Πρόβλημα με sync στο iTunes
Δημοσίευση 24/01/2010 - 20:25
Ad
Δημοσίευση 06/02/2010 - 14:44
τρομερή/ός!!!!!!!off topic: εχεις γινει expert βλεπω..
Δημοσίευση 13/02/2010 - 12:48
Τελευταία επεξεργασία από: angelo-ifone, 13/02/2010 - 12:50
Δημοσίευση 13/02/2010 - 12:50
Ωραία
Θα κάνεις το εξής.
Στο παλιό σου pc Θα ρυθμίσεις τα windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους (control panel -> appearance and personalization -> Folder options -> view -> show hidden files and folders για vista/7) και θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Local και θα κάνεις αντιγραφή τους φακέλους Apple και Apple Computer σε ένα stickaki (βάλτους σε ένα φάκελο με όνομα Local για να θυμάσαι ότι τους πήρες από εκεί)
Μετά θα πας C:\Users\"onoma soy"\AppData\LocalLow και θα αντιγράψεις τον φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα LocalLow στο στικάκι σου
Μετά θα πας στο C:\Users\"onoma soy"\AppData\Roaming και θα αντιγράψεις το φάκελο Apple Computer σε ένα φάκελο με όνομα Roaming.
Επίσης θα πας στο φάκελο C:\Users\"onoma soy"\My music και θα αντιγράψεις το φάκελο iTunes.
Αν έχεις αποθηκεύσει τα τραγούδια σου σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο κάν' τα και αυτά αντιγραφή στο στικακι
Θα πας στο καινούριο σου pc και θα αντιγράψεις όλους αυτούς τους φακέλους στα ίδια σημεία από τα οποία τα πήρες από το παλιό σου.
Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρεις ολόκληρη τη library (songs/videos/applications etc) στο καινούριο σου pc και αφού το έχεις κάνει authorize θα δουλεύει μια χαρά. Αν δεν χρησιμοποιείς πλέον το παλιό κάντο deauthorize.
Το ίδιο πράγμα θα κάνεις και όταν θες να κάνεις format.
μια χαρα ολα αυτα.μηπως γνωριζεις που βρισκονται αυτα τα αρχεια σε λειτουργικο XP .οι φακελλοι ειναι διαφορετικοι στα vista. ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσίευση 17/02/2010 - 03:57
Έχω ένα iPhone 3GS jailbreak και το κάνω sync σε windows xp.
Θέλω να περάσω σε windows 7 64-bit και θέλω να μεταφέρω τα apps(cracked & paid).
Ακολουθώ τον παραπάνω οδηγό της αγαπητής marian ή μήπως χρειάζετε να κάνω και κάτι άλλο για τις σπασμένες εφαρμογές;
Αντε να δούμε και το iPad(αϊπαδ) από κοντά.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες