλω.
ΕΓΩ δεν έχω την διάθεση και τον χρόνο να κάνω όλα αυτά.
Θέλω να αγοράσω το νέο iPhone, να πατήσω δυο κωδικούς και το Apple ID μου και να λειτουργήσω όλες τις 50 εφαρμογές που έχω σαν να μην έχει περάσει ούτε δίωρο.
Το ίδιο να κάνω στο iPad και φυσικά μαζί τους να λειτουργεί και το Apple Watch.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 24/03/2016 - 14:24
Είναι λίγο αστείο να μιλάς αν δεν ξέρεις ότι από εποχή του Symbian S60 υπέγραφα εφαρμογές για να τις εγκαταστήσω παράπλευρα.
Και γνωρίζοντας και τους δυο σας, και ομολογώ ότι έχετε πολλές γνώσεις και στην JB σκηνή, απλά δηλώνω ότι αδιαφορώ, για κάτι το οποίο θέλει τον κόπο μου και τον χρόνο μου. Δεν θα αποδώσει στην καθημερινότητά μου, αν είναι να λύση ένα μικρό πρόβλημα και να έχουν δημιουργηθεί άλλα 10.
Πιο πιθανό είναι να έδινα 50-100€ σε έναν από τους δυο σας για να σας έχω από κοντά και να μου στήσετε την συσκευή με ότι καλούδια θέλω.
ΕΓΩ δεν έχω την διάθεση και τον χρόνο να κάνω όλα αυτά.
Θέλω να αγοράσω το νέο iPhone, να πατήσω δυο κωδικούς και το Apple ID μου και να λειτουργήσω όλες τις 50 εφαρμογές που έχω σαν να μην έχει περάσει ούτε δίωρο.
Το ίδιο να κάνω στο iPad και φυσικά μαζί τους να λειτουργεί και το Apple Watch.
Έχω καταλάβει απόλυτα το σκεπτικό σου και εδώ που τα λέμε.... έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψη σου και αυτό το συμμερίζομαι απόλυτα.
Στάθηκα απλά στο σχόλιο σου, το οποίο εύκολα θα αποθάρρυνε έναν άπειρο χρήστη που αμφιταλαντεύεται στο να κάνει Jb.
Απλά τον χειραγωγείς και τον κάνεις να πιστεύει πως το Jb είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 24/03/2016 - 14:24
Δημοσίευση 24/03/2016 - 14:25
Στο καζάνι του Symbian είχα βράσει και 'γω..
Για το JB και την όλη διαδικασία τώρα, όταν ξέρεις τι περνάς και θα αποδώσει και χρόνο δε θέλει.
Θα σου λύσει σίγουρα όχι ένα αλλά 10 κολλήματα της μαμάς Apple.
Δημοσίευση 24/03/2016 - 14:31
Και αυτήν του JB, αλλά και το απέναντι στρατόπεδο.
Εννοείται αν είχα όρεξη και χρόνο και την ανάγκη, θα σκάλιζα και θα τα λέγαμε στα sub forums του JB. Για αυτό και δεν με συναντήσατε εκεί σα πέρα.
Ελπίζω να μην συγχύσαμε κανέναν.
Και εννοείται εδώ θα είμαστε να αλληλοβοηθάμε.
Παραμένω στα επίσημα λοιπόν.
Δημοσίευση 24/03/2016 - 15:28
Η μπαταρια μου στο 6s ειναι χαλια με 9.3!
Με ιδια χρηση με πριν φτανω στις 10 το βραδυ στο 5% ενω πριν ειχα 30!!!
Δημοσίευση 24/03/2016 - 15:30
κι εγω φιλε με το 5 αρι χαλια ειναι δωσε κιγες μερες καιρο το ιδιο ηταν και με την 9.2.1 και καθε μερα που περνουσε τουλαχιστων σε εμενα εστρωνε και πιο καλα!!!!Η μπαταρια μου στο 6s ειναι χαλια με 9.3!
Με ιδια χρηση με πριν φτανω στις 10 το βραδυ στο 5% ενω πριν ειχα 30!!!
Sent from my iPhone using IPHONE SE
Δημοσίευση 24/03/2016 - 15:56
Εγω με την 9.3 δεν παρατηρησα διαφορα στην μπαταρια αν και δεν το χω επεξεργαστει πολυ εδω και μολις μια μερα.Αν ειναι να γυρισουμε στην 9.2.1 οσο προλαβαινουμε.Κανεις αλλος με 6s εχει παρατηρησει κατι αναλογο οσον αφορα το θεμα της μπαταριας?
Δημοσίευση 24/03/2016 - 16:04
Φτασαμε μαρτιο αλλα ειδαμε μια κανονικη εκδοση του iOS 9.
Δημοσίευση 24/03/2016 - 16:32
Δημοσίευση 24/03/2016 - 16:55
Δημοσίευση 24/03/2016 - 17:15
Λοιπόν παρατηρώ κάτι μικρά glitch στα settings που δεν θυμάμαι να υπήρχανε στο 9.2.1...
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 24/03/2016 - 18:02
Έχω μία ερώτηση, στο iTunes μου δείχνει ότι έχει διαθέσιμη μνήμη 2,15 Gb, στο τηλέφωνο στις πληροφορίες μου δείχνει 1,6Gb, και με την εφαρμογή ActMonitor 1,8Gb. Μήπως ξέρει κάποιος ποιά είναι η σωστή ένδειξη;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες