Πρόβλημα με sync στο iTunes
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:04
Ad
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:11
φιλε μου δοκιμασες να αλλαξεις usb???Πηρα καινουργιο υπολογιστη και οταν συνδεω το ipod touch και παταω να μεταφερει τις εφαρμογες απο το ipod στο pc μου γραφει οτι δεν ειναι authorize ενω εγω το εχω κανει authorize....επισης αμα θελω να μεταφερω μουσικη απο το pc στο ipod δεν μου βγαζει προβλημα μου λεει οτι εγινε sync αλλα ουσιαστικα δεν εχει αλλαξει τιποτα στο ipod.
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:13
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:24
Να ρωτήσω: ο παλιός υπολογιστής στον οποίο είχες την itunes library με όλα τα τραγούδια και εφαρμογές σου δουλεύει ακόμα?
ναι
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:34
Θα κάνεις το εξής.
Στο παλιό σου pc Θα ρυθμίσεις τα windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους (control panel -> appearance and personalization -> Folder options -> view -> show hidden files and folders για vista/7) και θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Local και θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους Apple και Apple Computer σε ένα stickaki (βάλτους σε ένα φάκελο με όνομα Local για να θυμάσαι ότι τους πήρες από εκεί)
Μετά θα πας C:\Users\"onoma soy"\AppData\LocalLow και θα αντιγράψεις τον φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα LocalLow στο στικάκι σου
Μετά θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Roaming και θα αντιγράψεις το φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα Roaming.
Επίσης θα πας στο φάκελο C:\Users\"onoma soy"\My music και θα αντιγράψεις το φάκελο iTunes.
Αν έχεις αποθηκεύσει τα τραγούδια σου σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο κάν' τα και αυτά αντιγραφή στο στικακι
Θα πας στο καινούριο σου pc και θα αντιγράψεις όλους αυτούς τους φακέλους στα ίδια σημεία από τα οποία τα πήρες από το παλιό σου.
Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις ολόκληρη τη library (songs/videos/applications etc) στο καινούριο σου pc και αφού το έχεις κάνει authorize θα δουλεύει μια χαρά. Αν δεν χρησιμοποιείς πλέον το παλιό κάντο deauthorize.
Το ίδιο πράγμα θα κάνεις και όταν θες να κάνεις format.
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 24/01/2010 - 15:35.
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:37
Τελευταία επεξεργασία από: Pater, 24/01/2010 - 15:42.
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:42
off topic: εχεις γινει expert βλεπω..Ωραία
Θα κάνεις το εξής.
Στο παλιό σου pc Θα ρυθμίσεις τα windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους (control panel -> appearance and personalization -> Folder options -> view -> show hidden files and folders για vista/7) και θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Local και θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους Apple και Apple Computer σε ένα stickaki (βάλτους σε ένα φάκελο με όνομα Local για να θυμάσαι ότι τους πήρες από εκεί)
Μετά θα πας C:\Users\"onoma soy"\AppData\LocalLow και θα αντιγράψεις τον φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα LocalLow στο στικάκι σου
Μετά θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Roaming και θα αντιγράψεις το φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα Roaming.
Επίσης θα πας στο φάκελο C:\Users\"onoma soy"\My music και θα αντιγράψεις το φάκελο iTunes.
Αν έχεις αποθηκεύσει τα τραγούδια σου σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο κάν' τα και αυτά αντιγραφή στο στικακι
Θα πας στο καινούριο σου pc και θα αντιγράψεις όλους αυτούς τους φακέλους στα ίδια σημεία από τα οποία τα πήρες από το παλιό σου.
Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις ολόκληρη τη library (songs/videos/applications etc) στο καινούριο σου pc και αφού το έχεις κάνει authorize θα δουλεύει μια χαρά. Αν δεν χρησιμοποιείς πλέον το παλιό κάντο deauthorize.
Το ίδιο πράγμα θα κάνεις και όταν θες να κάνεις format.
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:46
off topic: εχεις γινει expert βλεπω..
3.5 χρόνια τώρα παλεύω με τα προϊόντα της apple
ipods (mini, nano, touch) και τώρα iphone (iphone ακούω και iphone δε βλέπω, να 'ναι καλά ο γερμανός...)
Αν δεν είχα γίνει "expert" θα ανησυχούσα
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:51
Δημοσίευση 24/01/2010 - 15:57
Δημοσίευση 24/01/2010 - 16:01
Δημοσίευση 24/01/2010 - 16:04
@DINFUN υπάρχουν ακόμα transformers; Τι μου θυμισες τώρα!!!
Δημοσίευση 24/01/2010 - 16:09
Και εμένα τι μου θυμίσατε... Μικρή είχα μανία με τα transformers. Optimus Prime!!! Οι δυο ταινίες πάντως δεν ήταν άσχημες...
Δημοσίευση 24/01/2010 - 16:13
Δημοσίευση 24/01/2010 - 18:57
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες